Quantcast

Opozicija grasina po kitų Seimo rinkimų atšaukti V. Landsbergiui suteiktą valstybės vadovo statusą

Grįžti į straipsnį

To QWX papild.

To QWX papild. portretas
Ir dar seimui vadovauja KGB-isto duktė.Viena shaika

Paskutinis akcentas

Paskutinis akcentas portretas
Dar PAPŪNIUI paminklą P.Cvirkos vietoje - ir šia tau uoga ant torto

ALGIS

ALGIS portretas
Kad jis šunaujos vadas ''švonderis'' , tai faktas , o visa kita koservų paistalai , išskyrus atskirus niuansus ..

GAL DABAR...

GAL DABAR... portretas
pagaliau žmonės SUPRAS rinkimų svarbą - EIKITE Į RINKIMUS ir tokių cirkų neturėsite !!!

>>>QWX \\\\\.../////

>>>QWX  \\\\\...///// portretas
>Kolega,kad ir vėlokai,bet supratai,kas mus "valdo"?_____Buvusių KGB'istų nebūna,tai stipriausia,oranizuotačiausia,ciniškiausia,žiauriausia,klastingiausia organizacija PASAULYJE.____Į tą mėšlą įlipęs smirdėsi ir numiręs.

QWX

QWX portretas
Pasirodo ir po 30 "nepriklausomybės" metų Lietuvą valdo įslaptintas parazitinis KGB'istų tinklas, traiškantis Lietuvos Konstituciją ir šalį stumiantis į pražūtį.

nejuokinkit svieto

nejuokinkit svieto portretas
kremlinis kgbistas Lietuvos prezidentas .

Giltinė \\\\\.../////

Giltinė  \\\\\...///// portretas
Jau galim degti žvakutę,dainuojančios "revoliucijos" riteris jau viską turi.___Turėsim dar 1 išeiginę.

Pensininkui

Pensininkui portretas
Kaip gali žinoti ,kad išsilavinęs ,jeigu pats esi beraštis?Ar lygini su savo išsilavinimu?Lietuva pirmauja pasaulyje su visais blogio vertinimais .Ir pirmauja kaip skurdo ,korupcijos ir emigracijos valstybė.Apie ką čia kalbi?

QWX ui

QWX ui portretas
Dabar grąsina Širinskienę nužudyti ,kartą pabandžius vis daugiau norisi .

Tai

Tai  portretas
kad opozicija nusmurgusi ir neįgali arba pakabinta ant kgb kabliuko dėdulės meškerytės.Išėjo į kitą salę ir ko debilai grįžo ,ką gavo ?Pagasdino čmil ir suvarė avinus atgal O turėjo būti nauji rinkimai ir šitas seimas skirstytis .Sudarė galimybę jiems daryti toliau nusikaltimus ir nesąmones.Sekančiam seimui reikės tik klaidas tasiyti keturis metus ,o kada dirbti?valdovas jau baigiasi ,princai -paveldėtojai JAV gyvena ir anūkėlis teps slides su milijonais ...-tai ir nutarė kad tai paskutinis seimas ,kuris sunaikins Lietuvą galutinai.

QWX

QWX portretas
Dosjė: V. Landsbergis pasamdė ter0ristus ir liepė susprogdinti Kryžkalniuose esančią skulptūrą „Motina“. 1990 m. spalio 5 d. buvo susprogdinta Kryžkalnyje esanti skulptūra „Motina“ – ter0ristai padėjo sprogstamosios medžiagos ir sukėlė sprogimą, apgadindami skulptūrą...

debilui pensinykui

debilui pensinykui portretas
Ne lanzbezdos, bet visų pirma Gorbačiovo, kuris sojūzą sugriovė. Dėka Sadūnaitės, Zdebskio, Svarinsko. Dėka tų kurie sąjūdį sukūrė. O lanzbezda į sajūdį atėjo jam įsisiūbavus, tada kai jau bananais nešėrė ir tremtin politinių nevežė. Nenuskriaudė komunistai lanzbergio, nenubaudė. O dėka lanzbezdos gyvenama vagių ir kyšininkų dvare, kurio valstybe nepavadinsi. Atsilikus Airija su ES pagalba tapo valstybe kurios Lietuvai pavyti neįmanoma.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Tik deka LANDZBERGIO siandiena gyvename pasiturinciai,oriai laisvoje europos valstybeje. Vergams niekados netiks profesorius ,nes jis protingas isilavines zmogus.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na kada šitam išgamai, susireikšminusiam garbėtroškai, uoliam TSRS (RUSIJOS) VSK agentui užteks?Ne veltui liaudyje sakoma kad ,,kuprotą tik grabo lenta ištiesins,,.

