Quantcast

Lenkijos Senato vadovas: Rusija siekia sukiršinti kaimynines valstybes

Grįžti į straipsnį

kauniete-suvalkiete

kauniete-suvalkiete portretas
...visada mazos valstybes "blaskosi" ;ka pasirinkti savo "draugu",;bet ziurint is praeities [tiek Rusija ,tiek Lenkija enge ir tryne lietuviska kultura;tik Lenkija,deja neturejo sibiro] ...ir dabar nesuprantamas [dalinai] toks verzlus noras atiduoti savo svaru zodi uz dvieju slavisku valstybiu sandrauga… keista.. mazai valstybei[tarp milzinu] geriau butu laikytis NEUTRALUMO[belgija,monakas Sveicarija net karo verpetuose issaugojo save be verzimosi padeti vienai ar kitai pusei] gyvenom ir mes drauge su slavais-rusais.. bet dabar peshasi dvi giminingos valstybes kodel baltai nori" atskiesti" savo valstybes "kuna" slavais?kodel ne savo zmoniu gerbuviu rupinamasi?,,o duosniai milijonai metami svetimtauciams,;kodel tiek mazai musuose skiriama demesio baltams latviams-broliukams,estams-suomiams,,juk JIE CIA PAT -salia..o tai butu protinga sandrauga,

Keturi Šančiokai

Keturi   Šančiokai portretas
Kiršinimo meistrai buvo Lenin , Trotsky ir ten visi ir visada . Dabartinė Rusija paveldėjo didžiulį TSKP CK ideologinio darbo kolektyvą , kuris su šnipais ir diplomatais oi kaip nori išardyt ES .

Kęstas

Kęstas portretas
"Nuo 2000 m. karuose per metus mirė maždaug vienas iš 100 000 žmonių, viena šeštoji nuo analogiško skaičiaus 1950-2000 m. ir viena penkiasdešimtoji nuo 1900 - 1950 m. Kodėl? Paprasčiausias paaiškinimas yra branduolinių ginklų atsiradimas, kuris neleidžia didelėms galioms kovoti viena su kita." Mes priklausome vienai iš šiuolaikinių didžiųjų galių struktūrų - NATO. Todėl šansai mums kariauti su kita didžiąja galia - Rusija - yra lygūs nuliui. Vadinasi, papildoma pusė procento nuo bendrojo vidaus produkto per metus, kurį mes pradedame Lietuvos valdžios iniciatyva [1] išmesti pasiruošimui karui su Rusija yra veltui išmesti pinigai. Mūsų kariūnai sensta ir numiršta nuo senatvės. Mūsų Boxeriai rūdyja. Taip pusė procento nuo bendrojo vidaus produkto per metus išnyksta, kaip dūmas. O juk galėtume tais didžiuliais pinigais paremti Lietuvos ūkį, kuriam skubiai reikalinga pertvarka. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

hara

hara portretas
Fasistinio kremliaus propaganda pasiekie "nebegriztama taska". Vienoje laidoje buvo pranesta, kad senoves Egipto faraonai kalbejo rusiskai... :D Stai cia jau joooo... :D

Anonimas

Anonimas portretas
Sito liberastines kur.vos kalbose sklinda NEAPYKANTA rusu tautai ir karo kurstymas tarp kaimyniniu valstybiu. Shlektele o kaip ten lenku meile chaholu nacistiniams lenku zudikams Shuheviciui ir Banderai. Nieko sau , banditai lenku tautos draugai pasidare. Geda isgamoms.

AR rUSIJOJE YRA ŽMONIŲ?

AR rUSIJOJE YRA ŽMONIŲ?  portretas
Ar dar kokios nors temos yra rusijos gyvenime, išskyrus kenkimą, kiršinimą, neapykantą - visa tai laikant savo gyvenimo ir Būties prasme ir tikslu. Kaip šlykštu.

reikia

reikia portretas
paziuret i tomasevsky veikla ir kalbas tai bus aisku kas ka kirsina nes dar neaisku kam jis dirba?.....

kauniete

kauniete portretas
..na ,Lietuva su Lenkija ---tai aisku ir kaimynes ,ir buvusios priesininkes [,nes daug simtmeciu Lenkija terorizavo kulturini Lietuvos gyvenima ,jega uzgrobusi Lietuva];mums jie tokie pat ,kaip Rusijos imperija====noreta istrinti UNIKALIA Lietuvos KALBA ir is zemes zemelapio sunaikinti Lietuvos valstybinguma o koks" kaimyninis "rysys tarp Lietuvos su Ukraina?? nebent tik tai,kad musu vadovybe nori sukirsinti [ir taip jau " :besipiaunancias]" slavu tautas . Didele ,turtinga valstybe Ukraina niekada nebuvo uzinteresuota betkokiam dialogue su Lietuva,, Ir ji sureguliuos savo santykius su savo "giminaite "Rusija,,ir tai bus teisinga [o mes liksim lyg kvailiu vietoje….].trumparegishkumas.. Baltai yra Baltai o slavams artimiau ju "saknies "giminaiciai"..

Blinda

Blinda portretas
O tai naujiena. Kremliaus fasistiniai elementai jau baigia ES suskaldyti, o jie tik dabar "atsibudo"...

...

... portretas
CHA: "Lenkijos-Ukrainos santykiuose provokacijos yra susijusios su istorine atmintimi, o Lenkijos-Lietuvos santykiuose – su lenkų tautine mažuma Lietuvoje" - prie ko čia Rusija, jei pati Lenkija NĖ su vienu savo kaimynu nesugeba gražiai sutart, pretenzijas visiems reiškia?

Istorijos studentui

Istorijos studentui portretas
Asiliukas mokinkis istorijos ,o ne propagandos ir tokių bukų studentų įsivaizduokite ateitį siaubas kas per bonkiagalviai mokosi ,turbūt tėvo privogtu pinigų dėka bezdi suole

Hmmm

Hmmm portretas
Suski šlykštaus parsidaveliu slehta ,visas normalus pasaulis žino,kad viskas nuo Amerikos ,o jus slehta kartu su Ukraina vieni iš didžiausių išdaviku parsidaveliu korumpuotų šalių ir tai visas pasaulis kalba ,o lietuviškoji konservatorine sutve jau 3 vietoj,pajuokauti pbjektai

Istorijos studentai

Istorijos   studentai portretas
Ta šalis yra amžinoji grėsmė . Pirma okupacija 1655 . Tada , o NE DABAR atsirado perspėjimas \\rusai puola \\ . Paskui kiršino Lenkijos ir mūsų bajorus . Vykdė trėmimus . Pinigais rėmė komjaunuolius pogrindininkus . Draudė spaudą . Hibridinis ar pusiau slaptas karas vyko ir tebevyksta . Atsirado puolimai e-erdvėje .

Jonas

Jonas portretas
Pirmas žmogus pasakė tiesą. Pasaulyje visos nesąmonės be vatnikų nevyksta. Liaudis badaus, bet blogį sės. Baisu.

Galerijos

Daugiau straipsnių