Quantcast

Ministerijos kancleriu R. Tamašunienė skirs savo padėjėją iš Seimo

Vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė ministerijos kancleriu skirs savo padėjėją Seime Valdemarą Urbaną.

„Tai mano vyriausiasis padėjėjas Seime ir frakcijos padėjėjas V. Urbanas“, – interviu BNS ketvirtadienį sakė R. Tamašunienė.

Šiuo metu V. Urbanas taip pat dirba Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) deleguotu Vyriausiosios rinkimų komisijos nariu.

V. Urbanas yra LLRA-KŠS narys.

32-ių V. Urbanas yra baigęs ekonomikos studijas Vilniaus universitete, dirbo gamybos ir paslaugų sektoriuose privačiose įmonėse.

Jis yra dirbęs buvusio konservatorių Vilniaus miesto mero Raimundo Aleknos patarėju jaunimo ir tautinių mažumų klausimais, vėliau buvo Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ referentu, Vilniaus rajono savivaldybės Investicijų skyriaus vyriausiuoju specialistu.

R. Tamašunienė viceministrais pasiliko savo pirmtako Eimučio Misiūno komandos narius Česlovą Mulmą ir Tautvydą Tamulevičių.

„Žmonės yra savo srityje. Po pokalbio su jais supratau, kad viduryje kelio pakeisdami žirgus prarastume laiką“, – kalbėjo naujoji vidaus reikalų ministrė.

Politikė ketina paskirti dar vieną viceministrą, bet jo pavardės kol kas neįvardijo.

R. Tamašunienė vidaus reikalų ministre tapo, kai pagal naują valdančiosios koalicijos sutartį šis postas atiteko Lietuvos lenkų rinkimų akcijai – Krikščioniškų šeimų sąjungai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
O vyras kokios pareigos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių