Quantcast

P. Mačiulis: G. Nausėda negali viešinti J. Narkevičiaus įdarbintų partiečių

Grįžti į straipsnį

Kirvis

Kirvis portretas
Kodel negali garsinti? Kokiu cia slaptu taisykliu prisikure??? Blyn, jau nebejuokinga darosi! To negalima, tas uzsleptas, ta po teismo "suzinosit"... Kazkokie kgbistiniai koridoriai... Marazmas pilnas.

Nepartinis

Nepartinis portretas
Nereikia ieškoti kaltų, p. Mačiuli. Pirmiausiai tai pats prezidentas turėjo galvoti prieš pasirinkdamas visą vyriausybės "arsenalą" - tokių" profesionalų" Lietuva neturėjo ir tarybiniais laikais. Ar prezidentui dėl ramybės savo (tik ne Lietuvos) reikėjo tokiam absurdui pritarti? Kuris ministras yra pajėgus spręsti dabartinės Lietuvos problemas ir ją vesti pirmyn? Tik smunkame duobėn... Nestenėkite nei prezidentūroje, nei vyriausybėje, nei seime - DIDZIUOKITĖS, kad visi esate "profesionalai". O mes visi pasiryžę "vardan tos Lietuvos..." iškęsti, nors labai bijome, kad slaptų sandorų (ar per trąšas, ar per kriščioniįkas šeimas ir t.t) nebūtų sudaryta. Gaila, kad visur dabar ti tokie "profesionalai"

...

... portretas
KEISTA - juk VISI tie tarnautojai yra Tautos PASAMDYTI!

Aniceta

Aniceta portretas
Negi Narkevicius usdraude?Kai sakai A reikia po to sakyti nors ir visa abesele.Cia jau kazkokia naujove.Sauksi noriu kol kelnes bus pilnos?

tai

tai portretas
pasislepes nuo visuomenes socdurnynas vaidinantis /politkorifeju/ nes visi je is socrunkelyno su svogeriniais diplomais uzpakaliui pasluostyt ......

Sisteminuku portugaliniu patapo

Sisteminuku portugaliniu patapo portretas
Na šis snarglius isisiautejo,pradejo politikuot, ir tapo politiškai angažuotas,nors tai ne jo kompetencija.Tapo GAIDYS REITINGUOTOJAS NR

vargas

vargas portretas
bankininkas gerai susipazines su zvalgybos niuancais panasiai kaip teta viska zinojo nieko nesake nes saugumas neleido

as

as portretas
kai gali viesinti ?,jeigu nera ,ka viesinti.

nuomone

nuomone portretas
Na jeigu prezidentas negali paviesinti ,tai tegul paviesina patarejas ,kuris galimai suklaidino prezidenta,

Jo prezidentas apsimelavo

Jo prezidentas apsimelavo portretas
NARKEVIČIUS patikino kad ministerijoje įdarbinti tik trys asmenys, visi ne partiečiai ir net ne lenkai. O prezidentas sako dvidešimt! Patrašytas padėti faktus ant stalo, prezidentas sako negaliu... reiškia apsimelavo!

Alis...

Alis... portretas
taip... smulkūs kaltinimai... krapštymasis...

Galerijos

Daugiau straipsnių