Quantcast

A. Norkienė turi priekaištų A. Širinskienei: skalbinius skalbti viešai nėra etiška

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė pripažįsta, kad problemų frakcijoje yra, tačiau išsakyti jas viešai, anot jos, yra neetiška. A. Norkienės teigimu, LVŽS palikusiai Agnei Širinskienei vertėjo kalbėti tada, kai kilo problemos, o ne lieti nuoskaudas jau priėmus sprendimą pasitraukti iš partijos.

„Problemų yra visur, visuose kolektyvuose, nes mes visi skirtingi žmonės (...), todėl rasti bendrą gerą vardiklį tarp visų iš tikrųjų kartais yra sudėtinga. Tikrai stengiuosi kiekvieną išgirti, išklausyti ir tada mes drauge priimame sprendimus. Vis tik dauguma mūsų kolegų yra išsakantys nuomones”, – trečiadienį LRT radijui sakė LVŽS seniūnė.

A. Norkienė priduria, kad problemų yra visose frakcijose, tačiau kiti apie jas viešai nediskutuoja.

„Parodykite kurią nors frakciją, kurioje nėra. Tik galbūt kiti moka tą viduje išspręsti ir į viešą erdvę tai neišeina, o mes tokie atviresni, sakykim, mes tą galime diskutuoti viešai”, – kalbėjo frakcijos seniūnė.

Nebent tai yra kažkoks psichoterapinis užsiėmimas ir galbūt jiems palengvėja, kai apie tai parašo ar pasako. Jeigu jiems tai yra į naudą, tai mes viską galime iškęsti.

Vis dėlto, A. Norkienės nuomone, A. Širinskienei palikus LVŽS frakciją nebuvo etiška viešai diskutuoti apie viduje kylančius nesutarimus.

„Galėčiau dar kartą pasakyti, kad kiekvienas esame skirtingas ir turime tą požiūrį į įvairius dalykus, tik ar tą mes galime viešinti, kaip liaudyje sakome, skalbinius skalbti viešai, tai kiekvienas pasirenkame. Manau, tai nėra labai etiška, geriau tuos dalykus kalbėti ir spręsti čia ir dabar, kai problemos kyla. (...) Nebent tai yra kažkoks psichoterapinis užsiėmimas ir galbūt jiems palengvėja, kai apie tai parašo ar pasako. Jeigu jiems tai yra į naudą, tai mes viską galime iškęsti”, – kalbėjo A. Norkienė.

ELTA primena, kad pirmadienį LVŽS narė A. Širinskienė savo feisbuko paskyroje paskelbė, kad palieka „valstiečių“ partiją. Anot A. Širinskienės, sprendimą lėmė nusivylimas frakcijos ir šešėlinės Vyriausybės darbu bei kolegų pavydas.

Antradienį A. Širinskienė Seimo plenariniame posėdyje paskelbė, kad jau yra naujoje frakcijoje. Ji tapo Lietuvos regionų frakcijos nare.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS

JONAS portretas
Širinskienė nuėjo i frakcija kuri palaiko lietuvos žmones o ta Norkienė greit skuos pas SKVERNA

jOANA

jOANA  portretas
Kodėl Karbauskis vis priglaudžia tokius kaip Skvernelis Norkienė

Rasa

Rasa portretas
GAL PATYLĖK NORKIENE PATI IR SKALBI VIEŠAI PARTIJOS REIKALUS
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių