Quantcast

Ministrė: sąrašas baltarusių, kuriems ketinama įvesti sankcijas, dar pildomas

Sąrašas Baltarusijos režimo atstovų, kuriems ketinama įvesti sankcijas, vis dar pildomas, teigia vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė.

„Sąrašas šiuo metu pildomas, derinamas. Kai bus pateiktas galutinis variantas, jis bus pasirašytas“, – BNS antradienį sakė R. Tamašunienė.

Praėjusią savaitę 32 asmenų sąrašas, kuriame ir Aliaksandras Lukašenka, jėgos struktūrų vadovų pavardės, buvo perduotas tvirtinti Vidaus reikalų ministerijai.

Lietuvos ruošiamos sankcijos apima draudimą šiems asmenims atvykti į Lietuvą.

Baltarusijos valdžiai paskelbus, kad A. Lukašenka per prezidento rinkimus surinko 80 proc. balsų ir buvo perrinktas dar vienai kadencijai, šalyje kilo ir iki šiol tęsiasi tūkstantiniai protestai, gyventojams besipiktinant suklastotais rezultatais ir reikalaujant skaidrių rinkimų.

Protestai malšinami smurtu – masiniais sulaikymais, pranešama apie brutalų elgesį prieš sulaikytuosius, taip pat patvirtintos kelios mirtys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fox

Fox portretas
Saules jus bimbalai, kokias sankcija jus galit ivest ? Jus tik juoka keliat !

Cha

Cha  portretas
Tas stebuklingas žodis "SANKCIJOS"......o ką tai reiškia ? Negalės atvažiuoti į Akropolį apsipirkti ? Nuskris į Paryžių ir apsipirks. Juokas ima iš tų "sankcijų", kas jų bijo ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių