Quantcast

Laisvės partijos planuose – seksas tik davus aiškų sutikimą: ką sako teisės ekspertai?

Grįžti į straipsnį

aš portretas
ši partija matyt daugiau apie nieką neišmano, galvoj tik seksas, kad badas , šaltis nepritekliai,,kainųkilimas, jų visai nejaudina,

Voveraitis

Voveraitis portretas
Mano nuomone tai didžiausia kvailenybė per mano 66 gyvenimo metus. Galimai, artėja pasaulio pabaiga.

Lyčių lygybė

Lyčių lygybė portretas
O tai kur lyčių lygybė? Jeigu vyras nenori (arba negali), o moteris nori, kaip tada?

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
Manau reiktų sukurti apsa arba patvirtinti tokį sutikima smart id pvz valdžios vartuose,kad galėtų partneris valdžios vartuose rasti sutikima .

H

H portretas
Kvaišas kvaišų sumanymas

tegul eina š...

tegul eina š... portretas
aš su tokiomis neturėčiau santykių nė už didelius pinigus

įdomu

įdomu portretas
Tai kam reiks rašyti pareiškimą; nelaisvės frakcijai, ar socialinės apsaugos ministerijai, o gal "žmogų teisių centras", ar "lygių galimybių kantora", o gal pakaks kaimyno liudijimo?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Kada pagaliau tautos pasamdyti, išrinkti, tarnai dirbs dėl tautos o ne dėl savo asmeninių problemų???? Kuo skubiausiai būtina priimti įstatymą kad tauta galėtų atšaukti tokius nenormalius narkomanus seimūnus.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Be rastisko sutikimo,jokio sexo.

Danielės Aiškumo koncentracija

Danielės Aiškumo koncentracija portretas
Danielės Aiškumas koreliuoja su marihuanos ir alkoholio doze. Labiausiai aišku, kai kokį mėnesį maišai alkoholį ir narkotikus ir neišlipi iš lovos ir kažkokios/kažkokie taip pat neišlipa iš lovos. Vienas kito vardo nežino ir kreipiasi ei tu durniau - impotente - jau nebegali - koks silpnas - nesutinka. Ei tu kitas durniau šliaužk čia - pasistenk - nes aiškumas yra, o ptoceso nėra - gal dar sutikimas veikia, Nesutinku be dozės kokaino ir stiklinės baltos. Ar duosi - tai sutiksiu. Donatai netrukdyk - eik vaiką maitink.

Pieno Žvaigždžių odisėjos

Pieno Žvaigždžių odisėjos portretas
Siūlo teisti žmogų iš savo fantazijų. Tuoj bus priteista pusė Lietuvos nekaltų žmonių pagal tokius B.K str kaip Šmeižtas. Vienas kaltas, kitas nekaltas nuteisiamas. Ir pamiršta tie ponai kaf tokių įstatymų B. K iš viso neturėyų būti demokratonėj šalį, kai galima žmogų teisti iš lempos, pudė patraukti B.atsakomybėm nekaltų.

idomu

idomu portretas
Įdomu, narkoša morgana pastojo su notariškai patvirtintu sutikimu ir faktą patvirtinančia filmuota medžiaga ar atsitiktinai su atsitiktinių partneriu be jo sutikimo ir ....neteisėtai?

Laisvietis

Laisvietis portretas
Siūlau "sutikimą" patvirtinti notaro parašu.

Reikia pervadinti tai ne laisvės partija tai velnio partija

Reikia pervadinti tai ne laisvės partija tai velnio partija portretas
jie rupinasi tik antro galo reikalais ,zmoniu morale ju priesas.

pas tas dvi sumasciusias tipo istatyma

pas tas dvi sumasciusias tipo istatyma portretas
intelekto 0 ., loginio mastymo nerasta.Gal dispancerizuotos>?

Edmundas

Edmundas portretas
Prašau paaiškinti tokį klausimą , kiek reikės pareiškimų rašyti jei per meilės seansą su žmona suartėsime kokius 3-4 kartus , ir kitas dalykas jei partnerė užims viršutinę poziciją tai ar reikės jei irgi rašyti prašymą , - rekomenduoju notarinėms kontoroms keisti darbo grafikus ir dirbti daugiau vakarinį- naktinį darbą , kad nesusidarytų kamščiai prie jų kontorų .

tai

tai portretas
Užskaitau, puikus triukas atitraukti dėmesį nuo visiškos politinės - ekonominės suirutės. Valstybė bankrutuoja, o jie užpakalio problemas pešdami žolę sprendžia :)

švabinių iškrypėlių valdymo rezultatai-plakatų rinkinys

švabinių iškrypėlių valdymo rezultatai-plakatų rinkinys portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

ogi

ogi portretas
taip kelia kainas rasyk notarui mokek o jei si K persigalvos sakys mazai ar kitas jau eilei tai pasiliksi be pinigu ir malonumo nors unt slenkscio varvink,,, /seile/?-[--];;

o

o portretas
sexas daugiausia nakti tai ka daryt juk notarai naktimis nedirba gal kaimyne pasikvies kaip liudininke surasyt akta ir jas abi patenkint /isrurint/ NUOSTABU ,,,,,===

Rodenas

Rodenas portretas
Atstumianti fizionomija...

Na

Na portretas
O iš kur žinoti, kad parašas tikras? Paso paprašyt? Ką daryt, kad vėliau nesakytu privertė sutikt? Pas notarą eiti, kad jis su žvake pastovėtu ir užtikrintu, kad viskas legalu? :D Darbas dėl darbo vardan darbo, ne kad demografija gerint, ekonomiką kelt, va tokios didžiausios Lietuvos problemos....

Ką rūkai?

Ką rūkai? portretas
Ir ką geri?

AAAA

AAAA portretas
Feminizmas ir visokios kitokios nesąmonės po sąvoka "moterų teises" turi būti pripažintos nusikalstamomis ir visi, kurie tai skleidžia, sodinami į kalėjimą. Visus "prievartautojus" reikia perteisti, nes dalis jų yra nuteisti už nieką. Teisėjus, kurie juos nuteisė, taip pat teisti. Bet tam reikia, kad valdžioje būtų ne šitie debilai, o normalūs žmonės.

Daniel, Daniel, Daniel...

Daniel, Daniel, Daniel... portretas
Lieman.

ADAS

ADAS portretas
Ko noreti is Seimo,kai jame sedi tokios morganos,kurioms sunkmecio valstybei metu tik kanapes ir antras galas rupi.Klaiku...

Kestutis

Kestutis portretas
Turi notariškai patvirtinti sutikimą

O prostitutės skelbinas laikraštyje

O prostitutės skelbinas laikraštyje portretas
Ar bus tau neFata Morgana, pakankamas pagrindas, kad gali ją dulkiniti visi? Apie piniginius klausimus gi tu, kanopinių patelės vardu pasivadinusi, juk nekalbi.

„Morgana„ „Danielė“

„Morgana„ „Danielė“ portretas
Ar per narkotikių aptemdyto proto kliedesius susigalvoj sau tokius pavadinimus? Teisingai kažkuris kalbininkas sakė, ne žmonių, ne moterų, o karvių vardai. Tos pat ir protas.

medike

medike portretas
Sutikčiau,kad partneris atneštu medicininę pažymą,o ne sutikimą,nes tarp žmonių,kurie turi ne vieną partnerį dauguma yra užsikrėtę chlamidijomis.Kas tai yra?...Chlamidinė infekcija (sinonimas – chlamidiozė) – tai labiausiai paplitusi lytiškai plintanti infekcija (LPI), kurią sukelia bakterija Chlamydia trachomatis. Ši infekcija yra perduodama visų rūšių – vaginalinių, analinių bei oralinių lytinių santykių metu.O daugiau patys pasiguglinkite.

Idiotė

Idiotė portretas
Reikia sutarties, grafiko ir kainos.

As

As portretas
Ar sitai partijai ir sitai narkomanei tik SIKNOS reikalai rupi ??? Argi kam nors dar NEAISKU kad nesutikus gultis I lova YRA PRIEVARTA IR UZ TAI BAUDZIAMA. .Morgana pasiziurejus I tavo kvaila morda Nesuprantu KAIP galesi patekt I SEIMA.???

Seniai tokių kompanionų

Seniai tokių kompanionų  portretas
TS-LKD neturėjo : vieni - teismo slenksčius mindanti partija,kitų -vėjai galvose . ! Tikriausia,net dalis jų rinkėjų bei gerbėjų nebedrįsta prisipažinti,kad savo balsus atidavė už juos...Prieš keliolika metų buvo ,,linksma,, su valinskininkais (net Seimo langai dužo). Jeigu ir toliau rinkėjai norės panašių ,, linksmybių,, ,tai rinkimų dieną sėdėjimas ant sofučių ir foteliukų tokią galimybę suteiks .

viktorija

viktorija portretas
ar nera problemu,tikrai kazkokia nesveika,greiciau ji dingtu su ta laisves partija

Pilietis

Pilietis portretas
vyt iš seimo kuo greičiau šitas nevisprotes

nuomonė

nuomonė portretas
Tai nejaugi dar yra moterų,kurios nenenori atsiduoti vyrui,o ją verčia ir ji tai daro.nejuokinkit,dabar ne viduramžiai,o 21 a. Kam čia tokių išvedžiojimų.Nesupratau.

bp

bp portretas
Belieka gerbiamiems kauniečiams priminti, kad Dainavos apygardoje patys išsirinko tokių pakirkšnyčių "partijos" korešą, buvusį barmeną, pavarde Matijošaitis (na, pasidomėti, kad tas bernelis absoliučiai nesusijęs su Kauno mero gimine, matyt, neįgyvendinama užduotis rinkėjui), taigi, panaudojus elementarų prekybininkų triuką, kaip su panašiais brendų pavadinimais, dabar tas buvęs barmenas patapo Seimo nariu, kelia nuolatines orgijas Seimo viešbutyje, kad met kaimynai tarnybas kviečia ir drausmingai balsuoja už visokius narkotikus, raštelius seksui, vienalyčius ir kitokius sveikam protui prieštaraujančius teisės aktus .. Su tuom kauniečius ir sveikinu ..

Onė

Onė portretas
Na kad žmonės durnėja tai jau aišku,na vyriausybė ir seimo nariai durnėja dvigubai sparčiau o tai nieko gero, baisu....

Flurona [Palaikau Z. Šličytę]

Flurona [Palaikau Z. Šličytę] portretas
Ką tie pridurkai dar nukopijuos nuo užsienio?

GEDA DARO VISAI LIETUVAI

GEDA  DARO VISAI LIETUVAI portretas
DEBILE IR YRA DEBILE JA REIKIA GYDYTI IR VYTI KUO GREICIAU IS SEIMO

o

o portretas
Matyt už tai G.Lansbergiui Laisvės partija kaip laimės žiburys ir pagal jo pasisakymą prilygsta kovo 11.pasirodo kuo toliau gyvename,kuo daugiau turim universitetų,kuo daugiau keliaujam po pasaulį tuo labiau stringame su kultūra,intelektų,išsilavinimu,sutingome ties užpakaliu,nes dėl smegenų kiekio galvoje nesukama galvos.Rimtesnių klausimų nesugeba spręsti,juk darbo turėtų kovoje su narkotikais mokyklose,smurtu,patyčiomis nuo seimo iki vaikų darželių. Tai čia tas demokratijos smaigalys kuriame atsidūrėme?

Raimundas

Raimundas portretas
Jeigu jai reikia gydytis, tai kodėl ji darbe.

Vyras

Vyras portretas
seksas jai tik mechanika, panaudojai kaip skylę, tai aišku reik sutikimo ir atlygio... už kiekvieną panaudojimą?

tai blet atpietaja

tai blet atpietaja portretas
dar nepagimdei savo uroda, kur blankai, mes su stase taip ir sėdim, stasei jau atsibodo 10.28 tai kaip dročint man ant stasės ar ant taves, pasirinkau stase, ji gražesnė

Dugbas pasiektas

Dugbas pasiektas portretas
Dalis seimūnų Dievaž, su psichine negalia!! Kai šitokia situacija tragiška šaly, svarbiausias klausimas-raštelis seksui... Žmonės a ū ū ū!!! Kur jūsų galvos, ten panašu tuščia ir tik skersvėjai. Kur ridenama tauta!?!?

ll

ll portretas
Laisvės partija matyt taip padeda Šimonytei kad centre būtų ne jos ir Kreivio su visa energetikos ministerija elektros kainų viražai ir darbo perlai,Nes sekso klausimais visi gyventojai ekspertai ir klausimas bus minios aptarimuose,Morgana ,kuri ir neščia neparastai jau lenktyniauja su Siegel nepaaiškina kaip ji davė sutikimą savo vyrui ir kaip tą daro LGBT ir Q radikalai,Jei jos su Armonaite toliau fiziologiniuš malonumų,barų ,kavinių ir nuotraukų kanapių lauke nesugebai tai tegul keliauja iš seimo ir dirba tose vietose specialistais,

Daktaras

Daktaras portretas
Uzdaryt I Rokiski ir ten gali skleist savo marazmus...

