Quantcast

Ministras: norint tiesti pasienio užtvarą greičiau, reikėtų pasitelkti verslą

Grįžti į straipsnį

Sadistui Anušauskui

Sadistui Anušauskui portretas
Kas atsakys už žalą gamtai? Šitas suib-nės nepajudinantis liurbis? Apsitversim kaip Gvantanamo kaliūzė ir rėkausim: " Laisvė, laisvė"?

'taip

'taip portretas
geras pasiulymas tik 1a pakinkyk tuos kurie daugiausia bagoti tai austeja nupirkusi uz 1e miljonini trta ir d jkt grbiu prichvatizave pramone ir kolukius?;;;;;;

Neracionalu

Neracionalu portretas
Manau lygiai po metų STT su VPT atliks tyrimą, kaip migrantų krizės akivaizdoje buvo neoptimaliai naudojamos lėšos. Niekam nebus įdomu, kad buvo krizė. Tokia pas mus valstybė - vieni klerkai bijo kitų klerkų ir viskas. Nėra politikos, nėra valstybinio intereso, nepriklausomai nuo aplinkybių tik pagal galiojančias tvarkas, net sprendimų nesimato. Taigi ponai jei baigsis benzinas bevežiojant nelegalus, tai vaikysit pėsti, nes mėnesį tarsimės kokiu geriausiu būdu to benzino nusipirkti. Statyti galima tik butus ir namus, nes ten aiškus privatus interesas. Valstybė negali turėti intereso, nes neracionaliai naudojamos lėšos bus :) Tačiau jei tie klerkai geriau susimastytų, suprastų, kad pati valstybė nėra racionalu iš principo, todėl nustatyti, kas duotuoju momentu yra racionalu, nėra taip jau paprasta, gal tada kas nors geriau pajudėtų.

>

> portretas
Manau,reikia, is kart statyti ir tvora,jei DABAR nepastatysit,tai niekada nepastatysit !!! Priekyje spygliuota viela,o uz jos tvora,virs kurios spygliuota viela,manau tai butu atsvaras nusikalteliams,Prezidentas isreiske minti,kad galetu prisideti VISI Lietuvos statybinkai,pasiskirste ruozus,suprantama ne uz aciu,bet uz protinga kaina !!!???

Baubas

Baubas portretas
O verslininkai aišku šito asmens giminaičiai...

Galerijos

Daugiau straipsnių