Quantcast

M. Sinkevičius pripažino: vieną telefonų buvo davęs naudotis žmonai

Grįžti į straipsnį

nuomonė

nuomonė portretas
Skaitau ir galvoju, tai už ką galimai mafijos žurnalistai turbūt metus laiko persekiojo Gretą Kildišienę, juk nepaėmė nei vieno pinigo iš valstybės biudžeto, kai tuo tarpu ima visi saujomis, o ir tie patys ją persekioję mafijiniai žurnalista. i Tauta, kurią lengva mulkinti - pati išsibėgioja nuo skurdo, jau 33 metai vis tarp paskutinių Europos statistikos lentelėje visais atžvilgiais. Ai tiesa, dabar juk tapome laimingiausi konservatorių užsakytoje statistikoje.

to II

to II portretas
Tamsta tuomet turėtumėte jau būti miręs iš gėdos dėl lyg šiol neaišku kur išleistų patiesTapino milijonų - štai Estijoje, Latvijoje dideli skandalai dėl tokių rinkliavų, bet pas mus tai slepia. Turėtų būti gėda ir dėl tos pačios Skaistės - ką tik rašė apie ją, dėl broileriuko žmonos biznio šelpimo iš mūsų visų pinigų ir t.t... Ar jūs dar vis gyvas? Alio???

to II

to II portretas
Tamsta tuomet turėtunėte jau būti miręs iš gėdos dėl lyg šiol neaišku kur išleistų Tapino milijonų - Estijoje, Latvijoje dideli skandalai dėl tokių rinkliavų, bet pas mus tai slepia. Turėtų būti gėda ir dėl tos pačios Skaistės - ką tik rašė apie ją, dėl broileriuko žmonos biznio šelpimo iš mūsų visų pinigų ir t.t... Ar jūs dar vis gyvas?

ll

ll portretas
Gėda buvo klausyti jo skystų paaiškinimų,nes juk galėjo save palyginti su Joniškio,Širvintų merais ir jų išlaidomis, Niekinga ,jo žmona pasirodo net ne turėjo telefono ,todėl kadangi turi net keturis ir visus apmokamus iš biudžeto, davė. žmonai nes ji nėščia buvo ,Ar jis girdėjo ką kalbėjo/Gaila,kad bebrų vaikai lieka irgi bebrais.

neožiurknalistas

neožiurknalistas portretas
Tik nereikia čia lia lia apie telefoniukus, juokingas konslibano bandymas ištaškytus milijonus pridengti telefoniukais, žiurknalistai už grašius dyrPa-rašo ką pagal "projektą" tapinoidas jiems numeta, bet apie milijonus tyli.

labai

labai portretas
laukiam visu saziningu paskelbimu,kuriu tikrai yra,tik mazuma pamineta lryto portale

Fui

Fui portretas
Aferistai...Nors buvo ir tokiu,kurie visai neeme arba saziningai atsiskaitinejo!

Su tuo ir sveikiname visus korupcijos valstybės gyventojus

Su tuo ir sveikiname visus korupcijos valstybės gyventojus portretas
Nekalto prasidėjimo savivaldybių asociacijos prezidentas susigraudino ir PRISIPAŽINO. Čia kaip toje "dvykika kėdžių" negalėjo susilaikyti nevogęs... Bet geriausia tai kad jis ir toliau liks mero pareigose, o dar gražiau kad socdemai ruošia "berniuką" tapti PREMJĖRMINISTRU.

vieną telefonų buvo davęs naudotis žmonai,

vieną telefonų buvo davęs naudotis žmonai, portretas
o abu televizorius žiūrėjo vienas, užsidaręs šikinyke,

cha cha

cha cha portretas
Šiandien bebrų suvažiavimas..dalins kortelių patirtimi...predsedatelnica girs Sinkevičių,na koks jis sąžiningas,mūsų būsimasis premjeras

Ašarėlė

Ašarėlė portretas
Ai būdavo būdavo iš Jonavos miestelio Didžiausio pinigėlio, gražaus gyvenimėlio Ė tas piktumas Tapino dūšios Sinkevičių pravirkdė, ko verkia, nežino E tik junta dažniausiai, kad teelefonais taškės Ė tik TV visuos kampuos mėtės Benzinas srovele tekėjo Blinkevičiūtei ne vieną dovaną pažėrė ...

Romas

Romas portretas
kuo daugiau merų bebrų, tuo daugiau "užtvankų", kuriuose "geriausiai" generuojama "elektros pasikrovimo" būdai ...

a

a portretas
pan s ikevyc ? /wilno/ nase ili /vase/ a moze tomasevsky s dobrovolskoji pracuje pilsudskoji otcizne kturo obseli satanysty a papiez nic nirobi dla ihnei upravy ktura bendzi bardzo goronca kto bendzi ratovat polsku ??? tylko ni papiez kturovo samo ceba ratovac ot vatikanskih pedofilov .

o

o portretas
tai tie pinigai kada nors baigsis ar ju vis dauges,visa gimine gyvena is valstybes pinigu ir jie niekaip neuzsibaigia ir gyvena gan istaigingai,prabangiai ir tai jau daugiau nei trisdesimt metu

Rici

Rici portretas
Seka tėvo-bebro pėdom.Viska gerai išmoko,kaip vogt ir neraudonuot.Tik kalėjimas tokiems.

Kad

Kad portretas
Be Tapino pagalbos dauguma supranta is kur taip gerai gyvena dalis musu .

Gitana

Gitana portretas
Teisuolis, skaidruolis ir se tau kad nori: pats prisidirbes iki ausu. Tokius reiketu priversti atsisakyti turimu postu.

Viena

Viena portretas
moteriske ikalusi pasakojo,kaip lytiskai bendrauja su vyru komandiruoteje. Nustato intensyviausia vibracija telefone,itaiso,kur reikia,o tas - skambina. Panasu,kad ir cia taip. Tapinai,pakelk komandiruociu isakymus ir islaidas!

Tai

Tai portretas
Kazkokia beprotybe gaunasi gali kurt gyvenimiskas istorijas ,manau ir jis kaltas nes pradeda sekt pasakas ,ir visur situacija Lietuvoje prasta korupcija , svogerynas pinigus plauna per dukterines imones o pelna menka parodo o didziaja dali issigrynina ir kelioniu agenturos gyvena , namu butu pirkimas statyba ir dauguma is tokios veiklos visa tai vyksta o samdiniai skursta ir nesupranta kaip cia taip gerai kiti gyvena .

a...nia? net vienątelefoną davė?

a...nia? net vienątelefoną  davė? portretas
vaje, neva koks uolumas tapinėlio, gi draugas broileras valstybės lėšas perveda į privatų savo broilerienės biznį ir pampsta šimtais tūkstančių "galimai"

tfu ant jo

tfu ant jo portretas
Pyd..as

Tam norim :

Tam norim : portretas
O tu supranti,kad tai ne jo korteles,o visu jo giminiu,artimuju,kaimynu,draugu? Visu,kuriems dave savivaldybes degalu kortele. Jie sumokejo savo banko kortelemis uz degalus be PVM. Va ir viskas. Visos verslo imones - daro lygiai ta pati!

norim

norim portretas
Norim interviu iš to valstiečio su 47 kortelėm,įdomu būtų pažiūrėt į snukį

Anonimas

Anonimas portretas
ką čiulbės lakštingalėlėl čiulbuonėlė Vilija,kaip ji rekomenduos premjeru tapti jį.Klausiausi jo,baisu, kaip niekur nieko,šneka kažką atmintinai išmokęs, eik lauk,nereikia tautai tavo tų 4 tūkst.,reikia sąžinės,padorumo,o tu neturi to.

Anonimas

Anonimas portretas
TAM KAD GALĖTŲ JĄ SEKTI......

Hm

Hm portretas
Juokinga, kai tarybų nariai vapa, esą labai bendrauja su rinkėjais. O realiai juos tegalima pamatyti nebent seniūnijų linksmuose renginėliuose, pasodintus salės pirmoje eilėje, ir tik jau nesidominčius kasdienybės reikalais.

Tautos sąžinė

Tautos sąžinė  portretas
Paskaitų ir atrodo tuoj apdivemsiu. Galimai parašyk. Koks procentas lietuvių neapsivoge. Tiesa mane gali pridėti prie tų, kurie nevoge.

Pilietis

Pilietis portretas
Siaubas kas darosi, rimtu veidu drįsta tokias nesąmones šnekėt, įsivaizduodamas kad vogė teisėtai

Ane?

Ane? portretas
Tos kanceliarinės ir buvo sukurtos kaip teisėtas priedas, tik perlenkė lazdą kaip kurie, tikriausiai visi kas tik priėjo.

Politikia nesidomiu

Politikia nesidomiu portretas
Tai Tasšlapinas dabar perėmė Šliurejevo funkcijas?

idomu cia

idomu cia portretas
reiktu pviesint isklotine,kam ' žmona' uz tiek 'skambino' gal i kokia nors linija ..... ?

nejuokinkite

nejuokinkite portretas
Uz 12eu per men galima 24x7 pezet be sustojimo iki nupezejimo.... Tai gal cia iskart su 4000/12 = 333 telefonais pezet vienu metu?

Tik bananalande

Tik bananalande portretas
Jei pagal istatyma gauni parama tampi vagimi. Bet jei vagonais vagi biudzeta tai esi doras zmogus?

Kaip danguje taip ir žemėje

Kaip danguje taip ir žemėje portretas
O tai seime lyg kitaip, kiek čekiukų ir kortelių, ir kiek kanceliarinių plaukė, viskas analogiška, ir viskas buvo žinoma, ten taip pat reikėjo maksimaliai įsisavinti duotus pinigus.

Stebėtojas..

Stebėtojas.. portretas
Sprendė partijos klausimus , lakstė į pasimatymus su bendrapartiečiais prieš savivaldybių rinkimus .. negi leis savo pinigus .....

keista,

keista, portretas
žmona savo telefono neturi, o vyrui net 4 reikia darbui)))

Tik

Tik portretas
Neskiesk vagie, nyk iš horizonto

Kaunas

Kaunas portretas
Vien vagys. Nėra nei vieno sąžiningo.

pagalvokit,

pagalvokit, portretas
ar jie tiek naudos atneša, kiek jie suėda?

pokalbiai

pokalbiai portretas
nemokami,o cia 4000 ? kur reikia tiek pliurpt ,kad tiek prisukt - ?

Obuolys nuo obels netoli krenta

Obuolys nuo obels netoli krenta  portretas
Brazauskas meilužė viešbutį Vilniaus centre sukombinavo, jaunasis bebriukas sinkievicius dar mokosi, tik telefonu davė žmonai naudotis už 4000 eur... Sosdemu tradicijos

zinomi pilieciai

zinomi pilieciai portretas
Visus tuos svolacius lauk is kedziu,tegu grazina ka isvoge per 30 metu ir von is postu,tik sitaip mes issivalysim is parazytu,

Visi jie

Visi jie portretas
vagia vienodai. Ir ne tik valstybininkai,bet ir versle - tas pats. Viskas visai giminei,draugams,administracijai - "ant imones" be PVM. Grazinti gryni i kisene,sanaudos dideles,"dirbame i minusa",mokesciu - spyga taukuota! Ir tik nevaidinkite,kad kas nors to nezino!

aha

aha portretas
tai čia Blinkevičiūtės kandidatas į premjerus? net nesvajokit

to šitų...

to šitų... portretas
ne savo pinigais,o įmonių,agrokoncerno,džipai imti ir t.t. beje,ar žinai,kad daugiausiai prisidirbę Jonavoj būtent karabasiniai,kortelių vos ne pusšimtis

čia nieko

čia nieko portretas
blogo ............. aš irgi anksčiau duodavau ...........ir ne vien telefoną ........... tik tada Tapinas dar soskę čiulpdavo ir žmonių negasdindavo

šitų skandalų fone

šitų skandalų fone portretas
R. Karbauskis galėtų į partiją sugrąžinti Gretą Kildišienę. Jis tik savais pinigais parėmė moterį ir kokį triukšmą sukėlė, kaip dabar aiškėja, biudžeto vagys. Šou turi tęstis.

Kovidz

Kovidz portretas
O kodel per LRT vakar nerode eiliniu pezalu??? Per karantins tai kas dien is trybunos sapaliojo nesamones?!1 nieko isvis nedaro tik su ausinikèm is tv neislenda su savo pezalais geriau sestu ant traktoriaus!!! Seniai žeme dirbo rankomis begèdis!!1

Anonimas

Anonimas portretas
Kuo tamsta geresnis už Ministrę..niekuo, eik lauk iš merų, iš asociacijos prezidentų...prisipažinima,sgrąžinima snėra atleidimas, tuo labiau,kad Blinkevičiūtė,manau,žinodama gynė tamstą ne blogiau nei premjerė ministrę

Galerijos

Daugiau straipsnių