Quantcast

Naisių vasara Seime baigėsi, tik klausimas, ar su visam

Grįžti į straipsnį

,,Artistas''

,,Artistas'' portretas
Nuotraukoje Karbauskis ,kaip pasaulio bamba atrodo pasipūtęs.

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Rašote pasakys.Pasakytu jei pats toje smaloje nebūtu viręs.Sakyti turi kai dirbi,o ne kad jau nebe.Mažas nuostolis jei ir daugelio jų neliktu seime.Tai Rusijos politikos rėmėjai.

Jonis

Jonis portretas
NE visi gales džiaugtis Karbauskio išejimu.Dabar jis atvirai pasisakys,kas darosi Lietuvoje.Žiniasklaida usičiaups.Taip elgiasi ir Gražulis. Pažiūrekite your Tube ir duniui aišku,kas pas mus dedasi.

tulpė, patraukite savo sk........

tulpė, patraukite savo sk........ portretas
Duok Dieve dažniau ir daugiau tokių Naisių vasarų kol LT galutinai išbristų iš iki LVŽS buvusių valdžių užveistos pelkės. "Straipsnio" net neskaičiau.

Prasideda

Prasideda  portretas
tribadijos gadynė

Šių laikų realijos

Šių laikų realijos portretas
"Išsilavinęs" jaunimėlis mano, kad visą maistą pagamina MAXIMA, ir gamina jį NOTA BENE auksiniuose duršlakuose ;)

O TAIP

O TAIP portretas
"Naisių vasara" baigėsi, bet prasidėjo KGB troikių (Šimonytė/Čmyl/Armonaitė) stalinistinis teroras.

as manau

as manau  portretas
......naisiu vasara gal baigesi gal ir ne, taciau OKEANIDES apsireiskima jau turime....

marija

marija portretas
ponia zurnalite kodel nersotte ka dirbo V.Lanbergis prie sovietu geda

Naisiu Vasara baigesi gaila.

Naisiu Vasara baigesi gaila. portretas
Atejo JUODA konservatoriu NAKTIS.

Laiko tūrės daug tai

Laiko tūrės daug tai  portretas
dabar galės atsigerti ,ir pas Gretute apsilankyti.

minde

minde portretas
galesit griauzyt biretes tokiu glusu valdziu europoj nera/zemo lygio salis/

kuo tu manai:

kuo tu manai: portretas
-užpakaliu?- jei kolxozo ir žemgrobių muo žemdirbių neskiri???

as manau

as manau portretas
...kiek gi galima tyciotis is zemdirbiu, jeigu ju nebutu "elitui" tektu miesto asfalta griauzti.

Rasa TO ANONIMAS

Rasa TO ANONIMAS  portretas
ATSPEJAI NE TIK NAISUOSE BET IR VISOJE LIETUVOJE VASARA BAIGĖSI ATEINA VAIVORIKŠTINIU NUOGOM ŠIKNOM ŠUDU STUMDYTOJU PARADAI O ŽOLYTĖS IR AUKOCHOLIO ŠIMONE DUOS I VALIAS KAD GREIČIAU PRIPRASTUMĖT PRIE MARICHUANOS IDOMU KURIO KONSERVINIO TAI BUS VERSLAS

onute TO Ak

onute  TO Ak portretas
Bet niekad neteko girdėti kad vaivorikštinis KGBistinis ar lanbergistinis pasižymėtu intelektu Matyt to Ak esi iš tu kovojantis už komunizma už žole už belyčius VARGDIENI TU VARGDIENI

JONAS TO KAGI

JONAS   TO KAGI portretas
Labai išsamei ir teisyngai parašėte daugiau lietuvai tokiu protingu žmoniu AČIU UŽ KOMENTARA

natalija TO IDOMU TIK VIENA

natalija  TO IDOMU TIK VIENA portretas
PASAKYSIU AR PATS ŽMOGĖNE ESI KVAILYS AR NUPIRKTAS KAD NEDAŠUNTA KODĖL KARBAUSKIS YRA GERBEMAS IR DAUGIAUSEI UŽ JI TAUTA BALSUOJA BET ŽMOGAU YRA PATARLĖ AKLAM NEPARODYSI KURČIAM NEPAAIŠKINSI O DURNAM NEIŠAIŠKINSI

Jonas

Jonas portretas
Ir VALANČIUS gyvam esant buvo kalamas prie kryžiaus.

Anonimas

Anonimas portretas
Naisių vasara baigėsi, ateina tamsios rudens naktys...

Įdomu tik viena

Įdomu tik viena  portretas
Ar iš kvailumo liaupsinamas Karbauskis, ar už pinigus?

Ką gi

Ką gi portretas
Palengva dar daugiau "purvasklaidos" atstovų jungiasi į bendrą turginį, be argumentų puolimo "chorą" prieš LVŽS, tik neturėdami supratimo, kad tai tikrai nepadės TS LKD įvaizdžio gerinimui. Jeigu tiek "choristų" nesuvokia TS LKD atneštos "naudos" Lietuvos valstybei privatizuojant Mažeikių naftą, uždarant IAE (kurios saugumo didinimui prieš tai buvo investuoti 150 mln. Lt), sukeliant žemės sklypų "skraidymą", su Frykliu pasidalinant Snoro banką, sudarant ofšorines sutartis Independensui, imant paskolas su beveik 10 % palūkanomis, tai belieka tik užjausti juos, nes "ką Dievas baudžia, tai pirmiausia atima protą".....

> geras straipsnis

>  geras straipsnis portretas
Straipsnis geras, ko nepasakysi apie Karbauskį.

geras straipsnis

geras straipsnis portretas
anksčiau nežinojau, kad tiek daug gero yra nuveikęs Karbauskis Lietuvai. Net kitų partijų pirmininkai kopijuoja jo politinę patirtį. Tai parodo, kad Karbauskis yra brandus politikas. Tikiuosi, kad sekančią kadenciją jis vėl bus seime ir kaip ir ankščiau nenuilstamai dirbs Lietuvos ir jos tautos gerovei.

A.k

A.k portretas
Kaip matau tai čia visos kolchoznikų pajėgos mestos :) Nuo to jūsų vadelis geresnis nepasidarys, tik labai jau juokingi kaip kurie jūsų komentarai. Na bent kadangi žinomas jūsų menkas intelektas tai kaip ir nenuostabu.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Patyrei visišką fiasko, Karbauski. Su tokia didele pompa visiems paskelbei, jei nebus vykdomi tavo reikalavimai, tu išeini iš Seimo. Iškėlei ir papildomą sąlygą - konservatoriai turi tavęs asmeniškai maldauti pasilikti. Nieko panašaus neįvyko: tavo reikalavimai tebeplaukioja ore, konservatoriai maldauti tavęs pasilikti net nemano, daugiau kaip pusė tavo paties frakcijos narių dantis rodo, negalėdami nuslėpti džiaugsmo tavęs atsikračius, pats tu iš susijaudinimo negali savo pavardės be klaidų parašyti pareiškime Vyriausiajai Rinkimų komisijai dėl Seimo nario mandato atsisakymo. Žodžiu, iš Seimo išeini ne kaip nugalėtojas, o kaip pabrukęs uodegą valkata šuo.

Arvys

Arvys portretas
Tikėkimės, kad visam laikui tas potologinis melagis išnyko iš Seimo. Tuoj ir pamatysime visai kita darbo etika, nei buvo kai jis kele bangas. Dar liko grazulis, bet kadangi jis neadekvatus ir i ji niekas nekreipia demesio tai bus kaip dvaro juokdarys...

hmm

hmm portretas
sveikinu Autorę. Subėgo labai daug kolorado ir stribų. Be to užstrigęs reitingavimas.

Greta ir Ramūnas.

Greta ir Ramūnas. portretas
Du meilužiai pasielgė pagal Karbauskio surežisuota scenarijų. Pasielgė kaip džentelmenas .Negerai padarė išvydamas Greta ,klaida ištaisyta.

Ne kaimas ir ne pensininkas

Ne kaimas ir ne pensininkas portretas
Galima gincytis , bet si vyriausybe tikrai paliko teigiama pedsaka Lietuvoje .

