Quantcast

P. Gražulio automobilis autostradoje skriejo 150 kilometrų per valandą greičiu

  • Teksto dydis:

Seimo narys Petras Gražulis vėl turi aiškintis dėl galimo greičio viršijimo.

Naujienų portalas 15min.lt šeštadienį paskelbė vaizdo įrašą, kuriame fiksuota, kaip lengvasis automobilis „Lexus“ autostrada važiuoja 150 kilometrų per valandą greičiu ir daugiau. Vaizdo įrašą daręs Deividu pristatęs vaikinas tvirtino matęs, kad mašiną vairuoja P. Gražulis.

„Lapkričio 21, 15 val. 27 min., du sykius matėm Petrą už vairo. Linkėjimai“, – vaizdo įraše kalba vaikinas.

Anot portalo, prie to paties automobilio vairo Seimo narys buvo sučiuptas rugpjūčio viduryje automagistralėje Klaipėda–Kaunas, kai buvo nubaustas už chuliganišką vairavimą.

Apie smarkiai greitį viršijantį automobilį pranešta policijai, tačiau pareigūnai jo nerado.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Odeta Vaitkevičienė 15min.lt patvirtino, kad praėjusį sekmadienį 15.34 val. gautas pranešimas, jog Kauno rajono kelyje Kryžkalnis–Kaunas, ties Nevėžio upe, 2 km už Babtų miestelio, važiuoja automobilis „Lexus“ dideliu greičiu. „Pasiuntus pareigūnų ekipažą ir tikrinant informaciją, minėtas automobilis nebuvo pastebėtas“, – teigė ji.

P. Gražulis šeštadienį BNS patvirtino vykęs minėtu automobiliu, jis sakė matęs mašiną, kuri „važinėjo pirmyn-atgal“. Tačiau politikas neatsakė, ar tai jis vairavo „Lexus“.

„Nebūtinai aš vairavau, aš galėjau ir sėdėdamas gale matyti. (...) Koks jūsų reikalas, kas vairavo. Nei sustot pakely negaliu, nei į parduotuvę nueit negaliu...“, – žurnalistų dėmesiu piktinosi Seimo narys.

„O tie, kurių spidometras rodė 150, jie neviršijo (greičio – BNS)? Paklauskit, ar baudą susimokėjo“, – kalbėjo P. Gražulis.

Nuo lapkričio 1 dienos iki kovo pabaigos lengviesiems automobiliams automagistralėse galima važiuoti ne didesniu kaip 110 kilometrų per valandą greičiu.

2011 metais P. Gražuliui taip pat teko aiškintis dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Tuomet fiksuota, kad jo iš Latvijos bendrovės nuomojamas visureigis BMW daugiau kaip 30 kartų viršijo greitį, tačiau politikui tada skirta tik 1000 litų bauda (apie 290 eurų) už tai, kad atsisakė nurodyti, kas vairavo visureigį.

Mat P. Gražulis savo kaltę pripažino tik dėl vieno greičio viršijimo atvejo. Kas nuomojamą automobilį vairavo kitus kartus, politikas tikina nežinąs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RT

RT portretas
Tai automobilį ir bauskit, jei tas skriejo. O kiek skriejo tas, kuris pralenkė ir užfiksavo? Skundikų tauta, tfu.

Marytė

Marytė portretas
Jeronimą sulaikė viršijusį greitį, važiavo 149 kilometrų greičiu ties Ariogala, tai jis pasakė esąs konservatoriių partijos narys ir policininkai tik atidavė pagarbą, palinkėjo paleisdami gero kelio.

Pilietis

Pilietis portretas
Tą Gražulį reik iššluoti iš seimo ir įdarbinti karvių fermoje mėšlą mėžti!
VISI KOMENTARAI 81

Galerijos

Daugiau straipsnių