Quantcast

Paaiškėjo, kur ir kada A. Juozaitis pristatys savo prezidento rinkimų programą

  • Teksto dydis:

Spalio 22 dieną 16 val. (registracija nuo 15 val.), Raudondvario pilyje, Pilies take 1, bus paminėtas Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio steigiamojo suvažiavimo 30-metis ir surengta kandidato į Lietuvos Respublikos prezidentus, rašytojo, filosofo Arvydo Juozaičio sambūrio „Lietuva yra čia“ telkimo pirmoji sueiga.

A. Juozaitis pristatys savo programos metmenis „Lietuva yra čia“ ir artimiausius bendražygius. Pasisakys atskirų sričių žinovai: Alvydas Butkus, Dalius Serafinas, Leonardas Vaitys, Viktoras Gerulaitis, Gintaras Skamaročius ir kiti. Sueigos dalyviams sveikinimo žodį tars Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, o dainomis sveikins bardas Vytautas Babravičius.

„Kartu su ištikimais Sąjūdžio bendražygiais sieksime, kad prieš 30 metų tautą į laisvės žygį pakėlusios Sąjūdžio vertybės ir idėjos būtų perduotos jaunajai kartai. Todėl mes telkiamės ne tik prezidento rinkimams. Sambūrio „Lietuva yra čia“ tikslai: siekti politinės sistemos pertvarkos, sugrąžinti piliečių pasitikėjimą savo valstybe ir pasididžiavimą šalimi, kurti tokią aplinką, kuri skatintų į Lietuvą sugrįžti ir tuos, kurie iš jos išvyko“, – sakė A. Juozaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

trumpai

trumpai portretas
nu zioplas prezidentas is jo ir jokios naudos Lietuvai.

Algis

Algis portretas
Juozaitis aiskus Kremliaus statytinis. Kazkas komentaruose klause kelinta jo zmona dabartine ruse. Pirma zmona lietuve jis paliko ir atsiveze ruse is Kaliningrado. Kaliningrado ruse paliko ten sunu su pirmu vyru, morale aiski ir Juozicio ir jo ruses kuri net lietuviskai nekalba.

Labai gerai pagalvokit - ar apsimoka ji rinkti

Labai gerai pagalvokit - ar apsimoka ji rinkti  portretas
Juozaitis kaip ir Leninas darys Lietuvoj perversma, Pasikves padeejus is Rusijos, Jo tikslas atgaivinti SSSR, Reikia tiketis kad zmones bus protingi ir ne rinks ta raudona Brazausko ipedeni. Kad paskui netektu gailetis. Juozaitis ne tas Sajudietis - kovojantis uz laisve, o priesingai - buti SSSR. glebije. Kodel jis padejo Brazauskui tapti prezidentu o pats pabego. Protingas zmogus taip ne padarytu - tik sergantis. Kada ju planas zlugo -jis susirgo, Brazauskas stipresnis sugebejo kartu su partieciais pasiimti i savo rankas gamyklas, uosta, viezbuti ir tt - kam viskas atiteko -zinom.
VISI KOMENTARAI 81

Galerijos

Daugiau straipsnių