Quantcast

Lietuvoje lankysis Estijos prezidentas A. Karisas

  • Teksto dydis:

Lietuvoje trečiadienį lankysis Estijos prezidentas Alaras Karisas, pranešė Lietuvos Prezidentūra.

Spalio 11-ąją inauguruotas Estijos vadovas susitiks su Lietuvos prezidentu Gitanu Nausėda.

Prezidentai planuoja aptarti gynybos, regioninio saugumo, Šiaurės ir Baltijos šalių bendradarbiavimo ir nelegalios migracijos klausimus, kovą su pandemija ir priemones jos ekonominiams padariniams įveikti.

Valstybių vadovai taip pat kalbėsis bendradarbiavimo ekonomikos, kultūros, energetikos srityse, Trijų jūrų iniciatyvos, Rytų kaimynystės ir kitais abiem šalims ir regionui aktualiais klausimais.

Po susitikimo numatyta prezidentų spaudos konferencija.

Buvęs Nacionalinio muziejaus direktorius A. Karisas prezidentu išrinktas per antrą balsavimo ratą Estijos parlamente rugpjūčio 31-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Estai

Estai portretas
turi daugiau smegenu,isminties ir isdidumo,nepriskiriami tamsiu atsilikusiu genciu ratui,sukure sviesesne,teisingesne,pilietiskesne visuomene ir valstybe.O cia nesibaigia zemiu ir ju isvadu pirkimas,sukilnojimas,melas ir pataikavimas vedantis prie visisko ir visuotinio suirimo....jokios tvoros cia nebepades,kaipo ir pasakos bei griauciai is istorijos uzmirstu sutrunijusiu spintu.Yarp zmoniu minioj,nebematyt Zmogaus,,,,tikro,neparsidavusio,nesutepto ir isdidaus.Jie sveikesni ir paliko ruku ir padavimu isnaikintas girias.....o dykroj,zinia, zelia gajos piktzoles....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių