Quantcast

Lietuva parems Jungtinių Tautų migracijos paktą

Grįžti į straipsnį

Kestas

Kestas portretas
Globolistu lietuva! Balsavimas nieko nekeicia.

Algis

Algis portretas
Lietuvos zmones pries. Latvija pries. Tai kaip suprasti kad Grazulio tipo seimunai nusprende pasirasyt toki prazutinga mazai tautelei pakta?

Demokratija

Demokratija portretas
Na, kuris balsavot už partiją, kurios politika buvo pakeisti mus užsieniečiais? Darot ką norit puikieji valdovai, bet greitai prisižaisit.

Anonimas

Anonimas portretas
Nevispročiai

...

... portretas
CHE: "Lietuvos Seimas antradienį priėmė rezoliuciją, kur pabrėžiama, kad šis paktas nėra teisiškai įpareigojantis dokumentas" - KOKIA tokio 'dokumento' prasmė, kam dar jį pasirašinėt, jei ant jo iškart Seimas padėjo skersą?.. (tai GAL ir mūsų 'stojimas' į ES taip pat mums nėra teisiškai įpareigojantis dokumentas?..)

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas ir toliau vyksta pagal planą išnaikinti Lietuvių Tautą....

isniekinti lietuviai

isniekinti lietuviai portretas
kas ikurs partija ,,Alternatyva isniekintai Lietuvai,, tas laimes prezidento rinkimus ir ,,Alternatyva isniekintai Lietuvai,, tures apsoliucia dauguma seime.

Pas mus

Pas mus portretas
reikia kuogreičiau kurti antiemigrantų partiją.Kaip Vokietijoje. Kitaip Lietuvą pavers negrų ir arabų rajonu

AISKU

AISKU portretas
VISI PROTINGI ATSISAKO TU JODA SIKNIU KURIE TIKDARO BLOGO PLESIA NIOKOJA O MUSU DEBILU GALVOM TO REIKIA VIENU ZODZIU STENGIASI LIETUVA SUNAIKINTI

o cia,

o cia, portretas
pasirodo moderatorius idarbino, cenzura tssskant ... :)

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip tvarko nepageidaujamus Danijoje migrantus? "Danija planuoja apgyvendinti labiausiai nepageidaujamus Danijoje užsieniečius labiausiai nemalonioje vietoje: mažoje, sunkiai pasiekiamoje, saloje, kurioje dabar yra laboratorijos, ligoninės ir kremavimo centras, skirtas tirti užkrečiamas gyvūnų ligas.Kalbant apie aiškesnį paaiškinimą, vienas iš dviejų salą tarnaujančių keltų vadinamas Virusu."Šie užsieniečiai nepageidaujami Danijoje, ir jie tai turi jausti", - rašo "Facebook" Danijos imigracijos ministras Inger Stojbergas." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Manau.

Manau. portretas
Kas gali paneigti,kad tai nespecialus kazkieno tikslas perkelti azijiecius,afrikiecius i Europa.Tai irb turi ka turi .Pav.Prancuzija,Anglija Vokietija kur nusikalstamumas didziausias.Dauguma uzplude E.S smurtautojai,tinginiai.Vienas jaunuolis aprengtas vokiecius .Paklaustas ka mano dirbti ,atsake;ne dirbti atvykau,o grozetisn gamta.Stai kokie atvyksta.Ir matyt kazkas sumane pasitycioti is politiku ir ,usu visu.

simas

simas portretas
Valdžioje puse daunu sedi

Makas

Makas portretas
Negali su savom problemom susitvarkyti, dar tuo "skerius" susikvies... Blogai, kai sprendimus priima pilni diletantai.

Pereira

Pereira portretas
Subinlaižių tauta

Anonimas

Anonimas portretas
Ne Lietuva parems, o keletas zmogeliu seime. Lietuvos zmones pries Tevynes naikinima!

beda

beda portretas
jie ne ukrainieciai jie nedirbs

Galerijos

Daugiau straipsnių