Vilė

Vilė portretas
Aš pritariu tokiam įstatymui

Mozė

Mozė portretas
Absoliučių debiloidų partija.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nesistebekite,jie daugiau nieko nenusimano,tai tik narkotikai ir seksas terupi.

algirdas

algirdas portretas
Vargse valstybe kuria valdo kazkokie tai dvasios ubagai ir ubages.Tikrai kelia pasibjaurejima tokios dvasiskai degeneravusiu vadinamu politiku idejos.Einama i totaline kontrole kurios ir taip jau labai daug.

marxas

marxas portretas
Ar taip nėra provokuojami socialiniai neramumai?

Klausimelis

Klausimelis portretas
Is kokio medzio ta bobele iskrito?

Gerbiamieji,

Gerbiamieji, portretas
ar mes jau esame kazkokioje paralelineje visatoje.Arba pas mus, zmoniu pavidalu, pradejo vyrauti ateiviai.

idomu

idomu portretas
> as Ką nuo ryto rūkote?

as

as portretas
labai geras istatymas ,nors kazkas protingo

nesuprantu

nesuprantu portretas
Negi valdžiažmogai jau visus darbus nudirbo Lietuvos žmonių gerovei, kad užsiima šitokiais reikalais, gaišta laiką? Tai gal reikės raštiško sutikimo su antspaudu, kad sutinku seksintis?

kur blankės vištos

kur blankės vištos portretas
aš noriu kaiminką stase ar zita man pofik patvarkyti dabar 7,31 tiesiog degu, triusikėlius nuplėščiau

Prielaida , kad

Prielaida , kad portretas
patekusios į Seimą jos tuo neuzsiiminejo 2 metus ......... nebuvo nei salygu , nei noro fizinio - dirbo tik mums - rinkejams

ro Kaunas

ro Kaunas portretas
Kaip sykisc kitu meru biudzetas ir civilinvoenalyciu nagrinėjami...?

Klausimas esminis

Klausimas esminis portretas
Ar apsinarkašinusi Morgana nebežino nuo ko pastojo ? Neranda jokio pasirašyto sutikimo ? Kam versti savo nesibaigiančias bėdas Lietuvai ?

Stebiu

Stebiu portretas
šios partijos narių veiklą seniai ir kuo toliau, tuo labiau pradedu suvokti, jog kai kurie tos partijos “mergaičiai” ir “berniukės” jau serga sunkiai

KAUNAS

KAUNAS portretas
Oi kaip demesi nukreipineja šita naroša. Tik tokias LT bedas mato čia antra klaunu partija po valinsko jei kas neatsimena.

nuomonė

nuomonė portretas
O siaube, valstybėje totali krizė, o ta apie seksą veblena, konslibams tai tema nr 1. O gal ji ir būdama nėščia vartoja?

Alius

Alius portretas
Stfu ant sitos narkatos!

Laisvės partijos niekšybės

Laisvės partijos niekšybės portretas
Laisvės partijos niekšybės, kvailionės, aferos, šantažas, nuolatos žlugdo konservatorių pastangas atsakingai elgtis politikoje, užsitarnauti pagarbą. Greičiau būtų nauji rinkimai, greičiau baigtųsi tas Laisvės rujojimas, konservatorių kančios.

Dermidonas

Dermidonas portretas
Tik i ta durna snuki pziurejai ir matai,kad debile!

Anonimas

Anonimas portretas
Perkūnę mano, kada jau tuos bepročius Vėlinas nutrenks kur jiems ir vieta.... Tebunie jie visi prakeikti iki šimtosios kartos!

Danielė

Danielė portretas
Danielė matyt pastojo be sutikimo ir nežino nuo ko ir dabar yra emocinėje krizėje ir ruošiasi pogimdyminei depresijai ir vaiko abstinencijai nuo žolės. Kur žiūri vaikų teisių gynėjai???