Sekmes Tiesos paieškose p.RAMŪNAI.

Sekmes Tiesos paieškose p.RAMŪNAI. portretas
p.A.Lėka,Jūsų straipsniai buvo objektyvūs ir dalykiški.Nenuvilkite Tautos.Netikime,kad Jūs vagis ,aferistus ir lezbes su iškrypusiais patinais pradėtumėte garbinti.Gal bijote,sakykite---eisime ginti su šakėm.Linkiu didelės ištvermės gerb,Ramūnui,neprarasti optimizmo ir eiti Tiesos keliu ,kaip iki šiol.Šitas lezbių šuo greitai baigsis,nes reikės pradėti dirbti ir nešti atsakomybę, tada ir pasirodys durnių laivo sugebėjimai.

Šaunuolis Karbauskis

Šaunuolis Karbauskis portretas
Jaunas būdamas nesivalkiojo po kabakus ir laiko "neužmušinėjo", o baigė ŽŪA, įgijo agronomo specialybę, su bendraminčiais įkūrė konsultacijų firmas ir konsultavo būsimus verslininkus. Tai šaunuolis! Sakoma, kad pirmasis milijonierių milijonas būna nešvarus, gi apie Karbauskį šitaip niekas nepasakys, nes jis sąžiningai ir atkakliai dirbo, ir jo pirmasis milijonas uždirbtas sąžiningu darbu. O ir Seime būdamas Karbauskis atsisakė Seimo nario atlyginimo ir visų kitų seimūnams priklausančių išmokų, jas paskirdamas labdarai. Šaunuolis ir dar kartą Šaunuolis, vertas didžios pagarbos. Sveikatos ir kuo didžiausios SĖKMĖS šiam išmintingam ir darbščiam Žmogui!

zarnaliuga ,pabraukyk su smuiko smiciumi

zarnaliuga ,pabraukyk su smuiko smiciumi portretas
per apatines lupas, ir straipsnis gausis dar saldesnis.......

Ž. Valstiečių Beretininkė

Ž. Valstiečių Beretininkė portretas
Balsavau 2016 . Paskui pasipylė skandalėliai . Greta , melas dėl jos visureigio, Pranckiečio vertimas tris kartus , ''žodžio vyrai '' ir tt. Kirkilo stūmimas į parankinio pauodeginio darbą :) Pasidomėjom----gi Prunskienės parankinis p. buvo šis hyperbuožė . O dar seniau----dėl pravaikštų buvo ......tas iš pareigų seime . Gerai , kad seimas ---esant pavojui---turi sveikatos atsikratyt . Kaip ir Borisovo parankiniu p .Paksu .

Santa

Santa portretas
karbausko morda ištinusi visa, kaip pas kokį alkoholiką

Autorei

Autorei portretas
Yra visiškai kvaili landsbergininkai, bet yra nedaug ir protingų. Ar suvokiat, kad tokia ironija įžeidžiate didžiulę draugišką mūsų- naisiečių bendruomenę? Gal patikslinsite- už ką? Ir vis dar jaučiatės protinga? Įsiteikėt KGBDėdulei?

kaunietis

kaunietis portretas
Perskaičiau šlykščią straispnio antraštę ir iš karto supratau kas jo autorė. Toliau neskaičiau..

Psich.

Psich. portretas
Nepavydekite kas gyvena geriau ,turtingesni yra.Tokie vienodai nelaimingi būna ,ar tai bus.Taip kad jeigu taip yra ,vadinasi taip turėjo būti.Svarbiausia žmonėms reikia būti jautresniems,paslaugiems vieni kitiem,jauni žmonės taip pat turi būti geresniais vieni kitiem, nes nežinai, kas kiekvieno iš mūsų lauke.Patyčių ,pažeminimo neturi likti, vieni kitiem,tada ir gyvenimas bus gražesnis.

Pensininkė

Pensininkė portretas
Kam pavydėti tiem kas spėjo i traukinį,pries tai vogė visi kas galėjo, meškučius spausdino ,maišus jų turejo.Nepavydziu kad nespėjau su visais i ta traukinį,tik labai gaila, kad dirbau neįdarbinta,ne savo valią ir likau be būtinojo pensijai stažo.Galima sakyti padėjau turteti kaip kam, tačiau tie kaip kas ,galėtų pasirūpinti Tais ,tuo meto žmonėmis ir pensijas padidinti,dabar gaunu pensijos tik 242 eurus, nors pradėjau dirbti nuo 16 metu,dirbau,dirbdama mokiausi ,ir vel dirbau mokiausi, norėjau būti turtinga ir išsilavinusi,tačiau likau,kaip likau.Likau prie suskilusios geldos,neskundžiau darbdaviu, bet likau su pensija , kuri 242 eurų dydžio.Verkti norisi,Atleiskite.

vova

vova portretas
sposibo tovarisc karbauckis za sovmestnuju rabotu

to taigi

to taigi portretas
Sutinku su jusu nuomone apie Naisius ,gaila kad kai kurie zmones saiposi is graziai sutvarkytos aplinkos ,Ramunas vertas pagarbos ,o ne pasaipu

Karbauskis

Karbauskis  portretas
darys (bandys daryti) įtaka per savo padchalujus likusius seime.

tai

tai portretas
> algimantas. Galima išsamiau apie atėjusius "protingus ir mąstančius" , ar tai tie kandidatai į ministrus , kurie jau spėjo gimnaziją baigti ar kgb karininkų vaikučiai,ar praskolinę valstybę su Europoje negirdėtomis 9,5 procento palūkanomis, ar aferistai iš moki- vagi firmos? Išsamiau prašom :)

PUIKU

PUIKU portretas
būtų gerai,kad su visam. Tai kiršintojas ,nesubrendėlis

taigi

taigi portretas
Naisiai yra fantastiško grožio, išpuoselėtas ir kulturinga Lietuvos provincijos kaimelis, labai gaila, kad tokia netapo visa Lietuva. Naisių vasara baigėsi, prasideda konservatbolševikų žiema su žydra pašvaiste ir diržų veržimu eiliniam piliečiui ant kaklo.

Algimantas

Algimantas portretas
Atėjo į valdžią protingai mąstantys žmonės, nes baisu iki ko valstybę davarė buvusieji. Karbauskis su savo valstieciais draugais iš Klaipėdos darys antrus Naisius. Laikykites liberalai ir konservatoriai.

Apgailėtinas autorius

Apgailėtinas autorius portretas
Vėl Karbauskis ir Greta. Kodėl nerašai apie Bilotaitės nesantuokinius vaikus, Majausko paklydimus, Daugybė pavardžių, išsiskyrusių ir susituokusių seime per eilę metų.

Pasitraukimas ne išeitis.

Pasitraukimas ne išeitis. portretas
Tai ne kova, o pralaimėjimas .

jo

jo portretas
asocijuotas analitikas - "Nors jo reputacija dviprasmiška" - kas bl cia per reputacijos matas? tipo nieko blogo pasakyti negaliu, bet nepatinka...? ragas dabar su tokiais "analitikais", jie sneka bile ka, is esmes yra pletku bobos...

Tautos stebėtojas

Tautos stebėtojas portretas
baigesi naisiu vasara PRASIDEJO KGB IPEDINIU LIETUVOS VALDYMAS

varnas

varnas portretas
dabar nauji skandalai rėdės nauja vaga, juk pagal siso šios dienos ryto kalbos per ruperi išsakė, jis buvo prieš ,bet iš tikro melas tikras išsakytas pono bebro buvo, juk susilaikė jo hebritė ėjo, ir ten aiškiai buvo pasakyta dangstytis ir žiūrėti neperlenkti lazdos juk kažkam reiks dirbti ši ta juoda koronos apsesta darba ipač dabar kuri laika, o kito tokio durniaus ir nebeturi net konservai kurie gali ka nors sekti, juk nėra, o šita mergelė juk havoso skandalo oi kiek pridarė, ir pensininkai kentėjo ir snoras nukentėjo ir pinigai skolinti kokio lygio ir daugybė daug klaidu vadinamu korupcijos per banko analitikus iš amierikos, kur mokėjo į diena milijuonus, už tokius korupcijos planus turėjo seniai būti nuteisti ir pamiršti, o ne po prezidentus seimo pirmininkus troškimus derintu, juk pas mus atsakomybę yra šuniui po uodega žiūrim ka turim milijuonus vogti dalyntis ir turtėti į metus po kelis dešimtukus mokam kurti, o dabar kas vyksta ar ne tas pats bajeris, mergos tvarka darys ,

Tiesa

Tiesa portretas
Pritariu p. JONUI yra protingai mąstantys žmonės , pritariu šimtą procentų

...?

...?  portretas
Kaip velnias kryžiaus bijjo to Karbaskio.. Kažin kodėl..?

vasara nesibaige

vasara nesibaige portretas
Pareina ruda ir rozine vaivorykste ir konservuotas pogrindinis uzslaptintas de- du- le.

Jonas

Jonas portretas
Stiprybės ir sveikatos! Dauguma su jumis Ramūnai.Kam nepatinka tegu loja.Lazda turi du galus.Ačiu jums už gerus darbus.

Julija

Julija portretas
Visada patiko A.Lėkos straipsniai, apžvalgos. Todėl perskaičiusi straipsnį, likau nustebusi, kad buvusi normali žurnalistė papildė puolančių R. Karbauskį gretas.

Alis...

Alis... portretas
opera tęsiasi... o aš norėčiau bent jau operetės...

varnas

varnas portretas
nesuprantu tik vieno tikro fakto dabar po fakto , ar čia yra karabauskio išpažintis prieš dydy sakramento palaiminima, juk dėl kuo tiek pilti pamazgu šitame srutu mešlo kovu laukia, juk karabauskis yra lauke vienas ne karys, o žiūrėkime kokio lygio naršimo kiek kur ir kada ,bet iš tiesu sakau kad jis jaunas būdamas bet vis dėl to dar sugebėdavo ir išsakyti savo nuomones jausmo priežastys, juk ar ne teisingai sakė kad elektrine negalima uždarinėti, tegul dirba sau toliau juk ten visos komisijos pripažino net iš švedijos pastoviai tikrino ir sakydavo pati saugiausia yra, toliau dėl nato ir buvo teisus ir kritikavo, juk iš mūsų du su puse procento iš b,v,p, nuo kiekvienos galvos suaugusio arba vaiko, ir daug kitu dalyku geru sakydavo, o juk vakar kada buvo rinkimas seimo salei dėl konservu ponios pirmininkės nebalsavo, ir blogis pasidarė, nors vienas teisus buvo karys, daug kam juodegas prisvilino, nereikia pasaku , jeigu dar dirbtu taip ne viena pašokdintu, o gaila ,lauksim nauju skand

Saulius

Saulius portretas
Naisių vasara nesibaigė, tik bėda, kad ateina konservatorių žiema.

Patycios tesis

Patycios tesis portretas
nes tie kurie tyciojosi ,dabar bus valdzioj.Buve valdantieji ,tik ginesi nuo tu intrigantu.CIRKAS PRASIDEDA KLOUNADA PIRMYN.

Naisiu gerbeja

Naisiu gerbeja portretas
Gales zurnalistai garsinti per visa Lietuva kitus seimo milijonierius is kur ,ir kiek milijonu uzdirbo Goga ,Gabrielius ir t.t.kas ju tevai buvo kokias pareigas uzeme,kaip apie Karbauskio teva,kad jis buvo kolukio pirmininkas ,lyg koki nusikalteli minejo iki koktumo visa ziniasklaida .Lauksim kitu ne ka idomesniu ziniu apie likusius milijonierius seime ir ju artimuosius.P.S.tikekimes ,kad ir likusiu seimunu meiluzes ivardins ir kiek vaiku nesantuokiniu jie -jos turi..

Alis...

Alis... portretas
patyčios tęsiasi...

As

As portretas
" NEUŽKASIT" Karbauskio, konservatorių pakalikai, kiek jūs ant jo belotumėt. Špygą jums taukuota:).

Galerijos

Daugiau straipsnių