Quantcast

Nematoma D. Grybauskaitės diplomatija: dešimt neskelbtų istorijų

Grįžti į straipsnį

povilas

povilas portretas
Ji buvo Lietuvos nelaimė, parazitė. Negi nieko nežinote, gėda.

10'darbu'

10'darbu' portretas
ir ne vieno Lietuvos ir Tautos gerovei,tik klupejimas pries briuseli ir jankius ,beda tie kgbistai,beda.

...

... portretas
Brrr: "Grybauskaitė ėmė reguliariai susitikinėti prie pietų stalo. Vaišes, prie kurių vyrai buvo nepageidaujami, paeiliui rengė skirtingų šalių ambasadorės" - feministės naują pasaulinį karą ruošia... brrr. :x

jONAS

jONAS portretas
Šaunuolė,turi charakterį ir gynė Lietuvą,PAGARBA

Penisininkas

Penisininkas portretas
Padlu padla! Marš į istorijos šiukšlyną!

Ontė

Ontė portretas
Vienuolikta istorija - Grybauskaitė - Rusijos projektas. Prastumta į prezidentes KGB - istų, jos įvaizdis buvo formuojamas, kaip nusiteikusi prieš Rusiją. Žodžiais ji puolė Rusiją, bet visi jos darbai buvo prorusiški.

Liudvika

Liudvika  portretas
Gerbiau ir gerbsiu Grybauskaitę,kaip šalies prezidentė ji buvo nuostabi,visur turėjo savo ,,aš,, niekam neleido lipti ant galvos.Ir Lietuvai niekur nepadarė gėdos.Jai sėkmės.

ji yra paprasta moterėlė

ji yra paprasta moterėlė portretas
Paprasta moterėlė ji yra, stebimės kodėl ją išrinko prezidente. Niekad tokios nerinktume.

Manau

Manau portretas
Gal premija zurnalistas gaus uz tu nuodemiu paskelbima?O Grybauskaite kas gerbe tas gerbs.

išsigimusiam šungrybiui ir jo smirdukams

išsigimusiam šungrybiui ir jo smirdukams portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

tegul

tegul portretas
varo pas tuos kurie ja /idarbino/....

Bethany Grogan

Bethany Grogan portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Anonimas

Anonimas portretas
Sitai durnai komentarei "bobai" tai paprasyk durnas daikte pas valdzia kad zmones gerai mokintu ir atlyginimus gerus duotu tai nereikes kritikuot.Nei pasalpiniu nei bemoksliu.O prezidenta gal ateityje turesim geresni uz situs visus buvusius.Jei save skaitai aukstame lygyje.

viena medalio pusė

viena medalio pusė portretas
Nuskambėjo viena pozicija, nuomonė, lauksime kitos, kritiškesnės. Tik, žinoma, ne "vatinės". :)

Boba

Boba portretas
Neamsėkit ant p. D. Grybauskaitės. Kas JŪS tokie, kad galvojate turintys teisę ją vertinti? Bemoksliai pašalpiniai, minimalkių gavėjai ir kiti išminčiai mat nuomonę reiškia. Ponia Prezidentė yra geriausia iš visų mūsų turėtų prezidentų ir tai faktas. Stipri, principinga, neleidusi žeminti Lietuvos ir gerbiama pasaulyje.

apgailėtini šakalai nerimsta

apgailėtini  šakalai nerimsta portretas
Tai vienintelė Prezidentė, kuri tikrai verta pasitikėjimo ir pagarbos. Žinoma, ji tikrai sudarė problemų kremliui ir vietiniams parazitams.

Didžiuojamės tokia Prezidente

Didžiuojamės tokia Prezidente portretas
Straipsnis įrodė tvirtą,net vyrišką Grybauskaitės charakterį.Dabartiniam išrinktajam toli iki jos.Grybauskaitė privertė net didžiųjų valstybių vadovus atkreipti į save dėmesį ir skaitytis su ja,kaip Lietuvos prezidente.Šaunuolė.O loja prieš ją visi,kurie loja apskritai prieš Lietuvą.

Užuojauta

Užuojauta portretas
Užuojauta Paciukui - piktam žmogeliukui. Turi drąsos tik aplotį nueinantį. Na - dar ir apdrabstyti šūdais...Ir - jaučiasi laimingas :-). Ir - užuojauta geram laikraščiui - už tokį atsiprašant redaktorių... Kuriam reiktų pagaliau kreiptis medicinos pagalbos

Doris Guenther

Doris Guenther portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Ačiū

Ačiū portretas
gerb. Prezidentei už jos kadencijas. Žavimės jos aštriu protu, žaibiška orientacija, tvirta nuomone, nuoseklumu, ištverme, nenuolaidžiavimu, optimizmu, jumoro jausmu.

Leva

Leva portretas
Kur jus buvot kol ji vadovavo.Manau kad sunys loja o karavanas eina

Anonimas

Anonimas portretas
Atsigriebia dabar ant Grybauskaites , pakol negali pradeti skalyti ant Nausedos.

AS manau baisus tie rasinetojai

AS manau baisus tie rasinetojai  portretas
Juk puoleju tokia taktika.Kai darbai vyksta tyli,okai dvarai iskile puola ir griaukime.Kur buvote kai darbai prasidejo? Juk matete ta Druskininku dvarelio pradzia?O juk ne tik savininkas kaltas.Kalti ir tie kurie dave leidimus? Kodel vis sitaip kai saukstai po pietu.Ir kodel neknisame giliau ,o pavirsutiniskai taskotes.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Viskas buvo jum aisku tik tylejot.O kai jau ji nebe Prezidente liejate tulzi.Manau jus prie gedos stulpo.Negalima sitaip varyti.Kokie zuikiai drasius? Nei gedos ,nei orumo.Tik vis kazka pulti is pasalu,

judas

judas portretas
man tai ji buvo dviveidis suktas zmogus ir jai absoliuciai netupejo lietuvos zmogus piktas pagiezingas zmogus o kas ja liaupsina tai tusciagalviai zmones kurie nesidomejo jos praeitimi ir kas ji buvo tokia ir lietuvai nieko nepadaregero kad zmogus galetu gyventi geriau biaurus zmogus ir tiek

tomas

tomas portretas
O pirmiausiai turėtų išmokti ir gerbti lietuvių kalbą pats komentatorius ,,r".

Marius

Marius portretas
Žinot ką? Jūs šūdžiai politikieriai. Ko tada tylėjote? Zuikiai tapo drąsus nustipus vilkui...

tomas

tomas portretas
Ne kiekvienas, net ir vyras, pajėgtų ištempti dešimtį metų trukusį prezidentavimo jungą. Atskleisti papildomi faktai tik patvirtina Jos tvirtą ryžtą tarnauti Lietuvai, jos interesams, jos žmonėms. AČIŪ!

brainwashed

brainwashed portretas
Gene. jūsų retorika primityvi. yra spec. tarnybos(STT, FNTT ir t.t.). kiekvienas dirba savo darbą. svarbu jį dirbti gerai ir kokybiškai. paprastas žmogus yra bukas ir jam tik įdomu iki kelintos valandos šnapsas parduodamas. kokie žmonės, tokia ir Lietuvėlė.

gene

gene portretas
kur jus visi buvot kai ji dirbo? Lietuvoje yprasta kad kalbeti pradedama kai jau nieko negali pakeisti.kas dabar vyksta Lietuvoje niekas nenori matyti ir uzkirsti kelia dabartinems afioroms, pinigu plovimui ,nesiskaitymu su paprastais zmonemis eilinis zmogus mato ir supranta kas tam turi uzkirsti kelia vsio sakona pasodinus i postus zmones kurie noretu issiaiskinti visas biaurastis o Lietuvele taptu turtinga

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
Kur žmonių pinigai, kokiame banke

Neptunas

Neptunas portretas
Jau buvo aišku jos požiūris kaip glaudžiai bendravo su Lietuvos opa tarybinių profesorių ir jo sunpalaikiu anūkų. Žalos pridarė daugiau nei naudos, už kurią neatsako ne vienas . Naudodama usa 1980m dar vykdytą pasiteisinima leidžiant mokesčių mokėtojų pinigus "kaina už nepriklausomybę" taip kreipėsi jankiu prezidentas kongrese . Istorija išlieka o faktus iškraipo kaip mokė komunistų partiją kuriai priklausė ir dirbo kartu su jų rėmėjais ir ne veltui bijo viešint, Šaunuoliai Latviai paviešino . Pagalba jiems, o pas mus toliau darbuojasi pakeitę pavadinimus ir prisikabina visokes Gėlytės prie švarkų.

Aciu prezidentei

Aciu prezidentei portretas
Uz nuosirdu darba, uz jos talenta ir pasiryzima.

r

r portretas
kaip diena uoliai naikina lt kalba...ataka,neadekvati...o galetu lietuviskai rasyt, puolimas, nenuspejama! siuos straipsniu rasinetojus privalu siust lt kalbos mokintis!

Anonimas

Anonimas portretas
Na bet tokie nedoreliai gauna visas lengvatas namus gera atlyginima.

brainwashed

brainwashed portretas
miss stagnacija. iš liaupsinimo spaudoje bei portaluose dar kartą įsitikini kas valdo informacines priemones - KGB. formuoja nuomones norėdami perrašyti istoriją. duokim garo bei russkoje radio mėgėjų visuomenė verta tokių "vadovų".

Anonimas

Anonimas portretas
Nematoma istorija-tai niekur prieš rinkimus neskelbta biografija. Kad net iki 1991 rugpjūčio pučo priklausė jedinstveniko Burokevičiaus partijai,užėmė ten labai aukštas pareigas. Ši partija kovojo už Lietuvos pasilikimą SSSR sudėtyje. Šie faktai buvo nuslėpti nuo Lietuvos žmonių, nuo rinkėjų. Žmonės liko apgauti

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
PREZIDENTĖS KRITIKOJE VISAD BUVO DAUG VYRIŠKO PAVYDO.DĖL SANTYKIŲ SU LENKIJA GERAI ĮSISKAITYKITE APIE SIKORSKIO PAGEIDAVIMUS. PREZIDENTĖ TIESIOG NELEIDO ŠLUOSTYTIS Į LIETUVĄ KOJŲ. IR KITAIS ATVEJAIS.

Manau

Manau portretas
Girdėjau ir kitą nuomonę, kad Grybauskaitės valdymas buvo stagnacijos Lietuvoje 10-metis. Nieko gero Lietuvai ji per tą laiką nepadarė, išskyrus, kad buvo pastatytas daug abejonių keliantis Suskystintųjų gamtinių dujų terminalas, kuris "melžia Lietuvą". Grybauskaitės valdymas paliko Astravo problemą ir smarkiai sugadintus santykius su kaimynais, ne tik Rusija, čia dar galima pateisinti dėl Krymo, bet ir Baltarusija, Lenkija, Latvija, Estija. Nebereikėtų aukštinti Grybauskaitės, nes ir ES priėmė ją kaip "dirbtinai pūsta žvaigždę".

Galerijos

Daugiau straipsnių