Quantcast

MRU etikos sargų išvada: V. Valentinavičius premjero neįžeidė

Grįžti į straipsnį

Augis

Augis portretas
Tas MR profkes politologas pats raitysis skausmose kol pastips, minesit mano žodį!

Vida M.

Vida M. portretas
Valentinavičius - be supratimo, be užuojautos kito žmogaus ir jo šeimos rūpesčiui ir skausmui. Neveltui patarlė sako, jog vienam nueinant, kitam pareinant. Ar Valentinavičius yra tikras, jog jis ar jo šeima su šia liga nesusidurs? Premjerui ir Jo šeimai linkiu ramybės ir stiprybės sveikstant.

tokie PATYS--į v e r t i n o tokį PATĮ

tokie PATYS--į v e r t i n o  tokį PATĮ portretas
tad nėra jokios abejonės, kad n e d e r a m ą ELGESĮ--pateisino ,ir dar,---juk nepriklausomybės pradžioje PRISIPAŽINUSIUS k g e b i s t us, jų nuodėmes priiėmė: -- VALSTYBĖS vardu, sako,--tos pačios ŠUTVĖS s e n o l i s, kuris "neradęs"nusikaltimų--p a s l ė p ė kgebistų VEIDUS 75 metams nuo žmonių akių, kad toliau galėtų"kelti" gyvenimo gerovę.---Taigi, taip s u s i t a p a t i n ę s SENOLIS su valstybe, garantavo BENDRAŽYGIAMS paslapties i š l a i k y m ą. ---Taip liko ir AVIS sveika ir VILKAS sotus.

Kad

Kad portretas
objektyvus žmogus taip pasisakytų, tai gal ir būtų įžeidimas, o kai konservatorių samdytas "skalikas" amsi, neverta kreipti dėmesį, jie visi mėgėjai įžeidinėti ir lenktyniauja kas grubiau....

Įsižeidė už tiesą

Įsižeidė už tiesą portretas
Tam išverstakiui Skverneliui protingiau būtų patylėti.Nepatiko buvusiam milicionieriui išsakyta teisybė.Argi ne tiesa,kad darbe mėnesiais nesirodo?Ar ne tiesa,kad su savo pareigomis nesusidoroja,nesugeba pamatyti netgi tai,kas po jo nosimi darosi-nepastebėjo net tiesiamo kelio iki jo kiemo.Ir ar ne tiesa,kad dėl savo neatliktų darbų ir lenda Karbauskiui į tam tikrą vietą,kad daug nešnekėtų.

DD

DD portretas
Apa2ioje trys gaidyno gyventojai

...

... portretas
Kažkam tiesa nepatinka?.. :s

nuomone

nuomone portretas
dabar valentanavicius tipo yra nekaltas o kad zmogu juodina tai jaucia malonuma nes tikriausiai gabriukas prase jo aptersti Skverneli lazda turi 2 galus vienam ateinant kitam nueinat taip yra

Tikrai izeide

Tikrai izeide portretas
lanzbergiu skalikas

Tiesa

Tiesa portretas
Grybauskaitės ir Lansbergių skalikas.

Galerijos

Daugiau straipsnių