Quantcast

Lėktuvas, kuriuo skrido A. Maldeikienė, leidosi avariniu būdu: buvo šiurpoka

  • Teksto dydis:

Pirmadienį lėktuvas, kuriuo Lietuvos europarlamentarė Aušra Maldeikienė skrido į Briuselį, patyrė gedimą, buvo priverstas skubiai nusileisti Vokietijoje ir visiems keleiviams teko pasinaudoti deguonies kaukėmis.

A. Maldeikienės skrydis buvo numatytas iš Varšuvos į Briuselį. Skrendant virš Vokietijos buvo paskelbta apie lėktuvo gedimą, susijusį su slėgio problemomis.

Į saloną susileido deguonies kaukės ir visiems lėktuvo keleiviams teko jas užsidėti ir kurį laiką kvėpuoti per kaukes.

Gedimą patyręs lėktuvas neplanuotai buvo nukreiptas leistis į Diuseldorfą, Vokietijoje.

„Avarinis nusileidimas Diuseldorfe. Kvėpuoti per deguonies kaukę yra šiurpoka“, – „Instagram“ paskyroje rašė europarlamentarė.

Vėliau apie nemalonią patirtį politikė savo „Instagram“ paskyroje dar pridėjo įrašą: „Nenorėčiau pakartoti“ ir pasidalino nuotraukomis iš lėktuvo.

Tuo pačiu lėktuvu kaip ir A. Maldeikienė skridęs Lenkijos politikas Robertas Biedronas savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo filmuota medžiaga iš lėktuvo. Joje matyti, kad visi keleiviai užsidėję deguonies kaukes. Politikas džiaugėsi lėktuvo komandos darbu. Anot jo, nors situacija buvo dramatiška, bet ją pavyko puikiai sukontroliuoti.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Baisi ji

Atpildas

Atpildas portretas
Yra toks anekdotas.pradejo skesti kruizinis laivas ir Onute meldzia dieva, kad pasigailetu, kad atleistu jai uz baisias nuodemes. Ir juk visi like keleiviai niekuo nekalti. O dievulis ir sako: nieko nebus, as daug dirbau, kad jus visus susodinciau i sita laiva. Taip ir musiskei maldeikienei bus. Oi bus...

Gigas

Gigas portretas
Negalma jos į Lietuvą įleiti,tegu to sojūzo šikinyke sėdi.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių