Quantcast

Opozicija kreipėsi į premjerą: šis chaosas turi būti sustabdytas nedelsiant

Grįžti į straipsnį

Senis

Senis portretas
Ka tas Lietuvos ožys su ožių partija lenda vyriausybe dirba gerai daro viska o tas šūda mala kaip visad jau baisu nuo juo snukio. Lietuvos mulkis.

Anonimas

Anonimas portretas
Nejaugi manai kad kritikuodamas igausi populiarumo? vietoj to, geriau darytu bendrus pasitarimus ir ieskotu is esamos padeties sprendimus.

Ką gi

Ką gi portretas
ne visiems "reikalautojams" užtenka supratimo, kad lėktuve išbūti nuo 2 iki 5 val. grįžtantiems "nepavojinga", o patalpoje, erdvesnėje negu lėktuve pabūti kol bus paskirstyti, jau pavojinga. Kuo jūs mąstote ponai?

NA NA

NA NA portretas
manau ,kad dauguma Lietuvos žmonių patvirtins ,kad didžiausią chaosą ir bardaką daro landsberginiai su savo šestiorkėmis liberastais ,---------anūkėlis pats nesilaikė saviizoliacijos ,išplatino seime virusą ,nes jo sūnus parvežė į Lietuvą iš Italijos virusą ,buvo net išsikvietę greitąją ,galimai apkrėtė močiutę ,kuri netikėtai mirė ,o dabar landsberginiai deda pastangas platina chaosą ,ruošiasi perversmui ,vietoj Verygos ruošia kėdę Grybauskaitės daktarui Kasiulevičiui ,kuris pastoviai neišlenda iš eterio ir reklamuojasi ,,,,sėkmės ,karo maro metu tokius maradierius ir panikuotojus kaip anūkėlis ,šaudydavo , ,,,,,,padėkite sau ,padėsite kitiems ,tik nesusirkite landsbergizmo virusu ,,,

Kiek

Kiek  portretas
Girdejau kaip grybo šutves klounas per TV pasake kad mes kaip kare ir medikai pirmoje linijoje. Tai siulau Pagal karo laiko istatymus t.y- panikos kurstymas ir valstybes destabilizavima šitus opozicinio "broilerino karius" SUŠAUDYTI NAXUI"

Nigga

Nigga portretas
Dar galejo broiler prie viso to ka nors apie Putina pavaryt kad labiau įtikinamai skambėtų

Palikit

Palikit portretas
jus perversmininkai Lietuva ir jos zmones ramybeje.Jus savo protestais tik sukeliat dar dydesni chaosa ir betvarke.

kaukė

kaukė portretas
Koks chaosas,kaukes užsidėkit..

Ir kodėl opozicionieriai

Ir kodėl opozicionieriai  portretas
BE kaukių ?! Susirgs - KALTI bus p.A.Veryga ir p.R.Karbauskis su MP !

Nieko naujo,

Nieko naujo, portretas
nes opozicionieriai (ypač TS-LKD) VISĄ kadenciją kėlė sumaištį ir destrukciją Seime ! Tuo labiau ,kad dabar pasitaikė proga pasireikšti .Nejaugi opozicionieriai nemato KAS vyksta visame pasaulyje ?! Ar ir TEN VISI ,,verygos " ?! Savivaldybės galėjo ir anksčiau pasiruošti ir numatyti tokią situaciją ,jei jau tokie gudročiai ! Ne VIENAS Sveikatos apsaugos ministras ir dirba ,ne VIENAS ir sprendžia reikalus ! Reikėjo opozicionieriams DAUGIAU dirbti su SAVO rinkėjais , aiškinant jiems ,kas įvyks kai NESILAIKYS saviizoliacijos ,dalinti skrajutes su informacija ir kt. KĄ ŽMONIŲ PARTIJA nuveikė tų pačių PILIEČIŲ labui be kritikos ministrui ?! Kiek vienišų žmonių ,kuriems būtina pagalba aplankė ,ar kuris partijos narys tapo savanoriu ,o kaukių žmonėms kiek pasiuvo ?!Baisu nuolatiniai kaltinimai žmogui,kuris nors ir klysdamas (per skubėjimą ) dirba .

?

?  portretas
O pasakymas dėl teismo , na žinote ...Matau nesuvokiate , kad Veryga vadovaujasi PSO rekomendacijomis , jomis remiasi ir kitos šalys ir dėl sienų ir dėl tyrimų ir dėl piliečių grįžimo į savo registracijos vietą . Būkite sveikas ir adekvatus . Štai jei būtų neįleisti ko labai nori " patryjotai " būtume prilygę šiaurės korėjai :) Apsispręskite :)))

Juozui ,

Juozui ,  portretas
O tie grįžę vienu laivu ir vienu lėktuvu žinojo kuo sirgo ir kokia forma joks židinys ? Net aš skaičiau , kad žmonės su simptomais bus apgyvendinami skirtinguose aukštuose ar ...ar ... Be požymių viename , su - kitame . Išeiti dėl karantino negali nei tie nei tie ... kontaktų tarpusavio , jei laikosi nurodymų nėra .. po 2 savaičių sveiki namo , kiti į ligoninę saugiai su medikais . DEZINFEKUOJAMA Apie ką verkia opoziciniai ? Ar tai ne chaoso kėlimas ? Man taip . Ačiū dirbantiems medikams , politikams ir sąmoningiems grįžtantiems . Būkite sveiki .

