Quantcast

Naujausi reitingai rodo, kad sumažėjo Vyriausybės populiarumas

Grįžti į straipsnį

gaila

gaila portretas
Uzuojauta Premjerei dirbant su tokiais i Vyriausybes sudeti patekusiais Ministeriais Didziules stiprybes Premjerei

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Dugnų dugnas,jei net jų FANATIŠKAS gerbėjas, žurnalistas Užkalnis atsuko užpakalį.

>>>Arūnas \\\\\.../////

>>>Arūnas  \\\\\...///// portretas
>Mielasis,teisingai pastebėjai,bet jie su savo "VADOVAVIMU" jau tą DUGNĄ pramušė ir krenta į peklą,o tenai Kipšas atkėlęs verdančios smalos katilo dangtį KLIJENTŲ laukia.

Arūnas

Arūnas portretas
Kaip tas populiarumas galėjo sumažėti būdamas D U G N E ???????

Giedrima

Giedrima portretas
Kam ta manipuliacija? Nuo kada vasario mėnuo eina po kovo? Net ir čia norite apgauti žmones...Liūdna, kad tokiu būdu valdžia siekia populiarumo

Kęstas

Kęstas portretas
Vilniuje COVID-19 pacientus gydančios įstaigos teigia artėjančios prie galimybių ribos, ypač dėl personalo trūkumo. "Klaipėdoje ir Kaune padėtis, pasak ligoninių atstovų, kol kas dar kontroliuojama. Kaip BNS sakė Vilniaus universiteto Santaros klinikų direktorė valdymui Aušra Bilotienė-Motiejūnienė, visame Vilniaus regione, be reanimacijos, lovų užimtumas pirmadienį siekia 82 proc., t.y. paguldyta 515 pacientų, laisvos liko 108 lovos." Mums, vilniečiams, tai teisinga bausmė. Juk mes išsigandome, kad valstiečiai padarys provincijos gyvenimą geresniu ir išrinkome Lietuvoje į valdžią bepročius konservatorius su liberalais. Dabar turime pasekmes - verčiami mirti gatvėse. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

>*****

>***** portretas
Nieko panašaus. Ir "valstiečiai", ir "kancarai" - ta pati panelė, tik kita suknelė. Tiesiog atrodė, kad niekas neįstengs draudimais ir baudimais "valstiečių" perspjaut, tai ir persimetė durneliai prie "mažesnės blogybės", o ta mažesnė blogybė kancarai įrodė, kad jie ne blogiau už pirmtakus žmones spaust sugeba.

*****

***** portretas
Panašu " valstiečiai " buvo VIENINTELĖ vyriausybė , kuri DIRBO LIETUVOS " viduje " , realiai gerino žmonių gyvenimus " iš vidaus " : kėlė algas , pensijas , neįgalumo išmokas , vaiko pinigai ..."Kultūra" nors kartą per mėn nemokama :) Padėjo jaunomis šeimoms per įvairias programas . Pagaliau pradėjo grįžti emigrantai ..Galiu vardyti ir daugiau ..Pinigų paliko " sodroje " , grąžino dar liberalkonservatorių skolas ? Pandemijos metu , valdant " valstiečiams " ekonomika patyrė vieną iš mažiausių nuosmukių ES !!!! Kas liks po PIŠ vyriausybės valdymo ? Klaiku ...ką žmonės išrinko ..

>*****

>***** portretas
Keliauja karo dievui oxmanui kad labdara ginklais pasiektu ukraina. Ir besiblaškančiai po Geiropą baltarusiu komandai vadinamai opozicija. Na o kas lieka yra taupoma. Oligarxiniam verslui ir ginklu ateityje pirkimui. Kuriu gali prireikti kai javainis su ruskiu prie ukru sienos pradės muštis-pulsim amerikonam padėt (kaip be didžiosios galiūnėsLietuvos?:D)

Valdžioje sėdi vagys, melagiai ir žmonių išnaudotojai

Valdžioje sėdi vagys, melagiai ir žmonių išnaudotojai portretas
Susimete su vakarais ir sėkmingai marina žmonės su vakcina. Ko tikitės che stebuklingu metu, turtingų. PASVAJOKIT

*****

***** portretas
Valstiečiai gautus pinigus dalino Lietuvos žmonėms : verslai , vaikai , pensininkai , neįgalūs ....Pamiršote kaip tyčiojosi tuo metu seimo opoziciniai konservatoriai , liberalieji ? Vadino kyšiu rinkimams ir dar visaip ...O kam dabar duoda " kyšius " ši PIŠ vyriausybė ? Kur keliauja skolinti pinigai ? Tyli ir konservatoriai ir liberalai , o laisva ministrė Armonaitė taip nusitiktokino , kad " pamiršo " paminėti kam bus skirta 2 milijardų suma ? !!!!! Jūs dar kas nors tikite šia vyriausybe ? Aš ne .

Gidas

Gidas portretas
Politinių lavonų 141sankrata.Kokie dar reitingai. Pirmauja armonika su priekvailiu piderprofu.Jau prajuokino net tuos kas nežinojo kur randasi šitas cirkas.

jonui :)))

jonui :))) portretas
Kada NEŽINAI kaip daryti ar kaip šiuo atveju VALDYTI VALSTYBĘ , sėdi , mokaisi - semiesi patirties ir TYLI , o ne KRITIKUOJI ir GIRIESI , kad padarysi geriau ,nes ŽINAI KAIP ir net 130 žingsnių planą turi . Planas koks ? Karantinas jau kiek 6 mėnuo ? Smulkūs verslai sužlugdyti , žmonės tapo pašalpų prašytojais , o ši PIŠ vyriausybė kiek milijardų praskolino ? " valstiečiai " dalino gautus pinigus , konservynas aimanavo apie 200 eurų kyšį pensininkams , o kur ir į kokias kišenes ruošiasi išsidalinti 2,2 milijardo PIŠ vyriausybė NIEKAS taip ir nežino ? Balandžio pabaiga " viešumo " termino pabaiga..... šiandien balandžio 13 ? Ką žinote ? Aš nieko , nors domiuosi .

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas bent kartą buvot apklausti portalo "SPINTER TYRIMAI",spaudžiam ŽALIĄ,kas ne RAUDONĄ.

Knysliukas \\\\\.../////

Knysliukas   \\\\\...///// portretas
40 %,juokas.0-nulį prirašė.4% ir tai jau daug už tokį jų "ne'DARBĄ". Visur melas.šmeištas,agavystės.korupcija,kenkimas.

Tam Jonui, kai parduota Lietuva, tai tikrai reikia griebtis

Tam Jonui, kai parduota Lietuva, tai tikrai reikia griebtis portretas
Už galvos. Prisiskolino milijardų, susipyko su kaimynais liko tik Amerikos vakcina suskiepyt padaryt invalidais ir numarinti žmonės. O dar iškrypėliais, paverst, nes Stambulo konvencija laukia atsakymo ten ir pinigus skolina ne už dyką, o už padėta parašą.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> jonas. Trečias brolis Jonas, visiškas balvonas. Pradžiai lietuvių kalbos pradžiamokslį pavartyk, o tada pamokslauk, toks pats nevykėlis, kaip ir žydrųjų bolševikų vyriausybė.

jonas

jonas portretas
Nezinau ka galima butu isrinkti kai tokia situacija visam pasauliui, Gerai kad nors kas sutiko eiti i vyriausybe.Nepatenkintiems patarsiu patyleti necypti lekit i uzsieni keliai atvyri bet tylekit pasaulyje padetis beviltiska mulkiai nepatenkinti.

Išmintis

Išmintis portretas
Ne vyriausybė, o kažkoks nesusipratimas. Kaip mano močiutė sako be sopračio tos mergikės ir bernukai.

X

X portretas
Vyt lauk tuos iškrypelius

tam --,, EZYS,, kokiu budu ??--

tam --,, EZYS,, kokiu budu ??-- portretas
o lygiai tuo paciu budu kaip kad Bidenas amerikoj --visus kapinese gulincius nuo 1890 metu surase kaip savo rinkejus..... tas pats ir su lietuviska VRK kuri su suklastotais -sufalsifikuotais ir uzsienyje prabalsavusiu internetiniu balsavimu is ES LGBT agrastyno balsais [ kuriu niekus negalim patikrint] --laimejo rinkimus Lietvoje --kurioje UZ juos NIEKAS nebalsavo.....