nu

nu portretas
Kiekvienas įslaptintas kegebistas turi būti paskelbtas Lietuvos prezidentu, arba rezistentu nr 1, 2, 3 ir t.t.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne grasinti , bet veikti reikia, neturi jokios teisės tie subinlaižiai dalinti vardų,suteikinėti statusų .privilegijų, ar kokių regalijų. Ir kada ir kas šitam durnių laaive įves tvarka ir visus subinlaižius išmes iš postų . Buvo aferistu ir liks.

cirkai tęsiasi, konslibai nerimsta

cirkai tęsiasi, konslibai nerimsta portretas
Rašoma: konservatoriai jau bandė savo patriarchui suteikti Respublikos Prezidento statusą, ir po kelių metų Konstitucinis Teismas jį panaikino. Straipsnis: "Dar kartą lipama ant to grėblio. Neabejotinai, bus byla Konstituciniame Teisme dėl valstybės vadovo statuso suteikimo prof. V. Landsbergiui."

Tremtinys

Tremtinys portretas
Shiukshles lietuviskos nerimsta- stribu palikuonys jo bani

nu jo

nu jo portretas
Žinoma, kad gali ir atšaukti. Nenustebčiau jeigu ir rėmėjų net Nepriklausomybei atšaukti pasitelktų (su branduoliniu lagaminėliu). Viskas dabar galima

JONAS

JONAS portretas
Nebūkit naivusne titulas tik pinigeliu dar prisigrabins tituluotas

nuomonė

nuomonė portretas
Oi gali ir nepavykti, juk bukalaurai vieninteliai iš viso pasaulio be jokių rinkimų ir Cyckanovskają pripažino prezidente - ir ji dar vis "prezidentė", nuverst nepavyko :DDD, beje berods ją baltarusų kgb infiltravo į mūsų durnių laivą. Bet juokingiausia pats faktas - Lietuva pasyrė Baltarusijai prezidentą, tai ką jau čia apie Lietuvos kaimą kalbėti, bukalaurų grupuotės daro ką norį, juk leidžiam patys taip elgtis, štai net skvernas jau tapo ko ne politine prostitute.

konservų CHUNTOS kgebe OŽYS yra -tvarto vadovas, kuris

 konservų CHUNTOS kgebe OŽYS yra -tvarto vadovas, kuris portretas
vadovauja KONSERVŲ žiopliams iš s r u t i n o TVARTO.--Savo s m a r v e k g e b i s t a s - išdavikas, bando u ž k r ė s t i ir visus Lietuvos gyventojus.--Ateinančios kadencijos SEIMAS, jį iš OŽIO tvarto, išveš į Lenkijos miškuose DEMONŲ "sanatoriją"-- kaip nusipelniusį konservatorių TVARTO vadovą.

kauniete

kauniete portretas
Sekantis žingsnis dabar ožys per teisma atbuline data prisiteis milijonus kad jam sumokėtu už vadovo titula kuri jis pasirinko irgi atbuline data su savo šaika

ga

ga portretas
Bet kas per noras buti tuo vadovu, juk ir taip visi ji zino,

Vatnykas

Vatnykas portretas
Ne tik statusą atimsim, bet ir paminklus nuversim.

broliai šakalai

broliai šakalai portretas
lietuvių (ne visų) brolis ukrainietis Lavonidas irgi pasižymėjo tuo, kad tempė ant savęs visokius blizgučius ir titulus. Net pergalės ordiną pasivogė, kuris jam priklausė ttiek, kiek šuniu mėnulis. Kai Lavonidas nustipo, pergalės ordinas iš jo buvo atimtas. GĖDINGAI. Manau nebus visi seimai hienų ir šakalų. Normalus seimas tą sovietinio sovieto pirmininko postą lanzbergai paliks. O neteisėtai sukombinuotą valstybės vadovo atims. Gėdingai..

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Kad buvo vadovas-faktas. Bet, įvertinus visą istoriją , žinomus ir mažiau žinomus kelio į vadovus vingius ir užkulisines istorijas , reikėjo Vytautui griežtai pareikaluti nejudinti šio klausimo. Bet, šėtonas tūno mumyse ...O altruizmo jausmą turi ne kiekvienas.

