Quantcast

P. Gražulį vejasi nauji nemalonumai: pareigūnai pradėjo tyrimą dėl išžaginimo

  • Teksto dydis:

Seimo nario Petro Gražulio pavardė vėl atsidūrė nemalonumų sūkuryje. Jauna moteris pareigūnams pranešė, kad kovo viduryje parlamentaras kartu su kitu vyru esą ja pasinaudojo ir išžagino. Policija patvirtino, jog toks pranešimas buvo gautas, dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, tačiau įtarimai kol kas dar niekam nepareikšti.

Kaip portalo žurnalistams antradienį sakė Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja, minėto pobūdžio pranešimas buvo gautas kovo 25 dieną.

Jame moteris teigia, jog kovo 15 dieną, kai ji svečiavosi pažįstamo vyro namuose Trakų rajone, Vosyliukų kaime, Nendrių gatvėje, buvo vartojami alkoholiniai gėrimai. Tokiu būdu, esą pasinaudojant jos bejėgiška būkle, jau minėtas pažįstamas vyras kartu su kitu namie buvusiu vyru moterį apsvaigino ir išžagino.

„Dėl įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso (BK) 149 straipsnio 1 dalį (dėl lytinio santykiavimo su žmogumi prieš jo valią atimant galimybę priešintis, – aut. past.). Šiuo metu aiškinamasi, ar toks įvykis buvo. Taip pat siekiama išsiaiškinti visas aplinkybes, nors kol kas įtarimai niekam nepareikšti“, – detalizavo J. Samorokovskaja.

Šiuo metu aiškinamasi, ar toks įvykis buvo.

Pasiteiravus, ar moters policijai pateiktame pareiškime iš tiesų yra minima P. Gražulio pavardė, pašnekovė pastarąjį faktą patvirtino.

Antradienį telefonu bandant susisiekti su Seimo nariu, tai pavyko padaryti ne iš karto. Tačiau galiausiai pakėlęs ragelį politikas taip pat nebuvo kalbus. Pasakius, jog jam skambina žurnalistai ir teiraujasi dėl įvykio, kai galimai buvo išžaginta moteris, P. Gražulis situaciją komentuoti atsisakė teigęs, jog vakar apie tai jau pasisakė portalui 15min.lt.

„Aš viską pasakiau ir daugiau aš nieko nekomentuoju“, – nedaugžodžiavo jis.

Kaip skelbia BNS, minėtai žiniasklaidos priemonei parlamentaras teigė pirmą kartą išgirdęs apie tokius įtarimus.

BK 149 str. 1 dalyje nurodyta, jog pasitvirtinus įtarimams už minėto pobūdžio nusikaltimą gali grėsti laisvės atėmimas iki septynerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juozas

Juozas portretas
Ir Grazuli galima suvilioti. Kaip jam dabar kovoti su pedofilais, jeigu pas jį dukra be sliubo, o gal ir be tėvo, auga??

Manau

Manau portretas
Kad visaip šmeižia Gražulį,kadangi jis kovoja su tais pedofilais,o tai visiems rakštis į panagius. Palaikau Gražulį ir linkiu sėkmės kovoje su tais psichiniais ligoniais iškrypėliais.

Alex

Alex portretas
Laikykis Grazuli.tie pydarastai ir istvirkeliai nieko protingesnio nesugalvojo kad tave is seimo iskrapstyti
VISI KOMENTARAI 94

Galerijos

Daugiau straipsnių