:)))))

:))))) portretas
Jūs nieko nesuprantate ar tyčia klaidinate dėl Šimonytės " išminties " ? IŠMINTINGA premjerė NEBŪTŲ SUTIKUSI DIRBTI SU TOKIAIS MINISTRAIS ! Išmintis tam ir duota ! O jei sutikai , vadinasi NĖRA IŠMINTIES , yra tik noras posto ir prisitaikėliškumas , veidmainystė bei rinkėjų apgaudinėjimas " gal pavyks " ? NEPAVYKO ! Ir pasirinko- sutiko su kuo dirbti pati konservatorė premjerė Šimonytė ! Todėl man ši PIŠ vyriausybė pati blogiausia ir nuvilia jau ne kartą . Politinių veidmainių vyriausybė .

>

> portretas
Stiprybės carienei, carienė gera - suknelė žydra, tik jos aplinka kalta :)

stiprybes

stiprybes  portretas
Labai ismintingai ir gaspadoriskai dirba Premjere Simonyte tik labai gaila kad Premjere Vyriausybe privalejo sulipdyti is atsitiktinai i seima patekusiu partiju ir visiskai patirties neturinciu joje nariu Slykstu matyti ka isdarineja aplinkos ministeris Gentvilas labai idomios Lanzbergio keliones ir filosofiniai pasisakymai Labai ismintingai pasielge Armonaite kad nutrauke pastovu Rackeviciaus savo sveikatos nukrypimo demonstravima Didziules stiprybes Premjerei Simonytei ir nuosirdus Aciu uz nuosirdu darba ir nuosirdzias pastangas dirbant Premjero poste

ne iš g e r o , savi KONSERVATORIŲ t y r ė j a i

ne iš g e r o , savi  KONSERVATORIŲ t y r ė j a i portretas
mažina " gerai" dirbančios vyriausybės REITINGUS--- m a t o s i , jog artėja jų valdymo KRITINĖ riba, nes b l o g a faktinė padėtis VERČIA p r i p a ž i n t i , jog sudaryta KOMANDA iš ŠIUKŠLIŲ n e p a s i t e i s i n o .

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Visuomenės apklausa apie vyriausybės darbą atskleidė, kad ne tuos apklausė.......

Negirdėjau

Negirdėjau portretas
Kad jie būtų buvę kada nors aukšti.

Mano nuomone

Mano nuomone  portretas
tai pati BLOGIAUSIA PIŠ vyriausybė per 31 m . Blogai buvo jau 2008-2012 m konservatoriai + liberalai ir Valinsko " naktinė reforma " . Tik matyt vieni jau pamiršo , kiti - nežino , nes vėl balsavo už konsrrvatorius , liberalus ir Laisvę . Kiek buvo kritikos ir pagyrų kaip jie " valdys " geriau , moka , turi planų , o visos " valstiečių " rekomendacijos yra perteklinės :) Pasirodo priemonės gali būti griežtai NESIBAIGIANČIOS , o už " valstiečius " blogesnė valdžia PIŠ , kuri neturi nei ministrų , nei įgūdžių , nei gebėjimų . Manau suvokę , kad juos prieš rinkimus konservatoriai , laisvi ir liberalai APGAUDINĖJO , pagaliau atsipeikės . Todėl man ši PIŠ vyriausybė yra politinių VEIDMAINIŲ vyriausybė .

ezys

ezys portretas
>>>Cha cha. Kokiu budu be palaikymo is visuomenes sita vyriausybe suformavusios partijos sugebejo per rinkimus gauti dauguma? :D

cha ha ha .... ,,,spiner,, tyrimai --delfio prasymu--

cha  ha ha  .... ,,,spiner,, tyrimai --delfio prasymu-- portretas
vyriausybei uzsakius... ,,nuo 45% -nukrito iki 41% pasitikejimas vyriausybybe,,,, SPINER IR DELFIO ASILAMS PRIMENU --kad vyriausybes ir sios agrastu valdzios reitingai niekados nebuvo pakile iki 7% [tik tiek pakolkas yra iskrypelliu ant lietuvos kuriems patinka si ,,,vyriausybe ir seimas]-- o siuo metu nukrito iki 3% [nes jais baigia nusivylt net ir iskrypeliai]

Galerijos

Daugiau straipsnių