Anonimas

Anonimas portretas
Nebuvo ir nebus pripazintas vadovu nes tai ne jo nuopelnas.Tai yra visos TAUTOS nuopelnas. Jam ne vieta nes jis negerbe ir negerbia Tautos vadindama ja visokiais epitetais O ir ta valdzia kuri naikina mus su savo tais lbgt iskrypeliais narkomanais nesamoningais savo istatymais kainu augimais.Si valdzia tai grobstytojai milijonus kraunasi is zmoniu prakaitu.

Anonimas

Anonimas portretas
ir koks biaurus gyvatynas rashineja?! feeee. ...nepatenkinti tuo ka priartino ir apgyne [[tarptautiniu mastu]] tie ,kurie maaaste ne tik apie save,tie ,kurie ejo PRIEKYJE ,kad mes [[rashinejantys]] butume TEN ,kur esame ir kur NORIME BUTI !! Brudams --niekinantiems LIETUVOS Nepriklausomybes atkurimo vyrija --maza butu vien mazgote per snukius [atleiskite] gal tai okupantu "atzalos" pliurpia??? tai ---pliurpkite sau snargliuotieji ,,,,,o mes gerbiame savo Tautos grantus. Mes buvome ir esame Europieciai,ir dekingi tiems,kas dirbo Nepriklausomybes link.

Anonimas

Anonimas portretas
Puiku tai [V.L. buvo Valstybes vadovas !] turejo buti patvirtinta -- atkurus Lietuvos Nepriklausomybe. ..opozicininkai !!! negriukite i purva snukiais[atleiskite]. Tegyvuoja TIESA.

Komentatoriau

Komentatoriau portretas
Zmones ir yra Lietuva!!! O pagal tave, zmoniu nuomone nesvarbu!! Tai paaiskink man, kur yra demokratija? Ozys nera Lietuva , o tik sudamerikiu nuolankus vergas, kuris paverte Lietuva NATO buferiu karui eskakuoti. O tu matau paruostas jau, radijo balsui is vasingtono.

Uz

Uz portretas
Lietuvos visuomenes supriesinima, karo eskalavima, nesiskaityma su Lietuvos zmoniu valia, ta ozio ispera reiktu teisti karo lauko teisme!!!!

To machno

To machno portretas
Gydyk, tu , galvą savo durną.....blaivytis metas

Komentaras

Komentaras portretas
Istorijos neatšauksi, nes ji jau buvo.Gerb.prof. buvo atsikūrusios Lietuvos vadovas ir tai FAKTAS. O žmonės gali daug ką prigalvoti......bet tai NIEKO NEKEIČIA.

Antanas

Antanas portretas
Tai dar viena korta į putinistų rankas. Tai dar vienas pasiteisinimas "spec. operacijai" tik šį kartą - jau Lietuvos teritorijoje.Prisiminkim kaip p. Vytautas buvo autoritarizmu kaltintas anais, laikais. Ir jeigu tuo metu visi tie kaltinimai nuo jo atšokdavo kaip žirniai nuo sienos - tai dabar - padaryta maximum, kad jie prie jo - priliptų. Apeliavimai į Estijos pavyzdį nieko verti, nes jų kursas į "būtiną lyderį" dar demokratinio judėjimo pradžioje, tikrai nebuvo nei pažangus, nei sektinas. Lietuva per XX a patyrė daug vadų, kaip Tautos, ir ne vienos, taip ir "tautų" ir to jau buvo "atsikandusi". Deja, kaip ir visuomet, užaugo jauna, to nemačiusi karta ir vėl lipa ant to pačio, Kažkada labai skaudžiai užgavusio istorinio grėblio. Skaitykit Platoną!

Machno

Machno portretas
Jam i karuna KGB, ženkla su užrašu Lietuvos caras.

Nebenoriu

Nebenoriu portretas
Būti paprasta valdovė, noriu būti marių karalienė

Och

Och portretas
Kad tik greičiau tie rinkimai ateitų…

nuomone

nuomone portretas
istiesu per daug triyksmo del sio ozio. Tegul padugne pasidziaugia ir labai tykiuosi greit uzsilenks. Tada visi nusiramins jo garbintojai ir heiteriai

Ot bus

Ot bus portretas
dabar darbo - simtmeciui i prieki! Vieni 6iknalaiziai suteikines,kiti 6iknaspjaudytojai atimines... Ir taip,nuo rinkimu iki kitu,vers mus visus tiketi,kad jie ten dirba,o ne masturbuojasi.

