Quantcast

M. Skuodis pateikė premjerei atsistatydinimo pareiškimą

Grįžti į straipsnį

Klpd.

Klpd. portretas
Šitas ministras kaltas tik tiek kad, kaip ir daugelis valdžiukų (ir prezidentūra taip pat), pritarė daromoms Anūko nesamonėms ir nuolankiai klausė savo partijos zadanijų. Taigi valstybės mastu, nekreipiant dėmesio nei į LR visuomenės nuomonę, nei į paprastą logiką ar startegiją, buvo vienašališkai daromi tarptautiniai sprendimai, bukai nusižengiama diplomatinio elgesio padorumui ir atvirai vystomas neapykantos bei konfrontacijos kurstymas užsienio šalyse.Mano nuomone Skuodis yra tik menkas papildinys prisegtas prie Broilerio uodegos:D)

Alis...

Alis... portretas
užsienio politiką Lietuva turi derinti su ES vadovybę,- tada gal mažiau bus nuostolių?... o čia su tokia saviveikla dar ne tiek nuostolių bus...

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
Kad visi jie savo Turtu ataskytu.O cai kai zasis nuo kaklo vanduo nubego kaip neko neiviko.Nuostolai didziausi,kaip tai atrodo viskas paprasta.Apir reputacija patyleti galima Lietuviska.Koke Vldzia,kur Liderai tvirta ranka Lietuvisa Sauretiska ???

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Pavaldžių įmonių vadai NEUŽSIIMA NIEKUO , kas draudžiama ĮSTATYMAIS !!! Kada pradėsite mąstyti ir suvokti kas vyksta ? Ministrai visiškai beviltiški , man visos vyriausybės !!! Ką ministras Skuodis " gelbėjo " savo kailį ? bandydamas atsakomybes permesti įmonių vadovams ? Atsistatydinimą reikėtų pradėti nuo premjerės Šimonytės .

buvau

buvau portretas
blogesnės nuomonės apie Skuodį, kuris bandė gelbėti baltarusių krovinių tranzitą, gelbėti geležinkelius, nepavykus, bet kokias kaltes prisiima ir atsistatydina, dar man labai gaila geležinkelių, kurie jau dabar išskaidyti ir privatizuojami, o netekę darbo, bus manau išparceliuoti, galimai ir su uostu, bus panašiai, kuris irgi jau yra pertvarkomas juridiškai į uab

Abu su anūkėliu daro kvailai ar sąmoningai čia ir visa esmė

Abu su anūkėliu daro kvailai ar sąmoningai čia ir visa esmė  portretas
Ministras ar kvailas ar juo apsimeta jei jam patikėtos pareigos ir nežino kuo užsiima pavaldūs geležinkelio vadai tai jis negali būti skiriamas ministru ,nes tai kenkimas Lietuvai ir jos žmonėms.

idomu

idomu portretas
> ĮDOMU. Zombi, galite plačiau apie Lietuvos sankcijas :)))) Bet ir idiotai tie USA subin lažiai :)

įdomu ? Tikrai įdomu :))) kiek bemokslių

įdomu ? Tikrai įdomu :))) kiek bemokslių  portretas
LIETUVA jokių sankcijų NIEKAM NEGALI UŽDĖTI ir neuždėjo :))) Sankcijas uždėjo Jav !!!!! Ir jos Lietuvos įmonėms neveikia !!!! Švieskitės ....Mes ES , o ne Jav valstija ! O , kad ministrai " be galvų " - labiau nei akivaizdu .

Kam

Kam portretas
Kam tas cirkas patys puikiai zino kad neleis jiems atsistatydinti pinigai uz paklusnuma i apsorus pervesti tai dabar naujiem ministram vel moketi ar ne per brangu na gal pis su chozeinu pastars nu jei sis leis tai tada gal koki ministreli ir paimsim nauja

Rinkejas

Rinkejas portretas
Cirkas,cirkas,cirkas Vyriausybeje,niekas ju neatleis,cia tik mums rinkejams akiu dumimas,o Vyriausybe ikritusi i tokia duobe,kad toliau kristi nera kur.Lietuva praskolinta keliasdesimtis metu i prieki,si Vyriausybe is vis nesugeba vadovauti.

įdomu

įdomu portretas
Įdomu, kokie Lietuvoje dirba įžūlūs bankai, kuriems nusispjaut į Lietuvos sankcijas? Swedbank, Revolut???

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> baudos dydis ne "milijoninis" - vien baudos apie 350 /500 milijonų, plius kiekvienais metais apie 250 milijonų nuostolių ,bet juk jiems mokėti nereikės, sukraus viska ant ligonių, pensininkų ir vaikų pečių.

Net konservatorius Maldeikis supranta -

Net konservatorius Maldeikis supranta -  portretas
Ministrai " be galvos " , tik " su liežuviu " :) ___Sankcijų nėra nė vienai įmonei Lietuvoje ar Europos Sąjungoje“, – rašė jis.Jo teigimu, sankcijos būna dviejų tipų: pirminės ir antrinės. „Pirminės sankcijos liečia tik sankcionuojamą įmonę bei su ja dirbančius JAV verslus ar atsiskaičiančius doleriais. JAV Belaruskalij įvedė pirmines sankcijas. Ir todėl mes turime šią politinę aklavietę su daug triukšmo“, – situacijos vertinimą pateikė M. Maldeikis.

Jei užsienio reikalų ministras ir

Jei užsienio reikalų ministras ir  portretas
Susisiekimo ministras NEŽINO kokios įvestos sankcijos ir kam , ir " toliau kariauja su Belaruskaliu !!! - tai yra NUSIKALTIMAS valstybei !!! __Baudos dydis MILIJONINIS , kurį gali už sutarties nutraukimą Lietuvai uždėti Baltarusija - "raudonieji patryjotai " gal to ir siekia , kad lukošenkos dar ir tokiu būdu iš Lietuvos biudžeto pasipelnytų ? Lauk iš postų visai vyriausybei !!!

Varge Morgana , taip beviltiška ?

Varge Morgana , taip beviltiška ?  portretas
NUŠALINTI PRIVALOMA !!! Neturintys kompetencijos NEGALI BŪTI MINISTRAIS !!! DAROMA ŽALA VALSTYBEI !!! Ministrai ne kioskui vadovauja ....

To tikiu

To tikiu portretas
Pirmiausia išmok rašyti be klaidų konservatore , tada reišk savo durnišką nuomonę.

cinikas

cinikas portretas
Aš manau Lietuvoje buvo dar didesnė valstybinė krizė su jodo tablečių dalinimu. Ir ... nieko. :) Kaip galėjo atsilaikyti vienas ar kitas ministras, jei verslininkai konsultavosi su geriausiais teisininkais ir fintech specialistais??? NIEKO. Išvada - šalia Lietuvos kibernetinio saugumo centro reikia steigti sankcijų centrą su spec. tarnybų pagalba, kad joks gudrutis neprasmuktų. O pakolkas Šimonytei reikia įsteigti vyriausybinę komisiją, kad išsiaiškinti kas kaltas ir kiek.

Morgana

Morgana portretas
Kodėl atleisti? Turi ištaisyti klaidas, išėjimas lengviausias kelias. Lietuvai reikia susitelkimo ir išminties. Ieškokit sprendimų, nelaikas dabar kaitalioti ministrus

Tikėti reikia bažnyčioje , o

Tikėti reikia bažnyčioje , o  portretas
Valstybę valdyti turi kompetetingi ministrai , mes, iš biudžeto, jiems algas už jų pareigas mokame !!! Jų PAREIGA GALVOTI apie sprendimus ir kokios gali būti PASEKMĖS Lietuvai ! Dabar ministrai tik su " liežuviu" , bet be " galvos " !!! Žala valstybei milžiniška !!! Tokius reikėtų pasodinti po Baudžiamuoju kodeksu , o ne atleisti . Deja ..." be galvos " ir zombiai bemoksliai jų rinkėjai .

Ne vadovai kalti

Ne vadovai kalti portretas
Ministrai nori apkaltinti.. . Klaipėdos . vadovus. Tegul nevykėliai Skuodis ir Lansbergis patys išsiaiškina savo "klane" , vyriausybėje ir suvokia, kad tai -JŲ POLITIKOS, susipykimo su kaimynais, pataikavimo JAV, pasekmė. Privatizacija, štai ,kas rūpi valdantiesiems.

TIKIU

TIKIU portretas
Jokiu atsistatydinimu nes Ministrai maziausiai kalti uz si nesusipratima nes yra atsakingos tarnybos kurios ir privalejo susitvarkyti su sia problema Siuo atveju jokios siu Ministru kaltes nera ir manau kad Premjere priims labai teisinga ir ismintinga sprendima ir jokiu atsistatydinimu nepriims kad ir toliau si labai saziningai ir nuosirziai dirbanti Ministru sudetis dirbtu Valstybes gerovei Tikiu Premjeres ismintingumu

manau

manau portretas
Praktiškai visa vyriausybė surinkta nepotizmo ir korupcijos pagrindu, vien nevykėliai, narkomanai ir vagys. Inkorpore visi lauk ir pradėti tyrimą dėl valstybei padarytos milžiniškos žalos.

Birutė

Birutė portretas
Visa problema,kad visi ministrai ne į tą kėdę susėdo.Dabar dar viena problema,ar pati Šimonytė sugeba vadovauti,nes taip ji apsijuodino su savo lbgt ištvirkėlių,narkomanų šaikos.Reikia spręsti žmonių problemas ir jų visus reikiamus poreikius dėl geresnio gyvenimo,o ne tų lbgt ištvirkėlių subinės reikalus.Tiek šiukšlių šioje vyriausybėje ir mano nuomonė tai ne vyriausybė, o tikras bardakas.Reikėtu visgi ir jiems visiems palikti tas kėdes ir eiti dirbti ten kur jie tiktu.Liaukitės juokinti pasaulį.

gal

gal portretas
sodinti su turto konfiskavimu

Kais

Kais portretas
JO, čia biški daugiau "KOTLETUKŲ" prikepė ministeriai su piš priešakyje

Rinkėjai

Rinkėjai portretas
Šimonytė privalo atsistatydinti, jeigu yra ką nors girdėjusi apie atsakomybę, savigarbą, orumą. Apgailėtina šutvė. Prisižaidė. Jau per daug.

taigi

taigi portretas
Atsistatydinti lengva, kas padengs valstybei padarytus milžiniškus nuostolius? Teisti su turto konfiskacija arba gydyti psichiatrinėje.

Luks :)

Luks :)  portretas
Visi nekompetetingi , " prišiukšlinę " Lietuvai turi būti išpašolvoninti . Mano galva , atleidimus pradėti reikia nuo premjerės Šimonytės , jos vyriausybė pati blogiausia . AKIVAIZDU . Tiek nuostolių valstybei nepadarė jokia kita vyriausybė .

Jei nežinai kur eini neik.

Jei nežinai kur eini neik. portretas
Pasirinkdamas ši postą priesaika davė .Rezultate kas gavosi nekompetencija .

Galerijos

Daugiau straipsnių