Quantcast

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) patvirtino kandidatus į merus ir miestų Tarybas

  • Teksto dydis:

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) šiandien vykusiame partijos tarybos posėdyje patvirtino kandidatus į merus bei Savivaldybių tarybas ateinančiais metais vyksiančiuose Savivaldybių tarybų rinkimuose, taip pat rinkiminę Savivaldybių tarybų rinkiminę programą.

“Lietuvos laisvės sąjungai šie rinkimai labai svarbūs, patvirtinome kandidatus į merus ir miestų Tarybas. Labai didžiuojuosi šia komanda, nes kandidatai stiprūs, veiklūs ir jau darbais yra įrodę, kad gyventojų gyvenimas jų miestuose tikrai gali pasikeisti. Visi matome, kaip pasikeitė Švenčionys, Visaginas, Pakruojis - rezultatai kalba patys už save. Todėl mūsų kandidatai pasiryžę deramai atstovauti savo miestų gyventojams ir toliau“ – posėdžio metu sakė partijos Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) pirmininkas Artūras Zuokas.

Lietuvos laisvės sąjungos (liberalai) tarybos posėdžio metu patvirtinti pirmieji kandidatai į merus dešimtyje Lietuvoje miestų: Švenčionių - Rimantas Klipčius, Visagine – Dalia Štraupaitė, Prienų – Algis Marcinkevičius, Kaišiadorių – Rita Gliaudelienę, Kelmės – Kęstutis Bilius, Ukmergės – Leonardas Nugaras, Pakruojo – Saulius Gegieckas, Rokiškio – Valius Kazlauskas, Širvintų – Vidmantas Mateika.

Vilniuje į merus kandidatuos partijos pirmininkas Artūras Zuokas, apie savo sprendimą jau paskelbęs ketvirtadienį.

Iš viso Lietuvos laisvės sąjungos (liberalai) partijos nariai kandidatuos 28 Lietuvos miestuose ir rajonuose.

Partijos taryba įgaliojo valdybą tikslinti kandidatų sąrašus ir priimti galutinius sprendimus dėl jų kandidatavimo Savivaldos rinkimuose. Valdyba artimiausiu metu patvirtins ir likusius kandidatus į merus.

Šiuo metu Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) vienija virš 4 tūkst. narių ir simpatikų visoje Lietuvoje. Turi 3 merus bei 4 vicemerus Lietuvos savivaldybėse. 47 partijos atstovai dirba ir atstovauja visuomenę 27 savivaldybėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Kadangi Vilniuje gyvenama pagal anarchistų-liberalų programą,Zuokos rinkiminis lozungas yra ,,anarchija-matj poriadka''(rus.)

Tie patys

Tie patys  portretas
Korumpuoti toliau lenda I valdzia, super istatymai

chr

chr portretas
o ko i Jonava nevarai? galetum ten meru pabut,metro su tramvajais ten nutiestum...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių