Quantcast

Iš LSDP pirmininko rinkimų traukiasi dar vienas kandidatas: liko V. Blinkevičiūtė ir J. Olekas

Iš kovos dėl Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininko posto traukiasi dar vienas rinkimuose dalyvauti ketinęs kandidatas. Tai, kad nebedalyvaus LSDP pirmininko rinkimuose trečiadienį pranešė Akmenės meras Vitalijus Mitrofanovas. Pirmadienį analogišką žinią paskelbė rinkimuose dalyvauti ketinęs Liutauras Gudžinskas.

Pasitraukus Akmenės merui dėl LSDP pirmininko kėdės varžysis du europarlamentatrai – Vilija Blinkevičiūtė ir Juozas Olekas. Būtent pastarajam, tvirtina savo sprendimą feisbuke pranešęs V. Mitrofanovas, jis ir skirs savo paramą.

Savo feisbuko paskyroje meras paaiškino, kad iš rinkimų traukiasi vadovaudamasis logika.

„Manau, įvertinus pandeminį laikotarpį, riziką, rinkimų organizavimo aplinkybes ir ypatybes, saugojant mūsų visų sveikatą, taupant laiką ir partijos piniginius bei žmogiškuosius išteklius, būtų teisinga, kad partijos pirmininkas būtų išrinktas dar pirmajame ture“, – rašė politikas. Be to, jo teigimu, kai iš rinkimų pasitraukė ir paramą V. Blinkevičiūtei pareiškė L. Gudžinskas, rinkimai tapo „nebe lygiaverčiai“. Todėl, tikina V. Mitrofanovas, toliau rinkimuose jis rems J. Oleką.

„Aš remsiu ir palaikysiu Juozą Oleką. Esu pakviestas būti Juozo komandos nariu, tad tikiu, kad mano asmeninė patirtis, gebėjimai, pastebėjimai bei siūlymai galėtų padėti partijai atsitiesti, atgauti žmonių tikėjimą ir pasitikėjimą“, – rašė meras.

ELTA primena, kad LSDP pirmininko rinkimai vyks gegužės 3–9 dienomis.

LSDP pirmininką dvejų metų kadencijai renka visi partijos nariai. Jis tiesiogiai bus renkamas trečią kartą. Iki 2017 m. LSDP pirmininkai buvo renkami suvažiavimuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ano

ano portretas
kaip sako vyktoriukas Blyn gal ir nieko bet sis olpersimetelis geriau prisimena A saukstus ir isakyma gauta is A lygio subjekto kuri nepriekaistingai ivykde tai AN lektuvo neiskelimas paslepiant galus i vandeni nes tai buvo ko gero nato darbas jei butu rusu tai skambetu po visa svieta ir sis tipas varo kartu su visa hebra pensijon nors tokiems neduciau nei grasio nes ju vieta cypeje?...

Anonimui ,

Anonimui ,  portretas
pas komunistus kaip pas konservatorius ? :)) Ten net rinkimų atsisakė , kad " laimėtų " partijos paveldėtojas anūkas :) O socdemai po palucko " priklaupimo prieš konservyną " ir Stambulo konvenciją partijos programoje , man visam laikui dingo iš politinio akiračio . Žlugti turėtų ir darbiečiai ....

Blinda

Blinda portretas
Tokios partijos turi buti uzdraustos, kaip ir konservu, bei tu apsirukiusiu.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių