Quantcast

Ministras apie Lietuvos gynybą: negalime slėpti, Rusija padidino savo pajėgumus

Grįžti į straipsnį

Antans iš Jonučių

Antans iš Jonučių portretas
persiprašau, ponai kowenski, ar Kaunas vėl pasidarė ruskių miestu, pasirodo tremtiniu vaikams ir anūkaus jau nusišikt ant diedukų idealų, o gal Kaune vėl norima kalbėt ruskai, ane towarisčiai kawnaskije, nasratj na etich labusaw i zasadim po samyje pomidory. Linkėjimai lietuviškam Kaunui

Tie patys seni bajeriai konservų ,išmokti iš Landsbergio

Tie patys seni bajeriai konservų ,išmokti iš Landsbergio portretas
Didins galimybe kombinuoti ,prisidengdami senai žinoma fraze ,,Rusai puola ar stiprina pajėgas prie Lietuvos sienos''

Ožys \\\\\.../////

Ožys  \\\\\...///// portretas
Kas įveiks tokią kariuomenę su auksiniais šaukštais valgančią.Rusams toli,nes jie biedni.

Kęstas

Kęstas portretas
Sakai, bedarbystė didėja ne dėl blogo valdymo, bet dėl pandemijos ir dėl to paskelbto karantino. Tai vyksta visur. Bet Lietuvoje bedarbystė - didžiausia Europoje. Čia jau kyla klausimas, apie mūsų valdymo kokybę. Rėkti, kad rusai puola, ir lupti žmonių kailį jūs mokate. Valdyti šalį - ne.

lietuvis > Kestas

lietuvis > Kestas portretas
Dar tokio durno komentaro nebuvau skaitęs. Na nesupratau, grl tau kas į grlvą kuo nors pataikė? Bedarbystė didėja ne dėl blogo valdymo, bet dėl pandemijos ir dėl to paskelbto karantino. O taip tai gal pavyks sutvarkyti tą karabasinių paliktą jovalą. Viskas vyksta gerai, mes turim stiprinti krašto apsaugą. Būtinas didesnis kariuomenės finansavimas, nes valstybės saugumas yra pagrindinis prioritetas.

Kęstas

Kęstas portretas
Konservatorių ir liberalų vyriausybė trečiadienį nepritarė 200 eurų dydžio vadinamosios 13-osios pensijos skyrimui. "ELTA primena, kad ankstesnis, valstiečių kontroliuojamas, Seimas po pateikimo pritarė siūlymui dėl 13-osios pensijos. Tuometiniai valdantieji teigė, kad 13-oji pensija padėtų skatinti vartojimą, tačiau siūlymą kritikavo stambaus verslo nupirkti ekonomistai ir stambaus verslo nupirkta konservatorių ir liberalų kontroliuojama tuometė opozicija." Ką jūs, ponai? Jei badmiriaujantis Lietuvos pensininkas geresnio maisto Maximoje nusipirks, argi tai vartojimas? Va brangūs automobiliai, įžūliai stovintys Vilniaus centre - va čia tikras vartojimas. Mažinsim mokesčius turtuoliams, gyvensim ir žvengsim, ar ne? Konservatorių ir liberalų rinkėjams pasakykime tiesiai - jus apgavo. Lietuvos ūkis vėl krenta į bedarbystės liūną. Jau dabar blogai, bus dar blogiau. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Už tas senienas, kaip už naujienas

Anonimas

Anonimas portretas
Auksinius šaukštus pirksim, kad rusai nepultų

Anonimas

Anonimas portretas
o vis dejuoja kad krize babkiu nera, o pasirodo karinems senienoms babkiu pilna

kiek

kiek portretas
galima gasdinti buvo Baltarusu ir Rusu karines pratybos ko tik neprikure musu strategai ir Suvalku kolidoriu tuoj puls ir tuoj siena perzengs jau viskas ivesta padidinta karine parengtis tuoj tuoj prasides ir ka eiline antis jei ir prasides tai nieks nepatikes o ir ne su dviem haubicom kovoti geriau medicinai ir svietimui tuos pinigus skirtu

O tai

O tai portretas
Kas didesni ubagai nugalėtojai, ar nugalėti.Ka istorija rodo?

Gėda JAV pakalikams

Gėda JAV pakalikams portretas
Laikas pasiduoti. Juk nesvarbu kam užpakalį šveisti.

ANUŠAUSKAI, kas iš to, jog sužinome ,

ANUŠAUSKAI, kas iš to, jog sužinome , portretas
jie tai ginkluojasi NESLĖPDAMI, su jais konkuruoti neturime galimybių,--o s u s t a b d y t i tai -- irgi NEGALIME,--belieka tik a i m a n u o t i, ----- kažkodėl ŠVEDAI, NORVEGAI ir SUOMIAI su kaimynais DAUGYBĘ d e š i m t m e č i ų s u g y v e n a, net Suomijoje rusai stato AE ir jie šitaip perdėtai, be prasmės NESIGINKLUOJA ir tas lėšas n u k r e i p i a ŽMONIŲ gyvenimo GEROVĖS kūrimui, tad JIE gyvenimą kuria ne ŽODŽIAIS ,--tad pasekime jų pavyzdžiu ir lai Lietuvos KRAŠTO apsaugos m-rija, dalį l ė š ų skiria ir prisideda prie prezidento NAUSĖDOS s i e k i o;- kuo greičiau sukurti , s k u r d e gyvenančių ŽMONIŲ --gyvenimo GEROVĘ, juk tęsiasi daugiau , kaip 30 metų-- ir kasmet prarandame BEGALĘ galimybių ir svarbiausia -žmonių n e t e k č i ų.

Voje

Voje portretas
Auuukkkui jauu pyuolllaa ruusai kaip ir seneliui ta pati diagnnoze

ALGIS

ALGIS portretas
Kiek aš pamenu , tai su kiekviena ''atgrasymo'' akcija , rusai papildo karinį arsenalą Kaliningrade naujausia technika , NATO IŠVAŽIUOJA , O KALININGRADE LIEKA ,IR TAIP PO KIEKVIENOS ATGRĄSYMO AKCIJOS .

>>>Zemaitis \\\\\.../////

>>>Zemaitis  \\\\\...///// portretas
Karalienės mortos mokyllėlėje.Kxe,kxe,kxe šunauja.

hm

hm portretas
Ruskiu bijoti nereikia,bet ginklai paruosti visada turi buti,Kai ruskiu pinigai bus istratinti huilo dvarui,tada jie vel eis novorosiju ir lugandoniju nauju kurti,nes gi derzava turi plestis, o ne kurti savo pilieciams gerove.To moke ruskius ir carai,ir bolsevikai,ir kgb-istas huilo.

ALGIS

ALGIS portretas
Ar tai vėl rusai pradėjo pult ,

to kns

to kns portretas
tau biski blogai su logika. Bet tu nesustok galvok masyk bandyk.

prasideda

prasideda portretas
Arteja запад2021! Greit pamatysim suaktyvejusi Kaščiuna ir istorijas apie tukstančius geležinkelio vagonu su karine technika judančiu link Lieguvos. Ir kad butinai reikia didinti karini biudžeta iki 3%BVP

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Jaunas tėti, Rusijai 100 metų nedasivyti Lietuvos pagal ginkluotę. Rusiją užkriautų per 3 mėn.Lietuva geičiau, kaip a.a.Hitleris.Irr išvatuotų ne'Volną.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Vyrai yra protingesni, nes turi dvejas galvas, tuo tarpu moterys yra plepesnės, nes turi dvejas lūpas. Rusus sutiksime su gėlėmis..............

nederetu

nederetu portretas
zuikiui listi tarp meskos ir vilko tarp kuriu dar ir drakonas islindo lieka tik list i savo krumus ir nejeskoti bedos geriau pametet meskai medaus kad butu svelnesne ?...

Kns to Rinkejas

Kns to Rinkejas portretas
Klausyk,troli,Izraelis teritoriniu poziuriu n kartu mazesnis uz Lietuva,bet lb abejoju, kad sovietu palikuonis noretu prie jo lysti.Zino ,gautu i snuki.Suomija,Aghanistanas,Sirija,Afrika,Ukraina,ta oati Gruzija,Ickerija...ramiai.Eik geriau kopustoniu atsiimti!

klp

klp portretas
tai turim 5 orkestrus koviniu dudu atsikirsime

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Ką tas kalbą kvailelis kalba,lygina jis Rusiją ir Lietuvą.Rusija kepurem tą Lietuvą gali apmetyti.Ar supranti kokia Lietuvą dydžio ir Rusiją, jeigu nesupranti ,pasižiurek ir pslygink.Reikia matomai pinigu, žmoną i anūkės tinkančią turi,apie jo proto lygi pasako jo veiksmai.Kas galejo jį paskirti į tokį postą,tuo taip pat pasitikėti negalima, akivaizdus nukripimas.

,,kauno diena,,, trina komentarus

,,kauno diena,,, trina komentarus portretas
matomai is URM ir uzsienio okupantu gavo toky nurodyma/....

TADAS BLINDA

TADAS BLINDA portretas
mes pasiruose atimti is ubago lazda,tik susvilpkit.

as

as portretas
belieka ir mums savo pajegumus didinti juk Lietuvoje gyvena 50 milijonu zmoniu, turim is ko ,,didinti'',o gal jus kalbat apie pinigu didinima?tuomet viskas aisku pirksim is Baltarusijos,Ukrainos ,Rusijos samdomus kareivius ,kad jie mus apgintu.O apgyne liktu lietuvoj,,,akis uz aki''

tai

tai portretas
Taigi reikia statyti dar daugiau viešbučių "sąjungininkams" ir išlaikyti dar daugiau invazinių pajėgų. Kaip sako, kas nemaitina savo kariuomenės, tas maitina svetimą - tą ir darote.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Kada nustos kariuomenei statyti viesbucius ir pirkti sena ginkluote, bei technika be ginkluotes? 30 metu, isleisdami milijardus, neturi jokiu siuolaikiniu ginklu. Kur musu pinigai?!

Taigi

Taigi portretas
"Koncepciją orientuojame", tokią kokią įsakė šeimininkas iš užjūrio...

Galerijos

Daugiau straipsnių