Quantcast

(Ne)vilties Seimas: nuo politinės meilės iki politinės neapykantos – vienas žingsnis?

Grįžti į straipsnį

Rasa

Rasa portretas
Pagarba jums Karbauski jumis tauta pasitiki tik jus valstiečiai laikykites

kauniete

kauniete portretas
LABAI GERAI KAD DAR TURIM GERAI DIRBANČIUS VALSTIEČIUS O TUOS VISUS KONSERVUS LIBERASTUS SOC LKP VYTI LAUK ATSIGAUTU LIETUVA

KALEDOS

KALEDOS portretas
Lietuvoje beveik KRIZE O jie vis kedes stumdo

Nebalsavau už ,, valstiečius ,,

Nebalsavau už ,, valstiečius ,,  portretas
dabar tikrai balsuosiu , nes tokio sisteminių ,,patryjotų,, pasipriešinimo seime ,puolimo ir smegenų plovimo per žiniasklaidą bei TV dar nebuvau mačiusi . Suprantu ,, valstiečiai ,, pajudino visus 30 m patogiai įsitaisius partinius ir valdininkus , o aš noriu , kad Lietuva kiltų iš korupcinių ryšių , žmonės gyventų oriai , o vaikai liktų dirbti ir gyventi Lietuvoje .

Dalį kaltės

Dalį kaltės  portretas
dėl tokios padėties turėtų prisiimti ir żiniasklaidos priemonės .Gaudymas KIEKVIENO pasakyto p.Ramūno žodżio,ištransliavimas per visas żiniasklaidos priemones visokias smulkmenas ,aptarinėjimas p.G.K. kailinukus ir kt.opozicionierių kabinėjimasis ir t.t.Nebuvo dienos nei valandos ,kai nebūtų linksniuojama p.Ramūno pavardė , vėliau pridėtas ir Premjeras p.S.Skvernelis.Darbams laiko nebeliko ,vien aiškinimaisi .Daug teisingų ir gerų darbų padaryta ,tik akcentuojama tai ,kas nepadaryta.

gyventoja

gyventoja portretas
dėkoju šitai valdančiajai valdžiai tik ji šiek tiek dirba žmonių gerovei jei netrukdytų opozicija būtų daug gėriau kažkodėl žmonės labai viską pamiršta greitai ir neturi savo nuomonės negi nematote kad vartalioja tie senbuviai savo "kailinukus " į visas puses kad būtų arčiau valdžios klaidų daro visi bet bent kai ką pajudino iš mirties taško sėkmės ir toliau dirbti

juoko -darbs

juoko -darbs portretas
seimas ne lietuvai dirba,osau kedes stumdineja,tuo tarpu kai yra rimtu darbu, i valstybe ziurima kaip i sachmatu lentele,DURNIU-LAIVAS,o zydai su rusais kaip Ivanovas ardo lietuva is pamatu ,kur ziuri saugumas ar nebus per velai,.

Ukrainos pažyma

Ukrainos pažyma portretas
Lietuva buvo perspėta, kad Karabasui kremlius iškėlė užduotį- kelti chaosą Lietuvoje. Užduotį vykdo entuziastingai ir sėkmingai,- kolchozo mėšlo kvapas jaučiamas visur.

Mums tai jau aisku,

Mums tai jau aisku,  portretas
sitas seimas jau nebe Valstybes vadovybe, o tikru tikriausias mums visikai igrises cirkas.Dedasi isminciais, o is tikruju tai savanaudziai gobsuoliai, draskosi tik del postu,siltu kedziu, o mums tik draudimai, apribojimai.Na bet, mieli tautieciai, pamastykim, ka issirinkom, kad sekanciuose rinkimuose neuzliptume ant to paties greblio (graziai suokianciu demagogu pasaku), pakentekim dantis sukande tuos metelius, juk zalieji tokiais issidirbinejimais save akivaizdziai demaskuoja.

Galerijos

Daugiau straipsnių