Quantcast

Liberalai priėmė deklaraciją dėl socialinės atskirties mažinimo

Grįžti į straipsnį

Cha

Cha portretas
Socialinę atskirtį mažinti yra geras biznis! :D Ir dar daryti regioninę plėtrą per strateginius planus ir projektus! :D

Anekdotas:

Anekdotas: portretas
Antisocialai imsis mažinti socialinę atskirtį.

jooo..

jooo.. portretas
šitie sumažins:D). Taip sumažins kad beliks tik į kilpą įlysti. Savo tokiom deklaracijom IŠ TIKRŲJŲ tik oligarxiniam verslui bet kokias kliūtis vokti iš žmogaus sumažins. Jau per 30 metu matėme kaip jūs dirbate visuomenei. Net konservatoriu partiją,,prarijot" ir dabar ji dirba pagal jūsų zadanijas/kaip žinom liberalizmas, ypač lietuviškas, neturi jokios idealogijos ir žmogiškumo/

Ona

Ona portretas
Liberalai nori Lietuvai vadovauti,nes dabar turbūt nėra tokios galimybės pasisavinti pinigų, ir dar Gentvilas giriasi,kad nieko nežinojo apsurdas !

APGAULINGA PRIEDANGA

APGAULINGA PRIEDANGA portretas
Jau,viena karta,jusu vadas E.Masiulis skelbe apie 5000 lt atlyginima-jam "vaidenosi",kad Lietuvoje visi protingi tiek uzdirba.Atrodo,kad ir toliau giedosite ta pacia giesmele,tik ar zmones nores klausytis pastovaus jusu melo!

Lybersosams

Lybersosams portretas
Bitininkai paskelbė, kad iki 2025 metų visi ūkiai bites maitins druska- o bitės, savo ruožtu, gamins rūgštį akumuliatoriams.

neknisk

neknisk portretas
proto litovcam

besmegeniai

besmegeniai portretas
Tie partiniai TUSCIAGALVIAI-BALVONAI gali priimineti pries rinkimus ka nori, TACIAU PARTINIS IDIOTAS IR LIEKA TIK idiotu, NES DAUGIAU NIEKO POADARYTI NESUGEBA NES PAS PARTINIUS SMEGENU NERASTA!!!

Dyvų dyvai

Dyvų dyvai portretas
Oi, tai dyvų dyvai.Da to nebuvo. Liberiai ir soc. atkirties mažinimas? Chebryte, matyt, visai pasimetė savo idejųlogijose. Nagi tuo tradiciškai ir paprastai užsiima socialistai, ar jiems prijaučiantys. Šiaip tai liberiai yra tolerastiški ir „leidžia“ viskam ir visaip būti- jei sugebi suktis- būk turčium, jei ne, tavo lemtis – ubagas. Kitaip sakant- „ skęstančių gelbėjimas ir yra pačių skęstančių reikalas?

No problems

No problems portretas
... pavadėlį ubagui dar patrumpins

cha

cha portretas
mazinimas atskirties tai kada minimalus atlyginimas po mokesciu 800 eur, minimali pencija 500 eur !

eikit jus nax....j

eikit jus  nax....j  portretas
su savo lyberastinem deklaracijom.....

Galerijos

Daugiau straipsnių