Quantcast

A. Maldeikienė rėžė tiesiai: Puidokai, esi korumpuotas vagis ir melagis

  • Teksto dydis:

STT ketvirtadienį paskelbė pradėjusi ikiteisminį tyrimą po Seimo nario Mato Maldeikio pranešimo apie bandymą jį papirkti. Seimo nario Mindaugo Puidoko kanibete STT pareigūnai atliko kratas, buvo sulaikytas parlamentaro padėjėjas Kęstutis Motiečius. Jis įtariamas Seimo nariui M. Maldeikiui siūlęs 50 tūkst. eurų kyšį. Savo nuomonę apie skandalingus įvykius išsakė ir M. Maldeikio mama Aušra Maldeikienė.

Europos Parlamento narė papasakojo, ką žinanti apie kyšio istoriją. Politikė tvirtina, kad didžiuojasi tuo, ką padarė jos sūnus.

„Labai didžiuojuosi tuo, ką padarė mano sūnus.

Ir didžiuojuosi tikrai ne dėl to, kad pranešė STT. Tai padarytų bet kuris normalus žmogus, o jau mano sūnūs ar aš per 15 minučių (beje, taip ir buvo – anas veikėjas tik uždarė sūnaus kabineto duris, ir sūnus surinko STT vadovo telefoną).

Beje, nekliedėk puidokiniai korumpuotieji, kad tai kažkaip susiję su Pavilionio ar kažkokių vulgarių diedų maršu.  STT informaciją turi nuo pirmos dienos, o tai buvo gerokai anksčiau. Gerokai. 

Didžiuojuosi tuo, kad jis ramiai atsilaiko prieš visą visai šitai dvasiškai mirusių korumpuotų vagių, gašlių maršo vyrukų ir senstelėjusių ponečkų šutvę.

Apie visą šį reikalą žinau nuo pirmos dienos. Sūnus mane informavo iškart po vizito į STT, kuris įvyko per pusvalandį nuo ano šlykštaus bandymo pirkti.

Naujų detalių nežinau (gerbiame Lietuvos įstatymus, tad net namuose sūnus nepasakojo, ką konkrečiai jam sakė tyrėjai), bet net to, ką žinau tikrai užtenka paliudyti, jog bus įdomu.

Bet žinoki, — jūs visi puidokiniai vagys ir kita orlauskinė šušera, esate mirštanti Lietuvos diena.

Sūnus sakė, kad jam paliko didelį įspūdį STT tyrėjų profesionalumas, tad tikiuosi pradėsime naują kovos su politine korupcija etapą“, – feisbuke rašo politikė.

A. Maldeikienė negaili kandžių žodžių ir šeimų maršo organizatoriams bei palaikantiems maršo idėjas. 

„Bet žinoki, — jūs visi puidokiniai vagys ir kita orlauskinė šušera, esate mirštanti Lietuvos diena.

Visi tie tradicinių šeimų gynėjai man (tikiuosi ir visiems mano draugams) atgrasūs ir savo dvejetukininkų knygos nemačiusių mentalitetu, savo aistra pinigams, vogimui, melui, korupcijai, be kurios jie savo gyvenimo nemato.

Tie tradicinių šeimų gynėjai (įskaitant juos remiančius kardinolus, vyskupus, kunigus ir zakrastijonus) yra primityvūs ir gašlūs  — visa ta jų tradicija tėra labai mažo protelio žmogaus mėgavimasis bent svajonėse apie seksą. 

Kas yra pagarba, meilė ir atsidavimas, kurie ir kuria šeimas (tikras, normalias, o ne tradicines) jiems net galvoj netelpa.

Užuojauta. Kai užaugi tarp alkoholikų, nematei knygų ir mokykloje net prieveiksmio be klaidos parašyti neišmokai, tai taip ir gaunasi.

Bandymai kalbėti pompastiškai reikalo esmės nekeičia.

Puidokas dar kartą vakar pademonstravo tradicinių šeimų gynėjo tikrąjį veidą. 

Kaip ir visi macho, kurie ramiai balsuos ir už tai, kad vaikus būtų galima mušti, ir saugos tradicijas padaužyti savo žmoną, jis vakar dar kartą pademonstravo korumpuoto bailio veidą (labai tikiuosi, kad Puidokas, dabar mane paduos į teismą už šmeižtą. Kartoju, Puidokai, esi korumpuotas vagis ir melagis, beje, jau teismo už melus baustas. Aūūū, laukiu kvietimo į teismą, bus įdomu žiūrėti, kaip vartysiesi meluose“, – griežtą nuomonę dėstė politikė.

M. Puidoko patarėjas paleistas į laisvę

Portalas primena, kad po apklausos ketvirtadienį į laisvę buvo paleistas Seimo nario M. Puidoko padėjėjas K.Motiečius, jis įtariamas papirkimu ir prekyba poveikiu.

Ketvirtadienį agentai kelias valandas krėtė pirmuose Seimo rūmuose esantį parlamentaro kabinetą, o K. Motiečių sulaikė.

M. Puidokas BNS sakė, kad pareigūnai paėmė jo darbinį kompiuterį, priklausantį Seimo kanceliarijai, ir du jo mobiliojo ryšio telefonus, taip pat jo padėjėjo telefonus.

Ikiteisminį tyrimą STT skelbia pradėjusi po Seimo nario M. Maldeikio pranešimo apie bandymą jį papirkti.

Tyrimo duomenimis, parlamentaro padėjėjas K. Motiečius Seimo patalpose pasiūlė M. Maldeikiui 50 tūkst. eurų kyšį, kad Seimo narys asmeniškai palaikytų ir paveiktų kitus Seimo narius, kad būtų sustabdytas ar atidėtas neribotam laikui Loterijų ir lošimų mokesčio įstatymo pakeitimo projekto priėmimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kis

kis portretas
ar nereiketyu sia itartna moteri patikrinti sveikatos stovi.Sitaip net statybuose nekalbama,kai plita nukrenta ant kojos.Gydykite sia sizofrenike,lai vaziuoja su savo traukinuku i durdoma.

och tu,

och tu, portretas
kurwa, kaip pasakytu lenkas..., menkysta pasidare visishka...

Erika

Erika portretas
Labai gėda už Maldeikienės žodžius. Kiek pagiežos ir įžeidinėjimų. Tikrai nesitikėjau, kad save laikanti išsilavinusia moteris gali drabstytis purvais. Ir aš pati meldžiausi, kad pasveiktų nuo vėžio ši moteris. Tad duok Dieve, jai sveikatos ir išminties…
VISI KOMENTARAI 84

Galerijos

Daugiau straipsnių