Anonimas

Anonimas portretas
Kitu rinkimu lietuvoje nebus nes nebus tokios lietuvos isviso.. Duok Dieve kad greiciau jau ji isnyktu. Vien tik isgirdus ar pamacius uzrasyta ,,lietuva,, jau vemti vercia.

tai su tuo

tai su tuo portretas
titulu be eiles i pragara keliaus

Pagarba

Pagarba  portretas
Pagarba Lietuvos sviesuliui,kelrodei prof.V.Landsbergiui. Sunyciai rusiski inkscia,griezia dantis,...pavydas !

Teisibe

Teisibe  portretas
Teliko dar viena ozio svajone kure anukelis igivendins o svajone ira tai sena tai juk RUSAI POLA!!!!!!

Neleisim

Neleisim portretas
senam ozio smirdalui keisti istorija!!!

senis

senis portretas
kiek piktumo kad ne komunistui suteikė.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas tikite,kad lanzbergiai lietuviai,spaudžiam ŽALIĄ.

ogi

ogi portretas
tai yra ne lietuviu kilmes tipas o skandinavu fasistu spec t iremintas tai lieka tik pasiusti iskur atvyko isbraukus is visu sarasu gatviu ir varo si kogero scotlandjardo samdoma saika is musu salies su visais monarhais bei kgb isverstaskuriu liekanom kurie ir rusam nebereikalingi kaip /prodaznaja skura/===

senis visko turi-tik šio betrūko

senis visko turi-tik šio betrūko portretas
nei jie atšauks, nei ką-net Gražulis ir Karbauskis, ir visi kiti, neprileisti prie lovio, prieš nebalsavo

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas manote,kad V.Landsbergis vertas to pavadinimo,spaudžiame ŽALIĄ.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Balsuosiu už tuos,kurie atšauks ožio titulus ir užtampys koncervus su pakalikais po teismus!

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Kaip jau be galo šlykštu žiūrėti į to Lietuvos duobkasio,išdaviko,Kremliaus agento snukį.Kad jis Pragare sudegtu.

kaunietis

kaunietis portretas
Valio opozicijai uz genealia minti.

Anonimas

Anonimas portretas
Tiktai socialistine revoliucija gali dar isgelbeti supuvusia lietuva.. Bet kadangi lietuviai yra apsisike bailiai -pasikliauti kad mes isliksime galime tiktai RUSIJA.

chi - juokas

chi - juokas portretas
Tegul pastato jam mirusio paminklą ir užrašo "neištrinamom" raidėm, kas jis "vadovas" - nes po kiek laiko šito s nesąmonės neliks

Senis

Senis portretas
Nereiks atšaukti statuso. Ir taip padvės iki rinkimų, senas pydaras.

to labai teisingas

to labai teisingas  portretas
Tauta kiek atsimenu net du kartus padare toki sprendima o kaip tada grojo ir dainavo kupriukas muzikantas pries rinkimus per reklama kas man is tos laimes kai visi liudes matau kad anukas tikrai neliudi milijonierium tapes.

Labai teisingas

Labai teisingas portretas
būtų sprendimas. Tik tauta šiuo atveju galėtų suteikti tokį statusą, o ne ta saujelė...

Jurate

Jurate portretas
Lauksim

hu

hu portretas
nu ka..sekantis zingsnis konservu trokstamas karas....kas slepiasi uz anūkėlio? ko ji skursto nesantaiką.....giminės bruožas...per ka zuvi 13d sausio lietuvos vaikai..pagalvokit..ir nebeskieskit nesamoniu apie išlaisvintoja land sber ga

Anonimas

Anonimas portretas
Dauguma Lietuvos zmones PRITARS TAM SPRENDIMUI ATSAUKTI !!! KUPRIUKAS NENUSIPELNE TOKIO TITULO IR GARBES!!!

Stop

Stop portretas
Asmenybes kultui

Kaunietiss

Kaunietiss portretas
Po kitu rinkimu tokios partijos kaip zalieji seime nebeliks,nes uz juos niekas ir nebalsuos.Jeigu ne ger.prof.Lansbergis dar ir sendien butume ruskiam ciabatus blizgine.Turekit sazines ir blaivaus mastymo,nes nei vienas nebutumet padare geriau uz gerb.Profesoriu V.L.

skiep

skiep portretas
nebus nei rnkimu nei opozicijos,bus russkij mir,kurio taip troksta anukas savo provokacijom.

Balsuosim uz opozicija

Balsuosim uz opozicija portretas
Aciu

,,,butinai

,,,butinai portretas
laukiu tos dienos , kai lansbergiu siuksle pasodins...

Galerijos

Daugiau straipsnių