Quantcast

Lietuva jau turi planą, kaip mažinti emigraciją ir didinti gimstamumą

Grįžti į straipsnį

Tomas

Tomas portretas
Tvarkykit vaikų teisės apsaugos istatymą pirmiausiai! Tada pakalbėsim apie grįžimą. Nes dabar grįžti ir gimdyti vaikus - reiškia drebėti ateity ar jų neatims valstybinė tarnybų mafija gavusi pikto kaimyno skundą

Anonimas

Anonimas portretas
Iš tuščio į kiaurą kaip visa laiką

Taip

Taip portretas
Valstiečiai pasižymėjo tik kaip draudimų ir komisijų kūrimo meistrai. Pagrindiniai pinigų šaltiniai į bendrą kasa - verslo nepamatuotų pelnų sumažinimas, pinigai iš šešėlio, korupcijos sumažinimas, bent 50 procentų, valdininkų asmeninė atsakomybė už padarytą žalą valstybei. Kažkodėl tai nei viena vyriausybė nesprendžia šių reikalų, matyt jiems tai neapsimoka. Tik atėję valdžion, tampa truputi turtingesni.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Lietuvoje tiek daug šešėlio, ir nėra pinigų mokytojams bei gydytojams? "Dėl santykinai mažų pajamų, lietuviai Europos Sąjungoje yra tarp tų, kuriems įpirkti legalias prekes yra sunkiausia – mūsų pajamų ir kainų santykis yra vienas iš mažiausių." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Taaaip, su tuo medumi - PUIKIAI.

Anonimas

Anonimas portretas
Klounai.....

Kad būtų medaus valžia planuoja

Kad būtų medaus valžia planuoja portretas
1. Pakabinti spalvotus skelbimus, kurie linksmins bites. 2. Palikti joms truputį cukraus prie avilio. 3. Investuotį į platformos “Visų gėlių dar neišrovėm” funkcionalumą. Visa tai darys toliau lįsdami skolon ES.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje paplitusi nuomonė, kad studijuoti patartina bet kur, tik ne Lietuvoje, nes pabaigęs Lietuvoje, vis tiek būsi juodadarbis.Kodėl tada egzistuoja Lietuvos universitetų reitingai, kuriuose visada geriausias yra Vilniaus universitetas? Tų reitingų kriterijai parodo, kad tie reitingai yra teatras, Potiomkino kaimas, Lietuvos universitetų reklaminis triukas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
kUBILIUS ŽADĖJO DIDINTI GIMSTAMUMĄ.BET KUR TAS SENAS IMPOTENTAS GALĖTU SAVO PAŽADUS ĮVYKDYTI.DABAR KITI RUOŠIASI.PASIKVIESKIT MALINAUSKĄ AR PŪKĄ,GAL JIE PADĖS.

Kas jūs per žmonės?

Kas jūs per žmonės? portretas
Nieko nedaro - blogai. Daro - vėl blogai. Jau net man nusikeikti noris.

L.

L. portretas
O kodėl nepaminėta iš LTSR paveldėtos teisėsaugos reforma.

Anonimas

Anonimas portretas
Cia tipo prisikvies ivairaus plauko perejunu-uzsienieciu ir didins gimstamuma?! :D Aciu-nereikia. Kosmaras.

Iš mūsų gi paims

Iš mūsų gi paims portretas
geriau jau nieko

komunistu anukai

komunistu anukai portretas
kada grazinsit zemes

petras

petras portretas
Vis geriau negu nieko nedaryt,manau gera pradzia puse darbo...

Pasigedau svarbiausio

Pasigedau svarbiausio portretas
Kažkaip neradau punkto kur butų rašoma išvyt asilus iš valdžios, atimt suvogtas pilis paežerėse, sumažint mokesčius ir kainas,(arba atitinkamai padidint išmaldas), keist pareigą į prievolę dirbti valstybės tarnautojams, ir gerbt KIEKVIENĄ žmogų neatsišaudant įstatymo klaidomis.

Pereira

Pereira portretas
Ką jūs vagyd galit protingo sumąstyti juk tik vogt mokat,nejuokinkit

chachacha

chachacha portretas
realiausiai ygyvendinti lt sustabdant emigracija tai atkurti sovietine santvarka ir sovietine uzdanga nuo likusio pasaulio!

Klonn

Klonn portretas
Milijonu nuo milijardu neskiria zurnaliuga....Blogai su matematika Per trys metus 1.6 mln o ne mlrd...

Hahaha

Hahaha portretas
Ir čia planai ,o kur jūsų planai atiminėti ir pardavinėti vaikus ,o kur jūsų planai už darbą mokėti atlyginimą,o ne pašalpą,mokekit atlygį kaip ES ,bet pirmiausiai ar sukurstė darbo vietų gryzta tiems,padavimai į Lietuvą savo CV 350 vieną kartą ir kaip manot,nei vieno pakvietimo ar siūlymo,nes ten parašytas atlyginimas kokį noreciau

Galerijos

Daugiau straipsnių