Rublis

Rublis portretas
Matyt ožiui bapkes baigiasi neriasi iš kailio pakenkti, atminkit tautai jūs nepatikimi kaip ir ožių partija.Jum korona i rankas.

konservatdegeneratu lyberastine gauja vadovaujama

konservatdegeneratu lyberastine  gauja  vadovaujama portretas
grybauskaites , nori sukelt chaosa ir samysy valstybeje prisidenge caronaviruso epidemija , ir pasitelke VSD KGBesnikus kartu su okupantu kariuomene ir savom policaju tautos atplaisom YVYGDYT VALSTYBINY PERVERSMA[pagal Smetoniny scenariju] uzgrobt valdzia ir atgalios pasodint y sosta sijonuota velnia grybauskaite ..istrucyt visa tauta su caronaviruso pagalba -yvygdyt tautos genocida ...o vietoj ju suvezt xoxolu banderas ir kita bruda is visu aplinkiniu siukslyno pakrasciu....TAUTIECIAI BUKIT BUDRUS

Ožys \\\\\.../////,

Ožys \\\\\.../////, portretas
Kada tas buldogas nustos loti,seilėmis taškos,koronę platina.

A

A portretas
I tuos tris durnius nereikia kreipt demesio.

Juozas

Juozas portretas
Ponai, nustokite žiūrėti kas sako, klausykite, ką sako. Man nėra nei vieno mylimo šio kreipimosi veikėjo, bet jie kalba šį kartą labai karčią tiesą- priimkime ją ir darykime išvadas. Tikrai nereikia viską suvesti į priešrinkiminę kovą. Net jei ir taip- lyginkime iškeliamus faktus, ar jie teisingi, ar melas. Manau, kad po tokio Verygos "izoliavimo" bus ne vienas ieškinys teismui už galimą sveikų žmonių užkrėtimą visus suvarant į vieną vietą kaip koncentracijos stovyklose. O kur jis buvo prieš savaitę, kai plūdo iš užsienio ne tik lėktuvais, bet ir automobiliais? Pragertas protelis nenešė suprasti, kad taip platina ligą?

Manau labiau susidirbti

Manau labiau susidirbti  portretas
politinio įvaizdžio jau negali nei konservatoriai , nei liberalieji , nei paluckininkai socdemai . Kiršintojai ir chaoso kėlėjai toliau siautėja ? Į politinį šiukšlyną , net mano mama kuri balsuodavo už konservatorius suprato kokia veikla užsiima opozicija . Džiugu ir pirmyn su visokiais pareiškimais , gal daugiau bus susivokusių :)

lietuviška

lietuviška portretas
''trojka'' - vietoje to , kad senukams maistą į namus nešiotų , kiauksėt pradėjo ....................

SALIN OPOZICIJOS ISKRYPELIUS

SALIN OPOZICIJOS  ISKRYPELIUS portretas
PREZIDENTE visa tauta reikalauja sia opozicijos degeneratu gauja laikyt izoliuota nuo tautos ir nuo rysiu su zurnalistais iki caronaviruso epidemijos likvidavimo pabaigos... degeneratu

Taigi

Taigi portretas
Slysta žemė iš po kojų Lietuvos niekintojui Gabrieliui,nebežino kur esąs ir ką darąs. Niekas jo paistalais nebetiki,visiems atsibodęs.

vidmantas

vidmantas portretas
Manau kad didesni haosa kele opozicija ,Ten reiktu keisti lyderi.Rasti zmogu kuris prisidetu prie padeties stabilizavimo o ne keltu bangas.Net tokiu metu kele sumaisty

Debilams

Debilams portretas
Kai tave nudurs neadvakatus budulis iš vištų fermos,tai tada neklausi koks chaosas.Kada valkatos is užsienio patalpinamos su padoriais turistais,sveki su užsikrėtusiais-čia ir yra chaosas.Veryga laikas sodinti į cypę už jo sprendimus

Geda Korumptuotiems Koncervatoriams

Geda Korumptuotiems Koncervatoriams portretas
Koksai chaosas? Turbut turejo omenyje Korumptuotu Koncervatoriu siautejima krizes metu? Bandant isgauti kiek galima daugiau naudos sau ir savo partijai? Chaosas kai tevams papriestaravus karantino metu moketi Lansbergiu mokyklai pinigus buvo visi pasalinti is mokyklos ir isvadinti apgailetini? Labai jau primena KGB metodus,bet ne vakaru Europos salis.

Artūras

Artūras portretas
Gal Dėdulės snaiperius pasitelks Anūkas ?!

Galerijos

Daugiau straipsnių