Quantcast

Ministro J. Narkevičiaus vakarienę Abu Dabyje apmokėjo Kelių direkcija

Grįžti į straipsnį

Pachmielas

Pachmielas portretas
Ministro veidelis rodo ne tik gerą užkandą, bet ir stiprius gėrimus. Aiški priklausomybė alkoholiui. Pragerta fizionomija. Todėk viisai nenuostabu, kad į JAE nuvyko pasivaišinti. Alio, Veryga, prašau skirti dėmesio savo kolegoms ministeriams ir jų priklausomybėms.

Lina

Lina portretas
Dideli pinigai, atrodo,kad esam turtingi kaip kokie amerikonai . O faktiškai realybė kitokia ir pinigėlius biudžeto reikia taupiai leisti. Gerai kad esam kontroliuojami . Norėtųsi žinot ,kaip ten ištikrųjų viskas vyko. Jeigu išlaidavo,tegul gražina. Bus pamoka kitiems ponams valdininkams.

Vk

Vk portretas
Pzeprašam....bet tai ko jis tiek mažai išleido?Vajėzau ,pažūrėkit į E.Zingerio sąskatas!Va čia tai keliaunykas!26 metus ,kad duoda po kongresus ,kad pranešinėje ,kad pristatinėje o kai nėra jokių rezultatų tai nėra!Kaip ssko anei grybų, anei kašutės.O apskritai tai valstybėj visiškas bardakas pripuolė prie lovio,taško pinigus į kairę ir dešinę ir jokios atskaitomybės ir jokio rezultato.O plaut smegenus visuomeniai tai jie specialistai, o kad iš jų kalbų ir darbų būtų kokios naudos- vien nuostoliai....

Hmm

Hmm portretas
Vyko 3 asmenys, o vakarienė devinių asmenų? Čia kelių dienų vakarienė ar kiekvienas dar po dvi eskortines maitino?

Budelis

Budelis portretas
Apkalta dar neprasidėjo?

Librestas

Librestas portretas
Negaiia lenkams na sniadaneia išleistų Lietuvos pinigėlių. Kelionės skraidyklėmis juk neskaičiujamos... Vakarienių turizmas.

Zinantis

Zinantis portretas
Greiciau rinkimai...

O kas Pranckiečiui apmoka visus viražus?

O kas Pranckiečiui apmoka visus viražus? portretas
Čia žmogus tik kartą nuvažiavo, o Pranckietis su Prezidentu ištįsai keliauja po visą Pasaulį. Tai kodėl jų viražai jūsų nedomina, tik šio padoraus ir sąžiningo ministro? Tik dėl to ministras kliūna, kad nėra paperkamas ir neleidžia Centrinio pašto Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje parduoti visokiems alia liberastiniams valdytojams.

Makas

Makas portretas
Nesuprantama, ka jam veikti tame Abu Dabyje???? Kada zmonems kantrybe truks?

Galerijos

Daugiau straipsnių