Quantcast

Naujoji Seimo narė E. Rudelienė dirbs Švietimo ir mokslo komitete

Prie Seimo Švietimo ir mokslo komiteto prisijungs naujoji Seimo narė Edita Rudelienė. Liberalų sąjūdžio frakcijai atstovaujanti politikė daug dėmesio ketina skirti neformaliam bei ikimokykliniam ugdymui, regioninio švietimo klausimams.

„Per ilgą darbo savivaldybėje laikotarpį pavyko įtraukti daug jaunimo į neformalaus ugdymo veiklas – tai nepelnytai užmiršta švietimo sritis, kuria galima pasiekti didelių tikslų, plėtojant asmenines, socialines ir edukacines kompetencijas, ugdyti visapusišką žmogų, sugebantį pačiam spręsti savo problemas ir aktyviai dalyvauti visuomenės gyvenime. Kitas svarbus klausimas yra ikimokyklinis ugdymas. Jam, mano nuomone, nacionalinėje politikoje taip pat skiriama per mažai dėmesio, nes tai – pamatas, į kurį remiasi tolimesni švietimo etapai“, – prisistatydama kolegoms sakė liberalė E. Rudelienė.

Švietimo ir mokslo komitete dirba Artūras Žukauskas, Vilija Targamadzė, Arvydas Anušauskas, Dalia Asanavičiūtė, Algimantas Dumbrava, Eugenijus Jovaiša, Ieva Kačinskaitė-Urbonienė, Silva Lengvinienė, Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė, Beata Petkevič ir Edmundas Pupinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Kažkokią neaiškią išrinko ir žiniasklaida jau ūbauja. Kieno ji giminaitė ar dukra ar anūkė, kaip landsbergiokas? Tegul parodo savo proto vingius. Kol kad ji politikoje visiškas nuliuokas.

R

R portretas
Įdomu, o kiek metų ji (išskyrus mokslo metus mokantis) atidavė švietimui, kur ir kaip spėjo įgyti praktinės patirties, kad jau viską žino ir galės formuoti jaunąją kartą? Taip ir rieda mūsų švietimas be stabdžių į pakalnę.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Iš fermos - švietimą
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių