Quantcast

N. Puteikis palieka „valstiečių“ frakciją Seime

Grįžti į straipsnį

Taigi...

Taigi... portretas
Bent vienas protingas šio pono žingsnis.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Na ir chytra tu Babune.Rašai-paprastučiai,už ausies turi- prostitutai ir prostitutės.

Babunė

Babunė portretas
Ko čia stebėtis, visuose seimuose, kokis berinktume, ir šiame,dauguma yra paprastučiai. Ypač tie sarašiniai, partiniai. Praeitame seime buvo aštuoniasdešimt paprastučių, tad tikėtina tiek yra ir šiame. Paprastučiai valdo.bb.

nusivyliau

nusivyliau  portretas
Pone Puteiki, sekantis pasitraukimas , mano galva , turėtų būti iš seimo . Visko būna , netiko frakcija – dedi mandatą , sakai ačiū ir keliauji dirbti , o ne lieki seime ant biudžetinių pinigų ir pradedi akciją „ prezidentas „ ir kokie „blogi tie su kuriais buvau „ - aš daryčiau žymiai geriau ? Deja aš tokiais nepasitikiu , manau reikėjo laukti rinkimų ir vėl kandidatuoti..... Prastai kai žmogus pasijaučia žymiai "svarbesniu" pats sau ir lieka "liaudies gynėjas", niekur nieko nepadarantis iki galo, šūkčiotojas ir šoumenas . Populistų problema yra ta, kad jie nusidėvi vos tik atsibosta pigiausioms TV kviesti juos į šou programas . Suprasčiau ir gerbčiau , jei būtumėte palikęs seimą , palaikyčiau kaip palaikiau iki šiol , o dabar ....pagarba išnyko , nebalsuosiu ir už kandidatę į Klaipėdos meres ponią Puteikienę . Tokia mano nuomonė .

rinkėjas

rinkėjas portretas
Puteikis ,Gražulis, tai politikai populistai dirbantis tik savireklamai ,tai rodo ir noras tapti prezidentu ,žino kad neišrinks bet vis tiek bando

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
kai kovoji vienas pavirsti į zarazą, panašiai kaip ir dziugelis su mateliu

tomas

tomas portretas
Reiškia, kad pažaliavęs kolchoznykų laivas jau skęsta, kad ir paskutinė žiurkę neša muilą.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Nepritampantis.Išpašolvonino net iš kolchozo.

aldonis

aldonis portretas
is vienos frakcijos i kita varle keliauninke

sudas visada isplaukia i pavirsiu,

sudas visada isplaukia i pavirsiu, portretas
vienas juodas poelgis ir zmogelis jau susitepes,tokiu ,,saziningu,, as matau kiekviena diena visur ,tok ziuri kur tik ka padarius savo naudai,geda ponas ,kur dingo svarumas sazines,grauzatis ,asakomybe uz savo nagluma,uz ji jau nebalsuosiu,tokiu kaip jis pilna lietuva,sneka apie kitus veikejus o pats kombinuoja valstybes lesas ,apsimetelis,

Kur

Kur portretas
Mazint reikia tuos parazitus iki 70 vienetu

Zelemunčikui- katastrofa

Zelemunčikui- katastrofa portretas
Naglis turi net kelias išgarsėjusias patarėjas

kaunas

kaunas portretas
pats nezino ko nori, nepastovus zmogus,graziai kalba bet poelgiai rodo ka kita, vis ziuri, kur vejas palankesnis pucia

Oi Nagli

Oi Nagli portretas
Vargšas žmogelis. Prasiskolinęs bankams,kažin ar jau iškraustė iš viešbučio,kuris visus metus veltui gyveno ,o savo butą Viniuje nuomoja,ar tai sąžiningas seimo narys,kuris nori būti prezidentu,kaip jis save išsivaizduoja prezidentu,vien tik skandalais išgarsėjęs,visur lenda,kur tik koks skandalas,ar mokytojų streikas,ar dėl mergaitės įvaikinimo,visur kiša savo nosį,vien tam ,kad būtų matomas

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Dar čia ne viskas.Jeigu Naglis paliks frakciją,tai žmona paliks jį.Va čia tai Lietuvai tikra katastrofa.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Puteikis labai prasiskolino bankam,o Karbauskis jam davė tik 12 eurų.Argi rasite bent vieną durną lietuvį,kuris už Puteikį balsuotų be pusės litro ir dar už gandragalvį.Todėl ir ieškos geraširdesnių.

Anonimas

Anonimas portretas
Labai gerai kad palieka tą melagių gaują,nes jie tik žiūri kaip daugiau nuskurdinti tautą,o jų kišenės pilnės.Kur tik valdantieji prikiša nagus ten didžiausias jovalas,o rėkia visa gerklę,kad jie nori gero,tačiau to gero nesimato,o didelis skurdas aiškiai matomas. Gal ir dar atsiras ir nepabijos rėšti teisybę apie nesklandumus šioje valdžioje.Pagalvokite

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
KVAILYS, nereikėjo įstoti, būtų nereikėję išstoti.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Viskas suvyniota į pūdą vatos.Prie ko čia prezidentas ir atlyginimai?Pasakyčiau aforizmu:-Gimęs pas konservatorius,skraidyti gandragalvių centre negali.

Tuščias

Tuščias  portretas
Šokinėtojas iš partijos į partiją , iš frakcijos į frakciją. Žiogas . Ir tiek .

Rinkejas

Rinkejas portretas
Na Nagli, pagaliau tau dasuto, o tai buvau labai tavim nusivyles...jau galvojau, kad palikes Seima i Naisiu ferma susiruosei..

NA NA

NA NA  portretas
na Puteikis pats gi kandidatuoja į prezidento postą ,______negi anūkėlis nusipirko Puteikį ,prasidėjo valstiečių skaldymas prieš rinkimus ,oi bus visko ,tikrus draugus sutiksi mūšyje ,,,sėkmės surasti savo vietą ,,,,

siulyciau

siulyciau portretas
N. Puteikiui suburt Tautos Judejimo partija ,kuri atstovautu tikra Tauta ,o ne ponus kurie 'siurbia' Tautos 'krauja' ir lobsta Tautos saskaita. As uz ! O jus ?

O taip kalba Puteikis -

O taip kalba Puteikis -  portretas
----Jis tvirtino YPAČ nusivylęs Vyriausybės vadinamąja mokesčių reforma. „Didžiausią naudą iš mokesčių reformos gauna turtingiausi Lietuvos gyventojai. 430 eurų per mėnesį – tiek padidėjo turtingiausiems gyventojams atlyginimai. Jiems tiek padidėjo alga, nes tiek sumažėjo įnašai į „Sodrą“. 6 mln. eurų sumažėjo galimybės MOKĖTI skurdžiausiems pensininkams pensijas. Va, jums ir „apačių“ prezidentas“, – teigė parlamentaras.------------- P.S. o dar sako plano nebuvo :) Aš , dalyvaujančių konservatorių "planuose " , nerinksiu .

Plano "sudarytojų" vienas iš siūlymų--

Plano "sudarytojų" vienas iš siūlymų-- portretas
____ LVŽS laimėtose vienmandatėse apygardose siūloma per vietos žiniasklaidą ir socialinius tinklus vykdyti regioninę kampaniją „Kam dirba tavo seimūnas?“, siekiant parodyti, kad su LVŽS rinkti vienmandatininkai neatstovauja savo krašto žmonėms. Ten siūloma AKTYVIAI PABRĖŽTI MOKESTINĖS REFORMOS NELOGIŠKUMUS IR NEPAKANKAMĄ PARAMĄ SOCIALIAI JAUTRIOMS GRUPĖMS ....

visiems

visiems portretas
butu tokie visi seimunai kai Puteikis jus tikrai geriau gyventumet negu dabar,netikit ? klauskit Naglio Puteikio.

jis

jis portretas
geriau mato tikrus seimunu veidelius ,pagarba jam ,kaip sako :geras … … tik m…… .

šito laukiau po delfyje paviešintos info 2018-09-11

šito laukiau po delfyje paviešintos info  2018-09-11  portretas
-Nutekėjo planas, kaip konservatoriams nugalėti „valstiečius“: ką daryti viešai, o ką – slapta- KONSERVATORIAMS siūloma siekiant pergalės artėjančiuose rinkimuose kaip juodąjį arkliuką išnaudoti Antaną Guogą, MEGZTI RYŠIUS SU Naglio PUTEIKIO ir Kristupo Krivicko partija ir neviešai remti Remigijų Šimašių ir Aušrinę Armonaitę. --------- P.S. po šios info aš nusprendžiau , jokiuose rinkimuose neremsiu nei Puteikio nei Puteikienės .

Komentarų metamorfozė

Komentarų metamorfozė portretas
Pritrenkiantis vaizdelis - kaip staigiai pasikeitė komentarų tonas ir puolimo objektas. Dar taip neseniai Puteikis buvo ,,teigiamas" - drąsus ir teisingas Seimo narys, nevyniojantis žodžių į vatą. Daug kas žadėjo savo balsą jam. Ir staiga plokštelė apsivertė ir pasklido visai kita kakofonija - Puteikis niekingas migrantas, kuriam nešviečia net minimali sėkmė. Komentuotojai, jūsų vardas - nepastovumas.

cia Puteikis teisus

cia  Puteikis  teisus portretas
Skvernelis --tai grybauskaite trecioj kadensijoj , Skvernelis ir neslepia, kad yra NEOlyberastas socialistas,,,taip kad isrinke Skvernely [ ,,,keikiama,,, grybauskaites ir konservatoriu] faktiskai issirinksit grybauskaite treciai kadensijai....

Anonimas

Anonimas portretas
Taip galime visi pasakyti kad Puteikis garbingas zmogus ir jo sazine svari....Tautieciai pagalvokime ,kas butu ,jeigu visi palaikytume rinkimuose i prezidentus ?

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas senai aisku. kas liecia valstieciu kandidata prezidento rinkimuose....del to ir vyksta konfliktas su prezidentura, siekiama ivesti lukosenkini valdyma Lietuvoje na ir vel Nauseda ir Simonyte tai is pagrindu tas pats zmogus ,kuriuos remia oligarkines strukturos ir mulkina zmones savo nepriklausomu kandidato statiusu Zmones pagaliau supraskite, ka rinksites ?

populistas

populistas portretas
politikos valkata...

nesuprantu

nesuprantu portretas
P. Puteikis kalba ir mąsto logiškai, visiems suprantamai. Nesuprantu, kodėl jis neranda ryškesnės savo vietos politikoje. Ar ta politika tokia permaininga, ar tiesiog trūksta Fortūnos paramos.

Pagarba

Pagarba portretas
Gerb. Puteikis gerai , kad isejo is zaliuju. Tautos isrinktam ir einanciam su Tauta nebera ten kas veikt, , kisimasis i seimu gyvenimus , meginimas kontroliuoti vaiku auklejima ir net atimineti vaikus. Kertami graziausi saugomi miskai , problemos su vaistais , dar negana Afrikoje neskaite pasirase neiskius dokumentus nors tautieciai prase nepasirasyti..

CHA

CHA portretas
Politinis prostitutas!

Ne prezidentas, ne merė..

Ne prezidentas, ne merė.. portretas
Lietuva - ne Afganistanas, Nagli. Jūs- ne kūrėjas, tik rėkiantis, nesivaldantis... Pasisavinęs Romualdo Ozolo partiją. Partijos sąraše- viena nabagėlių gvardija.

nuomonė

nuomonė portretas
tai tik politinė prostitucija.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Sveikinu, tai drasus ir garbingas mūsų politiko veiksmas. Sekmės Nagli.

Galerijos

Daugiau straipsnių