Quantcast

Opozicijos atstovai neskuba smerkti Sausio 13-osios minėjimą trikdžiusių protestuotojų

Grįžti į straipsnį

Puikus pavyzdys

Puikus pavyzdys portretas
Visuotinė žmogaus teisių deklaracija: „Kiekvienas turi teisę laisvai laikytis savo įsitikinimų ir juos reikšti; ši teisė apima laisvę nekliudomam turėti savo nuomonę ir ieškoti informacijos bei idėjų, jas gauti ir skleisti visokiomis priemonėmis ir nepaisant valstybės sienų.“ Demokratijos esmės nesupranta ir daugybė valdžioje sėdinčių personų ir žurnalistų. Kitokia nuomonė apipilama purvais, įžeidimais ir patyčiomis.

Mantas

Mantas portretas
Uztenka zmonems meluoti ir skaldyti visuomene. Voge vagia ir toliau nori vogti. Lauk valdziazmogiai is Lietuvos! Visiem vaxeriams kurie niekina antivaxerius paskysiu. Jums ka labai patinka sildymo sasakitos? Turtingi gal labai?

Karys

Karys portretas
Aš kai pamatau karbovski tai man primena tarybinius laikus tie patys kakrikavimai tie patys lozungai geriauperversmas nieko neišeis rus drauge.

deinis

deinis portretas
Baisu pagalvoti ,tiek pridaryta nuostuoliū valstybei ir žmonėms iš nesugebėjimo ar speciai kenkiant ,nekreipiant į žmonių išsakomas pastabas,nekeičia savo veiklos ir po tokio žmonių nušvilpimo ,juk turbūt įdomu kaimyninėms valstybėms ,kokia padėtis pas mus ir kiek ilgai tai gali tęstis,Viešpatie ,nusileisk ant žemės.

zigmas

zigmas portretas
Taigi opozicija neskuba smerkti sausio 13-sios skausmo ir vilties dienoje kartu su šeimų sąjūdžiu surengusių žuvusių atminimo dienoje minėjimo kurie savo gyvybe ir krauju iškovojo Lietuvai laisvę ir nepriklausomybę .Už tai tokie karbauskiai ąžuolai janutienės orlauskiai kurie neturi nei trupuri sąžinės , gėdos , moralės , minėjime švilpauti šūkalioti atsidengė visu savo parazitiniu gražumu ,pasirodė seimo nariai kuo yra verti taigi kokie seimo nariai iš Karbauskio partijos tai tokie ir rezultatai kitus žeminti kaltinti tarsi laukinių asilų gauja

Manau

Manau portretas
Girti dabartinę šalies padėtį gali tik tie,kurie daug prisivogė ir toliau vagia,arba tautos išdavikai.

Pritariu

Pritariu portretas
Labai teisingi Karbauskio pastebėjimai.O tie,kurie su jais nesutinkate,dar kartą gerai pagalvokite ir sutiksite,nes tai yra tiesa.

Vytautas

Vytautas portretas
"Laisvės liepsna" sudegino didesnį slibiną, sudegins ir šiuos paklydėlius.

Remis

Remis  portretas
Seselinis ruskiu trasu stumdytojas ir tas pasisake!tai ko sprukai is seimo kaip katinas prisikes i miltus?taigi kovoti reikejo!dabar ant lauko pliko vienas sirijaus ufonautas beliko

Nuomonė

Nuomonė portretas
Buvo nušvilpti , nes to nusipelnė. Žmonėms atsibodo ožio šaika ir jų kasdieninis melas. Štai ir išdrįso pagaliau išreikšti savo požiūrį į juos. Manau, toliau bus dar gražiau. O per sekančius rinkimus bus tiesiog išguiti is valdžios. Jų vieta istorijos šiukšlyne.

juozukas

juozukas  portretas
Šimonytė teisi. Taip, mes laisvę tada gynėme ir dėl šiandieninių antivakserių, lukašenkos palaikytojų, vatinių ir šeimamaršių – dėl visų tų švilpiančių ir dar švilpsiančių. Dėl urvinių homofobų, janutienių, dėl orlausko teisės pasakoti anekdotus ir dėl dambrauskinių dainų, dėl venckienių ir dėl gustukų ir vėgėlių ir dėl basų mamų ir dėl paksų. Jie niekada nepadėkos, bet tikrai nereikia. Kirmėlės irgi Dievo kūriniai, kaip ir šiukšlynų žiurkės. Tegul jiems būna šiltos jų purvo balos ir dosnūs jų šiukšlių konteineriai. Laisvė sunki ir ji niekada negyvena be darbo ir kovos, kuri niekada nesibaigia. Lengvas ir paprastas yra tik gyvenimas vergovėje arba baudžiavoje. Todėl tešvilpia: tuščios galvos gerai aidi“,

>>>Smalsu \\\\\.../////

>>>Smalsu  \\\\\...///// portretas
Nežnau.Paklausk jų,tai liks daug smalsučių.

tai

tai portretas
Žmonės ne aukas nušvilpė, o išverstakailius sukčius, Lietuvos išpardavėjus ir Konstitucijos laužytojus

Smalsu

Smalsu portretas
Žmonės gerieji, kas galit atsakyti, ar tiesa, kad Savickas su Blekaičiu gėjai?

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Karbauskis išsinešdino iš Seimo galvodamas, kad be jo Seimas iširs. Kai to neįvyko, dabar nagus graužiasi ir plėšosi vėl patekti į Seimą. Apsišovei, Ramūnėli, teks ilgai ir kantriai laukti. Taigi geriau nepurkštauk, nevaikyk savo tavoriščių.

taigi

taigi portretas
> OB Išsivėmei režimo padlaižį? Kitą kartą pareikalausime paviešinti KGB archyvus, tai ne tik apsivemsi, bet ir į kelnes prikratysi. :)

OB

OB  portretas
Tai ne opoziciją, tai 5oji kolona, kuri galvoja tik kaip pavalyti Lietuvą: nesvarbu kaip, nesvarbu kaina, galima paminti visus principus, svarbu prasibrauti į valdžią. O ten kokį nors keliuką pasiasfaltuoti, kotletą nemokamai pavalgyti. Pažadės padidinti pašalpas ir visi maršistai, vatnikai et ct prabalsuos

Galerijos

Daugiau straipsnių