Quantcast

Nebeliko kliūčių registruoti R. Dagio suburtos Krikščionių sąjungos

Seimo nario Rimanto Dagio suburtai Krikščionių sąjungai ištaisius technines klaidas, Teisingumo ministerija pranešė patvirtinusi šios partijos įstatus, programą ir steigėjų sąrašą.

Naujai įsteigtos partijos steigėjais pripažinti 2173 asmenys.

Anksčiau Teisingumo ministerija buvo konstatavusi, kad partijos narių skaičius neatitinka teisės aktuose nustatytų reikalavimų, nes dalies steigėjų sąraše esančių asmenų vardai ir pavardės nesutampa su Gyventojų registro duomenimis.

„Pataisėme formą, kur buvo visokių netikslumų, pavardės, brūkšniukai ne vietoje įdėti, grynai techninės klaidos, kurias reikėjo ištaisyti“, – ketvirtadienį BNS sakė R. Dagys.

Pataisėme formą, kur buvo visokių netikslumų, pavardės, brūkšniukai ne vietoje įdėti, grynai techninės klaidos, kurias reikėjo ištaisyti.

Jis teigė, kad partijos dokumentai atiduoti Juridinių asmenų registrui įregistruoti naują politinę jėgą.

„Per tris darbo dienas turime pasiimti registracijos pažymėjimą“, – sakė R. Dagys.

Pagal įstatymus, politinei partijai įsteigti būtina, kad ji Lietuvoje turėtų ne mažiau kaip 2 tūkst.  steigėjų, kurie po partijos įregistravimo tampa jos nariais.

Steigiamai partijai pateikus steigėjų sąrašą, Teisingumo ministerija sutikrina jį su Gyventojų registro duomenimis ir kitų registruotų politinių partijų sąrašais, kadangi Lietuvos piliečiai gali būti tik vienos politinės partijos steigėjais ar nariais.

Šiuo metu Lietuvoje įregistruotos 25 politinės partijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Balamutas

Balamutas portretas
Kadangi ši Krikščionių Sąjunga kovos už savo narių teises turėti net keturias oficialias žmonas, būtinai juos palaikysiu ir pastosiu į jų Sąjungą. Dar, mano draugė norėtų, kad Sąjunga pateiktų seimui siūlymą pateikt Baudžiamajame kodekse straipsnį persekiojantį vyrus už seksualinį ignoravimą.

Kas kaip moka, taip tas šoka

Kas kaip moka, taip tas šoka portretas
Tikras dagilis; jau su trečia partija, per prievartą, liaudį nori nusitempti į Šviesų rytojų. Nepavyks! Liaudis, manau, netiki rytojumi - nori gyventi gerai šiandien ir dabar. Kas man iš tos laimės kai manęs jau neliks! Todėl tokiais aš jau nebetikiu...

Anonimas

Anonimas portretas
as is vis nezinau, kas tas Dagys ........ Taaaai tas kur sakė, kad kiekviens šeima turi turėt po keturis vaikus. geriau lai eina į M axima dirbt tada uz tą algą ir astuonis išlaikys. sekmės sporte.......
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių