Quantcast

Nelaimėjęs prezidento rinkimų A. Juozaitis žada kandidatuoti į Seimą

  • Teksto dydis:

Kandidatas į prezidentus Arvydas Juozaitis sako, kad „stebuklas leis ateiti į antrą turą“, ir jei rinkimų nelaimės, jis teigė kandidatuosiantis į Seimą.

„Jeigu stebuklo nebus, Lietuva nepabudo, reiškia, neateisiu. Nieko baisaus, tikimės, kad dar nenumirė Lietuva, nes per tuos važinėjimus virš 400 kartų kalbėta buvo visuose rajonuose, regionuose, ne po vieną kartą, tai praktiškai bazė jau yra, tik kad žmonės labai apkvailinti, tarsi nematė perspektyvų“, – BNS sekmadienį sakė jis.

„Mes paruošėme labai daug visko ir eisime į Seimą“, – pridūrė jis. 

Anot A. Juozaičio, į Seimą jis kandidatuos su judėjimu „Lietuva yra čia“.

Jo teigimu, prezidento rinkimuose sėkmei pritrūko lėšų.

„Konkurentai naudoja pinigus, sukauptus per dešimtmečius bankuose arba iš mokesčių mokėtojų. Po šimtą tūkstančių iš karto persiveda iš biudžeto sau, nes biudžetas remia partijas, o partijos duoda kandidatams. Aš galvoju, kad šitą įstatymą išvis reikia papurtyti, čia jokios lygybės prezidento rinkimuose tada nėra“, – sakė jis. 

A. Juozaitis teigė, kad nepatekęs į antrą turą, nė vieno kandidato nerems.

Prezidento rinkimuose sekmadienį dalyvavo devyni kandidatai. Jei nė vienas iš jų nesurinks daugiau kaip 50 proc. rinkimuose dalyvavusių balsų, po dviejų savaičių bus rengiamas antrasis turas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šarikov

Šarikov portretas
A gde ja budu charčevat...(rus)...O KUR AŠ MAITINSIUOS.....

Kristina

Kristina portretas
Gerb. A.Juozaitis dėl Lietuvos yra padaręs daug daugiau, nei daugybė purvą ant tamstos pilstantys. Kokias knygas jis rašo Lietuvai! Kokias kalbas jis sakydavo! Kaip skatino ir skatina patriotizmą! O Jūs, rašantys apie lovį... turbūt nesuprantate ir praradote viltį ir tikėjimą, kad yra iš tiesų žmonių, kuriems dar svarbi Lietuvos ateitis. Juk daugiausia sprendimus priima Seimas. Melsiu Viešpatį, kad nenuleistų ši nepaprasta asmenybė rankų, kad toliau žadins Tautą.

greta

greta portretas
Dėl Lietuvos Juozaitis nieko nėra nuveikęs ir nenuveiks, ne tas charakteris ir ne tas mentalitetas. Jis ropojantis, o ne skraidantis. Ir jo leksika ir požiūris akurat kaip aferistės Venskienės. Nereikia tokių Seime, kurie bet kokiu būdu veržiasi prie lovio ir nors tu ką. Žinoma, finansai jį spaudžia- juk moka alimentus dviem vaikams iš pirmos santuokos, turi dar du vaikus su ruse sugyventus, dar yra tos rusės Oksanos vaikas, kurį ji pametė Kaliningrade ir turi mokėti alimentus. Na ir pačią savo rusę Oksaną turi išlaikyti, ji lietuvių nemoka, nedirba. Jei priskaičiuot jį patį, tai gaunasi 7 burnos. Nu nori nenori reikia stumtis prie lovio. Nebalsuosiu niekad už jį, jis nedoras.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių