Quantcast

M. Majauskas siūlo vienkartinę išmoką pervadinti į „rinkiminę“

Prieš Seime antradienį planuojamą vienkartines išmokas reglamentuojančio įstatymo projekto pateikimą, Seimo narys konservatorius Mykolas Majauskas siūlo keisti jo pavadinimą.  Parlamentaras įregistravo pasiūlymą, kuriame ironizuodamas siūlo kitokį įstatymo projekto pavadinimą: „Rinkiminės išmokos socialinio draudimo pensijų ir šalpos išmokų gavėjams įstatymas“.

„Įstatymo pavadinimas turi atspindėti jo turinį“, – taip savo pasiūlymą lakoniškai argumentuoja M. Majauskas.

Antradienį socialinės apsaugos ir darbo ministras ketina pateikti Seimui Vienkartinės išmokos socialinio draudimo pensijų ir šalpos išmokų gavėjams įstatymo projektą.

Projektu siūloma nustatyti vienkartinės išmokos socialinio draudimo pensijų ir šalpos išmokų gavėjams dydį, teisę ją gauti turinčius asmenis bei jos skyrimo ir mokėjimo tvarką. Jei Seimas pritartų, vienkartinės išmokos dydis būtų 200 eurų. Ją planuojama išmokėti šių metų rugpjūčio mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Olga m..

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Karbauskis pradėjo siūti savo lėšomis tautiškus rūbelius - rinkėjų papirkinėjimas? Pensininkai nusipirks žiemai malkų, ar padės vaikams, anūkams, ar užsimokės už paslaugas, balsų papirkinėjimas? Ką daro Karbauskis mums gera, tai viskas papirkinėjimas? Aš patyriau savo kailiu, kaip veikia landsberginių šūkis: "naikinti prakutusius", kad raugėtų nuo tos nepriklausomybės.

Dabar

Dabar  portretas
darbas savo rinkėjams ir pagalba jiems sunkiu metu vadinasi ,,Priešrinkiminė agitacija"?
VISI KOMENTARAI 50

Galerijos

Daugiau straipsnių