Quantcast

Neteisėtai Seimo viešbutyje gyvenusį politiko sūnų išdavė merginos darytos asmenukės

  • Teksto dydis:

2019 metų pabaigoje kilo skandalas, kuomet paaiškėjo, kad Seimo viešbutyje gyvena parlamentarų atžalos. Vienas tokių – Seimo nario Zbignev Jedinskij sūnus Edvardas. Jis Seimo viešbutyje buvo pastebėtas su tamsiaplauke panele. Seimo narys ir jo sūnus gynėsi, kad neva tai – vienkartinis atvejis.

Tačiau į laidą kreipėsi pilietiškai nusiteikęs žiūrovas, kuris atskleidė Seimo nario sūnaus Edvardo Jedinskij panelės tapatybę. Mergina, vardu Erika, tikra gražuolė, fitneso varžybų dalyvė. Tikrinant jos socialinių tinklų profilius, paaiškėjo, kad Seimo narys Z. Jedinskij galėjo meluoti apie vienkartinį pasinaudojimą Seimo viešbučiu. Mat pirmosios nuotraukos iš, kaip spėjama, Zbignev Jedinskij kambario, į socialinį tinklą „Instagram“ buvo įkeltos dar 2017 metais.

Kad „selfiukai“ daryti Seimo viešbutyje žurnalistams patvirtino Seimo nariai, mat nuotraukose matyti aplinka. „Sienų spalva. Kai darė remontą (Seimo viešbutyje), tai dažė viena spalva. Baldus irgi pirko tokius pat. Man labai primena Seimo viešbutį“, – komentavo Seimo narys Bronislovas Matelis.

Pasak Seimo nario B. Matelio, už parlamentaro sūnaus Edvardo Jedinskij ir jo širdies draugės Erikos gyvenimą Seimo viešbutyje mokėjo visi mokesčių mokėtojai. „Ponas Jedinskij arba buvo užmiršęs, arba tiesiog melavo, kad tame kambaryje nuolat nuo pat kadencijos pradžios gyveno sūnus su savo drauge. Visus tuos trejus metus mokesčių mokėtojai išlaikė tuos du jaunus žmones – mokėjo už jų gyvenimą, už komunalinius patarnavimus, jiems nereikėjo nuomos mokesčio mokėti“.

Seimo narys Z. Jedinskij, paklaustas apie sūnaus ir gražuolės Erikos nuolatinį gyvenimą Seimo viešbutyje, į klausimus neatsakinėjo. Vietoje to pats pradėjo filmuoti žurnalistus.

Išsamus KK2 tyrimas – šį antradienio vakarą, 19. 30 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O pas tą mergYną ten tik tas poLytiko sūnus lankės?.. :s

"Aš"

"Aš" portretas
Kaip suprast: "Jedinskio sūnus (seimo viešbutyje), su drauge, o ne su meiluže nakvodavo...". Tai šioji "draugė" ne meilužė ? Skirsydavo dienomis? Kartais nakvodavo su "draugėmis" (poteriaudavo-atleisk Viešpatie), o kartais su meilužėmis ? Ir vienu, ir kitu atveju kas mokėjo už naudojimąsi viešbučiu ? Tegu (šlykštus, įžūlus) tėtušis-tatuś apmoka už sūnaus paleistuvavimo nakvynes. Ir, aplamai, seimo kontrolė, jei tokia sąžininga yra, turėtų iš visų piktavalių seimūnų ar jų palikuonių, kurie taip vagia, išieškoti nuostolius ir juos vyt iš gyvenamo ploto. Na ir lenkai apsi.... !!! Gėda lenkams !!! Ar visi tokie Lietuvos lenkai ???

as

as portretas
Bilotaite nemokejo mokesciu apie du ,o gal ir daugiau metu ,uz seimo viesbuti ,kodel mazai apie tai kalbat? Jedinskio sunus su drauge ,o ne su meiluze ,nakvodavo, gal norejot kad jo sunus butu su vaikais ,ar vaikinais viesbuti apsigyvenes?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių