Quantcast

Maskva reaguoja į Seimo rezoliuciją: vadina antirusišku manifestu

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kol jūs čia karingai siuntinėsit rusakalbius namo, kad tik neišdvėstumėt nuo koronaviruso ( ir vėl bus rusai su Stalinu ir KGB kalti). O kad tie seimo nabagėliai už gerus atlyginimus kai kam nuolankiai tarnauja , tai ir arkliui aišku. Iš to ir tokios rezoliucijos.

Metas išsiųsti rusakalbius namučio

Metas išsiųsti rusakalbius namučio portretas
1993-4 m. rusakalbiai Lietuvoje gavo didžiules pinigines kompensacijas, kad išvyktų į savo tėvynę. Paėmė pinigus, išvyko. 1994 išlydėjom TSRS kariuomenę, davėm kiekvienam kareiviui po suvenyrinę lėlę. Po LR įstojimo į ES jie vėl visi čia, pas mus, ima solidžias pensijas eurais, sukiša savo pasiligojusius vaikus, anūkus nemokamai gydytis ir mokytis, studijuoti, senutės rusakalbės sėkmingai yra užėmusios neblogus butus, beveik visos išsirūpino nemokamas tarnaites, masažistes, kurias skiria savivaldybės. U-ž komunalines paslaugas rusakalbiai nemoka, beveik visi turi šildymo kompensacijas. Jie puikiai žino, kur kada dalinamas europietiškas maistas už- dyka ir prisistato pirmi. Rusakalbės pensininkės persiuntinėja Lietuvoj gautus eurus į NVS, iš kur periodiškai pas mus įvažiuoja nelojalūs asmenys, kurie vykdo praktiškai kenkėjiškus darbus Lietuvos atžvilgiu. Tiesa, naujai įvažiavusios rusakalbės sutinka dirbti ir už stiklinę vodkės, bet... kiek žalos jos pridaro. Metas išsiųst juos iš LR.

pelė

pelė portretas
to kaunietei ar pati supratai savo "apmąstymus"?

kauniete

kauniete portretas
ei [tulpancik!]] jei tau vaidenasi,,,[kas ne taip??] ir demokratija ==ne ta?!! tai kokiem velniam tu lendi I ypatingai lietuviska laikrashti [kaip Krylovas rashe eriukui ]] ir dergi savo neshvariu [snukiu,atsiprasau} ;; Lietuva -laisva valstybe ir kelias I 4 puses ==laisvas;;galim rasti kiekvienas priimtina [pagal savo skoni !]]sau "tevyne"[[[[o bendrai tai Lietuva su Rusija yra priesai nuo tuomet kai okupavo mus rusijos tironai [su dede gruzinu dziugashviliu -feee- priekyje-]]-----taciau !!!tai apsoliuciai!! ne reishkia ,kad abi tautos yra prieshai ,,,tai didziulis skirtumas[[musu zmones visai kitaip vertina rusu zmones --minus!!!]] zveriu kuopeles POLITIKA

Lietuvis

Lietuvis portretas
Nu vatos ciuc į būdą užteks loti.

VAGIE, kepurė dega

VAGIE, kepurė dega portretas
SENAI reikėjo Kremliui i jo gyventojams rėžti TIESĄ į akis... ruSSkynė - REICHAS, o Putinas - XXI a Hitleris.

Galerijos

Daugiau straipsnių