Quantcast

NSGK vadovas: branduolinių ginklų dislokavimas Baltarusijoje turi sulaukti NATO, ES atsako

Grįžti į straipsnį

Rasa

Rasa portretas
TIPIŠKAS BALVONAS O SĖDI SEIME MEGSTA JUOKUS TA LIETUVĖLĖ

to Profesorius

 to Profesorius portretas
Tu rudnosiuku profesoriau ir ko taip ukraina susirūpinai asile Valdžiukė musu pigiai žemiu ukrijoje preisipirko BET KA TU TEN PAMETEI DRISKIAU kad taip kovoji už chachliandija ar jau susiradai rūsi kur slepsis greit prireiks driskiau

onute

onute portretas
Kasčiunas papuole i seima nes labai tiko i ta nevispročiu komanda surinkta nausėdos Jis per covid seime budeleje sedejo labai darbingas buvo tik tas jo darbas tai lietuvai nelaimė Net sunku klausyti ir suprasti ka tokie vėplos šneka PAJACAS

!=]

!=]  portretas
Pastatykime dvi atomines elektrines.!? Vieną prie sienos su Baltarusija ir kitą prie Kaliningrado krašto.!? Ir bus atsvara ?=]

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Labai gerai padarys RUSIJA kad dislokuos branduolini ginkla Baltarusijoje, pasaulyje turi būti nors šioks toks balansas, o tai NATO ir jankiu imperijalistai jau visa pasauli apstatė branduolinėm raketom!!!!!!

:)))

:))) portretas
ponas kascejau, geriau apie prienu kelia papezek, o tai kazkaip labai ilgai su tuo kusynsku tvarkot...

Anonimas

Anonimas portretas
Kasčiūnai išsiblaivyk ,nes nuotraukoje esi girtas.

Anonimas

Anonimas portretas
Niekur nenuves įrodinėjimas, kokia pusė galingesnė.Rusai kariauja viena, prieš ją visa europa ir JAV.Kur teisybė, kas nutarė kariauti o ne diplomatiškai derėtis su rusais.Oi negerai,paskiau bus kas pirmas paspaus branduolinio ginklo migtuką ir krachas pasauliui.Migtuką paspausti tai ne tankais važiuoti.Pasaulio dauguma liko be proto nuo skiepų.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
"Istorikas" sake, kad nieko baisaus orku branduolinis ginklas... :D Jus greiciau ginkluokit Lietuva ir ruoskit zmones. Kol kremliaus isproteje issigimeliai gyvi, nera laiko liezuviais malti!

Profesorius

Profesorius portretas
Privalo us aprupinti ukrainiecius branduoliniais ginklais ,jeigu kgb kacapas atves lukosenkai situs ginklus! Ir turi buti nukreiptos raketos i maskva ,tuomet bus pusiausvyra ! Juk Ukraina del nepriklausomybes nuo moskivitu atsisake branduolinio ginklo- grazinkit ,tai i Ukraina!

Cha, prišoko du išmarinuoti

Cha, prišoko du išmarinuoti portretas
kaZapiniai paršeliai kriuktelt....Kodėl ne apkasuose Ukrainoje,kriemliaus išdavikai?

KA-ČI-ŪNAI

KA-ČI-ŪNAI portretas
Svarbiausiai pats nepamiršk pampersais apsirūpinti. O gąsdinti gali tik ką nors savo kieme.

Klpd.

Klpd. portretas
Šito proto vargetos mastysena ir kalbos kelia tik gailestį. Žinoma, ir nuogastavimus dėl tokių pusgavių daromo LIetuvos įvaizdžio pasaulyje.. Įdomu kaip jis giedos ir ką jis darys, kai greit viskas ims suktis visai kita puse?..:D)

Jau

Jau  portretas
Pučiasi kiaulė prie lovio.

Galerijos

Daugiau straipsnių