Quantcast

Liberalų sąjūdžio lyderė V. Čmilytė-Nielsen išrinkta Seimo pirmininke

Grįžti į straipsnį

KGB sąjūdžio lyderiai

KGB sąjūdžio lyderiai portretas
Jie o ne liberalai.Zmones turi nebalsuoti už partijas ,nes ten sarašiniai KGB ,paslėpti 75 metams.Dar senį vadą nori karūnuoti.

Kokie konservatoriai gudrūs

Kokie konservatoriai gudrūs  portretas
Konservatoriai nenorėjo statyti savo atstovo, kad ugni atremtų visai kita partija, o įstatymai tai konservatorių naudai bus priimti tikrai ne piliečių labui. Gaila kad tauta lipa ant to pačio greblio.

Viena

Viena  portretas
Iš valstybės vadovų be tinkamo išsilavinimo. Gilaus kaimo valstybėje taip atsitinka.

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas pritariat,kad v.čmilyė-nielson buvo "IŠRINKTA" seimo pirmininke,spaudžiam ŽALĄ.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
TSRS, KGB,NKVD laikai ne grįžo,jie nebuvo išėję.---Brežnevą ir kitus 'vadus' irgi 'rinkdavo' vieną iš vieno,kaip dabar v. Čmo "IŠRINKO".Užslinko gūdi juoda naktis ant Lietuvos 4 metams.

Anonimas

Anonimas portretas
O kodėl jinai be antsnukio ? Kokį pavyzdį rodo tautai iš pirmos dienos ? 500 € baudą jai pradžiai !! Nebus gero iš šito šėtono dieną darbą pradėjusio trylikto seimo...

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Sveikinimai, šaunuolė! :)

Aha )))))

Aha ))))) portretas
Dabar liberaliems nebereikės imti paskolų tarpuvartėse , atsivėrė biudžetas ? :))) mgbolticai grįžo ? nereikės stikliuose partijų programų pristatinėti , galės seimo bufete - neothodia ot kasi :)

manau

manau portretas
Bandau įsivaizduoti situaciją, kad 'viktariuko" tėvas buvo ne tremtinys, o KG-B karininkas, kaip žviegtų megztaberečiai patriotai, o dabar tyla - savi (našy), ar "ramuniuko" valstiečiai būtų teisiami už korupciją, tai konservatnykai lotų be perstojo , o dabar tyla - savi vagys :)

O ko nebalsuoti , jei

O ko nebalsuoti , jei  portretas
pareina į DNR 6 milijardai ir dar 18 MILIJARDŲ ilgalaikėje perspektyvoje :))) Konservyno ir teisiamos " partijos " buhalteriai žino kur juos panaudos :) čia ne " valstiečiai " kurie žmonėms išdalino ....Kieno vaikai tą skolą atiduos , buhalteriai ? :))) Gerovės valstybės ? Fui....

pritariu

pritariu portretas
Jei su tokia partine ar asmeninę biografija būtų valstietis, tai "patriotai " jau būtų užsiklykę, dabar viskas OK - sava gauja.

Korupcija jėga!

Korupcija jėga! portretas
Už korupcoją teisiamos partijos Lietuvos liberalų sąjūdžio pirmininkė Seimo pirmininkė. Buvęs nusikaltimų darymo metu partijos pirmininkas Gentvilas liberalų frakcijos Seime pirmininkas! Jėga!!!

pritariu

pritariu portretas
Iš kg.b šviesa mums tešviečia - amen.

Pranas

Pranas portretas
Viktorija sužaidė ,,kinder matą" ir laimėjo. Sveikinu.

Galerijos

Daugiau straipsnių