Quantcast

NATO vadovas apie Minsko kurstomą migrantų krizę: ciniška ir nehumaniška

Grįžti į straipsnį

ssitam jankiu statytiniui

ssitam jankiu statytiniui portretas
ciniska ir humaniska buvo sugriauti ir okupuoti afganistana,iraka,libija,ir kt.salis, prizude milijonais zmoniu, ir puola ant Baltarusijos, geriau rupintusi kad pasaulis taikoj gyventu nato kariuomenes nesiuntinetu i kitu saliu pasienius, “ tikras taikos balandis”

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Tie žmonės iš Irako,jie nebūtinai varguoliai, jie bėga nuo okupantų represijų. Tiesa, o ką Irake veikia LT kareiviai?

>BALTARUSIJOJE

>BALTARUSIJOJE portretas
o tai jeigu tave pultų priešo kariuomenė /taikiai kol kas nešaudydama o tik ryžtingai eidama per sieną ir reikalaudama įleisti / tu jai irgi pasiūlytum humanitarinę pagalbą? Kodėl niekas nekalba kad tie žmogai tokia migracija nori pagerint savo gyvenimą? Namuose prisiima paskolų kad galėtų patekt į Vokietiją o paskui ten gyvendami iš pašalpų jas moka tėvynėje. Be to Lietuva tikrai neturi praleidinėti invazijos dėl kurios jų kilmės šalys net nesidera.Tegul miršta nors ir štabeliais - kitaip nieko nepasieksim o tik pabloginsim savo /ir Europos/padėtį

BAKTARUSIJOJE...

BAKTARUSIJOJE... portretas
Ciniška ir nehumaniška....Lenkijoje "ne ciniška" ir "humaniška" migrantus, esant minusinei temperatūrai, laistyti ir vaišinti nuodingomis dujomis...Stoltenbergai - įsigyk dar vienus akinius. Kažkaip su regėjimu prastai, o užimi tokį postą...

Straipsnis skirtas

Straipsnis skirtas  portretas
nemąstantiems subingalviams koncervų ir kitų liberastų chalujams.

Atsirado

Atsirado portretas
humanistas job-nas. Kulturinga kiaule.

Taip taip

Taip taip portretas
suprantam kur lenkiama. Kažkam būtinai reikia pradėt ketvirtą pasaulinį karą ir tokioje teritorijoje kurios visai negaila. Ir kur kariaujantiesiems ne tik nebūtų nuostolių bet dar ir aborigenai savo kailius patiestų

taigi

taigi portretas
Iš kur tie pabėgėliai? Somali, Jemenas, Eritrėja, Sirija, Libija, Irakas....iš ten ,kur us-a bombomis įvedinėjo ir įvedinėja jankių interesus atitinkančia "demokratiją" - žudo ir plėšia, todėl žmonės ir priversti ieškoti laimės svetur.

idomu

idomu portretas
Visiškos gerovės valstybės - Libijos sunaikinimas humaniškas?

00

00 portretas
pasidomekit,Stoltenbergas senas norgės komunistas

idomu

idomu portretas
Irako okupacija ir beveik milijono irakiečių nužudymas humaniškas ir ne ciniškas?

nato

nato  portretas
jie apsimeta durnais

idomu

idomu portretas
Kas doleriais kurstė Baltarusijoje valstybinį perversmą?

O

O portretas
Aš pasakysiu, kad NATO, tai melo, provokacijų ir gebelsinės propoganndos skleidėjas. Būtu mano valia, tai ją seniai būčiau pripažines nusikalstama ir teroristinę organizacija.

tik bolševikai ir islamistai sugeba

tik bolševikai ir islamistai sugeba portretas
sukelti humanitarinę krizę ten, kur demokratinės šalys klesti.

Arijas

Arijas portretas
NATO humanistai, kada nustosite reiksti susirupinima ir tauksti nesamones?! Per tokius, greit baltiesiems neliks vietos Europoje!

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai nehumaniska. Butu batka nuzudes koki milijona tada ir Nobelio taikos premija butu galima skirti.. JevroPiderSojuzas TURI BUTI SUNAIKINTAS.

Klausiu

Klausiu  portretas
Ko tie du klounai atvažiavo??, į egės įžiebimo šventę, kiek jie turistaus ir puotaus už mūsų pinigus???, tokius pareiškimus galima daryti ir per skaipą,. Lietuva ir lietuviai nori veiksmų ir piniginės paramos , o ne jų užuojautų ir nusipezėjimų.

As

As portretas
Man tai nesuprantamas zodis apgailestaujam,palaikom,bet nieko nedarom ir taip toliau

ALGIS

ALGIS portretas
Ką gero iki šiol nuveikė ES , ogi nieko , vis dar svarsto , ne be reikalo Lenkija ruošiasi kreiptis į Rusiją , dė to prakekto pasienio sutvarkymo ir bus grąžu , kai nušluostys ES nosį .

Anonimas

Anonimas portretas
Vot parare paslauga ,,prezidentui,,. Nekviete i Briuseli patratinti per subine, bet atvaciavo pas klijenta i namus. Matomai sudina reikala nori prastumti su baudziauninku rankomis.

Smagu ziureti

Smagu ziureti portretas
Kaip ES ir NATO "dirba"...tiesiog prakaitas muša...NATO Turkijos šalis tiesiog nekonfliktuojanti ir nedirbanti su Rusija...ES tiesiog diskutuoja ir diskutuoja,sprendžia ir sprendžia...JAV vieno mygtuko paspaudimu įveda sankcijas Belarus o ES vargsiukai nieko negali padaryti, tik diskutuoja,diskutuoja,diskutuoja,,,,gerai kad algos ir rentos ES parlamentarams eina ir kapsi....

Cha

Cha portretas
Nabagelis Gabriukas rauda kamputyje....

Kaip čia dabar

Kaip čia dabar portretas
O Gabriuko nepakvietė? Vėl apsiverks, apsisi...ir vėl reikės seneliui raminti ir barti skriaudikus.

Galerijos

Daugiau straipsnių