Quantcast

Mamos politikoje – personos non grata

Grįžti į straipsnį

kur mus tempia šitie vištgaidžiai nuotraukose?

kur mus tempia šitie vištgaidžiai nuotraukose? portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Loreta

Loreta portretas
Politika vyru reikalas, moters reikalas namai, vyru reikalas uždirbti pinigus, moteru reikalas tvarkyti namu ūki

  portretas
Feministės pergyvena, kad mažai moterų politikoje. Bet jei jau pradėjote apie profesijas, tai klauskite ir toliau, kodėl taip mažai moterų dirba profesionaliojoje karo tarnyboje? Kodėl taip mažai moterų renkasi technines studijas? Ar daug moterų dirba šaltkalvėmis, santechnikėmis, elektrikėmis, tinkuotojomis? O gal jas diskriminuoja ir dėl lyties nepriima į profesines mokyklas?

...

... portretas
Tai kad - skaitykimKonstituciją: "Seimo nario pareigos, išskyrus jo pareigas Seime, nesuderinamos su jokiomis kitomis pareigomis valstybinėse įstaigose ir organizacijose, taip pat su darbu verslo, komercijos bei kitose privačiose įstaigose ar įmonėse" - JEI tik moterys pradės sakyt kad vaikų auginimas nėra Darbas, tai iš jų NEDELSIANT reikia ATIMT motinystės teises! Nes tapt Seimo nariu ne kiekvienam vyriškiui pagal jėgas, o kiekviena moteris GALI Motina tapt, netrukdykim tame joms, visur kitur ir vyrai gali, nekraukim tos papildomos naštos moterims, TE motinystei kaupias!

Vyras

Vyras portretas
Norint vadovauti reikia smegenų turėti. Jei nemoki maisto ruošti, nesugebi vaikų auginti, užsidirbti, tai dar ir į valdžią nori, visai nupusot bukagalves.

tam --Jonas Lietuvis,,--na ,kas liecia vyrus -

tam --Jonas Lietuvis,,--na  ,kas liecia  vyrus  - portretas
kada ,,,mokslinius tyrimus,, pradeda daryt -trecias brolis -Jonas LietuVYs , tai gali but baisiaiu nei kad boba politike...

Algis

Algis portretas
Vertinti bet ką pagal lyčių santykį yra pakankamai yra pakankamai kvaila. Valstybės valdymo postuose reikia proto, sugebėjimo ir orientacijos situacijose. O minėti tokius pavyzdžius kaip Blinkevičiūtė ar Šimonytę ir panašias į jas švelniai tariant, nekorektiška .

Ona

Ona portretas
Politikoje reikalingi protingi,sąžiningi ir padorūs žmonės.Tik ne tokios,kaip šachmatininkė Čmilytė,kuri yra tik Gentvilo politinė tarnaitė..Ambicijų turi daug,proto -labai riboto.Labiau pasitikiu politikais vyrai,nes moterys,kaip Hilari Clinton yra didelė išgamos.Akyse stovi jos džiaugsmingas veidas,matant Sadamo Huseino nužudymą.Argi tai moteris?Tai sužvėrėjusi laukinė boba.

Politikoje banditu gauja

Politikoje banditu gauja portretas
Sita "ponia" U.von der Leyen , Merkel, Clinton, Sorosas ir Bill Gates, turetu buti apkaltinti ir pasodinti i kalejia iki gyvos galvos uz pasaulio ekonomikos ir zmonijos naikinima.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
O kad moterys gali daug nuveikti , turime pavyzdžių. Imkime II pasaulinį karą. JAV moterys stojo prie staklių ir kitaip artino karo baigtį. O prezidento Franklino Ruzvelto žmona Eleonora Ruzvelt surinko labdaros 1 000 000 000 JAV dolerių pinigais ir plius kitos pagalbos. Vieną milijardą. Kai viso Lendlizas skirtas TSRS buvo gal 11 milijardų tų laikų pinigais. Ko gera ta Eleonoros pagalba padėjo išsaugoti kokį milijoną nuo bado ir kulkųfronte mirties. Kaip tiktai motinos dienos proga ir 75 metinių proga nedėkingoji Rusija gali ištaisyti praeities klaidą ir padėkoti ir viešai paskelbti slepiamą tiesą nuo savo piliečių.

to jon arab

to jon arab portretas
ir gerai kad jos to nedare nes but dar daugiau arabu, nes pats arabas esi kad apie arabus rasai

U.von der Leyen yra SATANISTE!

U.von der Leyen yra SATANISTE! portretas
EK prezidentė U.von der Leyen yra SATANISTE! Baisu kai tokias reklamuoja!

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Darome mokslinį tyrimą .Be jokių išankstinių nusistatymų. Imame pačią šiuolaikiškiausią ,daugiausiai pasiekusią pasaulyje, pasaulio protų koncentraciją ,susidariusią demokratinės atrankos būdu. Silicio slėnį Kalifornijoje. Ten ekstremalios darbo sąlygos smegenų , o tuo pačiu kokybiškų sprendimų atžvilgiu . Kitaip sakant reikalingas aukščiausios klasės smegenų veiklos produktas. Ir pamatome labai normalią padėtį, susiklosčiusią ne dirbtinai o gyvenimo karo sudėliotą į savo vietas. Vyrai dirba savo darbą , kurį geriausiai moka ir atlieka , moterys savo -t.y.augina vaikus. Aišku ta dėlionė su tam tikromis išimtimis , bet žinome -išimtis patvirtina taisyklę.Aš ne prieš moteris , aš kaip tiktai už. Tiktai motinystėje jos sužydi ir pasiekia pačių geriausių rezultatų. Man , o gal ir kitiems , bloga darosi žiūrint į sena bevaikes moteris, kurios galėjo pagimdyti ir išauklėti Einšteinus ar Muskus.Dabar jos graužiasi dėl praeities klaidų. Ir gyvena vienatvėje senelių namuose.

bla

bla portretas
Kodėl vaikų darželiuose mažai vyrų dirba? Kas čia per diskriminacija? Švarcnegeris ohoho kaip susidorojo

nen

nen portretas
ir istisai Diena kisa angliskus zodzius vietoj lietuvisku i straipsniu pavadinimus ir tekstus! o karta kas nors paduos diena teisman uz lietuviu kalbos tersima en ir ru zodziais ir pareikalaus milijarda eur lietuviu kalbos naudai

nerinkejas

nerinkejas portretas
baikit---reklam post apie nieka mamos dienos proga................

Donatas

Donatas portretas
Moterų kitoks mąstymas ir kitokia psichologija, jų paskirtis nuo Dievo - gimdyti ir auginti vaikus, rūpintis šeima, o ne būti .....gynybos ministre, arba lakstyti po miškus su automatu ir miegoti su bernais palapinese, kad kažkam kažka įrodyti, kad ji .....kieta.

AAA

AAA portretas
Apie ką straipsnis?? Reik pastebėti, kad labai mažai moterų dirba statybose, energetikoje, kalnakasyboje, naftos verslovėse, laivininkystėje, per mažai jų tarp suvirintojų ir panašiai. Visą tai būtina sulyginti. O jei rimtai, tai nedarykite tokiais straipsniais gėdos nei sau, nei aplamai - moterims.

ziurint

ziurint portretas
i 'vyriausybes' buvusias ir esamas nesimato jokio gero darbo Lietuvos ir Tautos labui ,tai ka jos ten veikia ...??????

nordland

nordland portretas
kazkoks kvotiniu nevykeliu klubas. dar vesaite pamirsote paciulbinti. tik svetima geda del tokiu "politikiu" ir nieko daugiau.

Stanbulo konvencija

Stanbulo konvencija portretas
Blinkeviciute pagrindine Stanbulo konvencijos stumeje kuria stumia soroso saika ir uz kurios prastumima stumejams pazadeta 600 000 euru moteris reikalingos valdzioje tam kad globalistam lengviau butu durninti zmones nes jos lengvai patiki propoganda kaip ir grybauskaite patikejo antonio spineli dogmomis ir isirase su linkevicium i sorosiniu saika

na ar jus y auksciausia valdzia [del dermokratijos ir

na  ar jus  y auksciausia  valdzia  [del dermokratijos ir portretas
lyciu lygybes principu ] reikalaujant ES dermokratams issirinksit ant llietuvos lyberaste sachmatiste su keturiais vaikais nuo skirtingu penkiu vyru ,ar bergzdzia KGB esnyke karjeriste ..... kaip fekalijose maudetes taip ir toliau jose maudysites , nes y tas fekalijasn butent Jos jus ir nustume....

Anonimas

Anonimas portretas
Jau turėjo prezidentę moterį. Tikiuosi, artimiausiame tūkstantmety tokios klaidos nepakartosim. Patys matėm, kokia iš jos nauda. Ir aplamai, kuo mažiau jų valdžioj- tuo geriau.

Rytis

Rytis portretas
Aš ne prieš moteris. Bet aukščiausiuose postuose jų nereikia. Matėme, kiek jos pridarė bėdų pasaulinio lygio. Nereikia!

tam[ai]- klausimas VRM,,,-

tam[ai]- klausimas VRM,,,-  portretas
kiek moteru lavonu-- ??ats;- VRM ,--moteru nera nei vieno -jos pjove vyrus

Anonimas

Anonimas portretas
Manau,kad paskyrimas Tamošūnienę dirbti VR ministre nepasiteisino;ji visą laiką tik S.Skvernelio šešėlis.

manau esme ne motery ar vyre...

manau  esme ne motery ar vyre... portretas
esme protinese galimybese ...kiek lietuvoj auksciausioj valdzioj buvo per 30 metu moteru ...visos iki vienos [ ysskyrus kelias ir tai abejotina] sudo primale tiek ,kad belieka tik ciaudet ir laukt tragisku rezultatu... is vyru tokiu debildauniu dauguma randasi butent ten kurie noretu ,kad butu daugiau moteru valdzioje --tai konservatdegeneratu ir lyberastu su socdemais gaujose ... ta paty matom amerikoj [clinton] ta paty vokietijoj[ merkel] ta paty ES [lyen] tas pats [svedijoj] ir t.t zodziu kur moterys --ten bordelis iragiski politiniai ,ekonoiminiai zingsniai inicijuojami emocijom ,o ne saltu protu...

Klausimas VRM

Klausimas VRM portretas
Lietuvoje per viena para randama trys vyru lavonai kiek moteru klauskit vrm

Galerijos

Daugiau straipsnių