Sutikimo aiškumas

Sutikimo aiškumas portretas
Reikia gauti psichiatro pažymą.

manau

manau portretas
Daug šieno reikia surūkyti, kad iki tokį tranzą pasiekti. Dieve - saugok Lietuvą, nes ritamės į visiška sadomagomorą.

šita pusgalvė moters atrobija nieko naujo nesugalvojo

šita pusgalvė moters atrobija nieko naujo nesugalvojo portretas
paprasčiausei pažiūrėjo Ukrainiečių Kvartal- 95 ir sugalvojo pateikti kaip savo, nes ten zelenskio kompanija, kokia tu niekinė

As

As portretas
Nezinau ar juoktis ar verkt...Sita partija nemirtinga!"Dviraciu" laidos kurejai dziaugiasi..

Naujadaras - seksualinis posėdis

Naujadaras - seksualinis posėdis portretas
O ką, aš manau, kad tai puiki Morgano iniciatyva. Galima bus organizuoti masinius renginius, kurių metu žmogai išsirinks kitus žmogas ir sudarys raštišką perspektyvinį planą, kuriame bus surašyta ir, aišku, pasirašyta, kada kas ir su kuo barškinsis.

Anonimas

Anonimas portretas
Ir beje įrašą daryti būtinai prie dviejų kviestinių liudininkų.

Anonimas

Anonimas portretas
Dabar kokia moteriška pakabinus būtinai reikia daryti vaizdo įrašą kuriame jį aiškiai pasako jog sutinka santykiauti ir tai daro gera valia ir niekeno neverčiama, o tai po kokių penkių metų persigalvos ir sakys privertė....

jo....

jo.... portretas
kazin ar ta morgana tikrai sveiko proto....

Sutikimas

Sutikimas portretas
turi būt duodamas viešai .......... tinkamiausia "Žalgirio" arenoje ar Vilniaus sporto rūmuose ...........

Cianidas

Cianidas portretas
Kodėl debilai valdo šalį?Todėl,kad kiti debilai renka tokią valdžią.

Ant kiek lietuva nusirito

Ant kiek lietuva nusirito portretas
Aj jaj jaj Ziauru sildimai pabrango algos ar pakilo tiek?

tiesiog puiku

tiesiog puiku portretas
Bet tuo atveju jei antra pusė prieš, verta ir teisinga tartis su kaimynu ar kaimyne. Čia užtektų paprasto rašytinio susitarimo. Neneši gi tokio reikaalo notarui tvirtinti.

Jo

Jo portretas
Čia tai reikejo galvą galvoti kad taip gudriai nieko nerūkius sugalvoti.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Tokioms niektauškėms laikas atsistatydinti. Išlenda yla iš maišo. Save gerbianti moteris , visą gyvenimą šluotą telaikiusi rankose ir tai rastų seime visuomenei naudingų ir vertingų pasiūlymų.

besmegenė valkata

besmegenė valkata portretas
pas ją smegenys nuo klijų Moment išpuvę. ar sveikas žmogus tokius dalykus gali sugalvoti?, tik visiškas debi las, nereikia mums aklai visko kišti, kas vakarietiška ir "progresyvu"

Pastebėjimui

Pastebėjimui portretas
Laisvė yra tada, kai gali laisvai mylėtis, be prievartos.

jie dar nustebę

jie dar nustebę portretas
kad peder@stų ir lezbių nemėgsta visas pasaulis

šiknaskylės gerbėjai pasivadino "laisvės partija"

šiknaskylės gerbėjai pasivadino "laisvės partija" portretas
tai kur čia laisvė jei pasimylėt su žmona reikalingas raštas užtvirtintas notariškai?

kaip

kaip portretas
galima apskritai tai sugalvoti? Laisvės partijai - NE.

Ponia Aušra

Ponia Aušra portretas
Aš per daug graži su valkiunais valkiotis

Reikia tikėtis

Reikia tikėtis  portretas
seimui užteks sveiko proto prieš šias nesąmones.

Tam "Komentaras" :

Tam "Komentaras" : portretas
Ponia Ausra,cia jus!? Svarstote Valkiuno pasiulyma?

Sudetinga cia!

Sudetinga cia! portretas
Mobiliojo apso nebeuzteks! Reikia kurti kazka panasaus i feisbuka,kur butu galima realiu laiku fiksuoti sandorius. Dar eparaso reikes - va taip ir sukis visiems savo noru mikroschemas...

geras

geras portretas
Tik išdavus pakvitavimą su parašu. Bet ir tai dar, reikia dviejų liudininkių iš kokios nors lesbiečių org., kad kvitas išduotas laisva valia, nes juk galėjo prievarta išgauti

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
Akivaizdus įrodymas, kad vartoti narkotikus kenksminga, prieš jus akivaizdus pavyzdys, kokios proto pasekmes yra nepataisomos juos (arba ne) vartojant. Laisvės partija subyrejo ir nesusigaudo, kas yra laisvė. Ak tie narkotikai.

pritariu

pritariu portretas
Būtina naudoti sueities metu vaizdo registratorius ir visą filmuotą medžiagą perduoti dorovės policijai.....dar daugiau žolėsssss.

bdf

bdf portretas
ta morgana narkosa buvo jaunystej ji pabegus is namu ja knisdavo po desimt penkiolika bicu ,tai ji prabunda pamato grazesni ir sako duodu ,kitam ne tam vel duodu , tai nori dabar ir kitoms ta pritaikit

Komentaras

Komentaras  portretas
O man visai įdomus toks pasiūlymas… Tik aišku, cia prievartautoju šalyje nelabai limpantis, kaip beje galimai visi diedai komentuoja pagal braiža ir šlykštumã jaučiasi. Nors labai gaila, tos moteriskes ta pasiulymà pasiskaite ir issiverte iš europos civilizuotos šalies, tai kad nieko naujo. Kar kar

Del to

Del to portretas
sutikimo reikes pateikti komercini pasiulyma,valstybine komisija juos svarstys ir rengs konkursa ir,tik nustacius nugaletoja - bus patvirtintas tas sutikimas! Tiesa,galima alternatyva - viesas aukcionas. O norintiems sutaupyti ir toliau veiks nelegali birza prie stoties. Uz grynus.

Išvada

Išvada portretas
kuo greičiau į Naują Vilnią šitas ligotas bobas, va ką daro narkotikai - LAUK IŠ SEIMO LAUK

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Ko čia nerimaujate? Sutikimus dalins valdžia. Kreipsitės su prašymu, ir gausit kartu su kompensacijomis. Tai jau seniausiai aprašyta romane "Gyvulių ūkis".

:)))))

:))))) portretas
Aš vis labiau pradedu manyti , jog valstiečiai ( rinkėjų prašymu ) buvo teisūs siūlydami VISUS SEIMO NARIUS PATIKRINTI DĖL NARKOTIKŲ :) NESUTIKO ! Aimanavo ir darbiečių mazuroniai :) Darosi sudėtinga klausytis laisvųjų : mažas kiekis narkotikų ! Yra KIEK ir KOKIŲ ! ? Kur legaliai nusipirkti ? Pas narkodilerį ? Legalaus kiosko nėra ? :) Dabar - AIŠKUS SUTIKIMAS !!!! Tai yra kaip ? Aš suprantu tik raštu ? :))) Žinote , geriau reiktų patylėti ir taip " laisvieji" jau tapo pajuoka , o dabar ....

vaje

vaje portretas
jei tai būtu pasiūlęs valstietis ,tai spauda būtu lojusi iki užkimimo,na o čia pasireiškė koncervatorių koaliciniai partneriai,tai net korumpuota teisėsauga ėmė aiškinti rimtu veidu

Anonimas

Anonimas portretas
idomu ka dar sugalvos po dvieju zatežkių.

Gresia

Gresia portretas
neigaliuju diskriminacija! Nebylys garsiai nepapriestaraus,o neregys gi nematys,kad anas galva purto ir pirstais kazka makaliuoja...

Įdomu

Įdomu portretas
kas įtakojo šios bukos blondinės smegenėles- postnėštuminis sindromas, eilinis narkotikų pavartojimas ar šlapimas trenkė į smegenis, kad bandyti sukurpti ir siūlyti tokius bukus BK pakeitimus......o greičiausiai šių faktorių visuma ir neturėjimas ką veikti Seime......

Antosė Morganai

Antosė Morganai portretas
ar galima "išsiimti " leidimą neribotam laikui?

Jus cia

Jus cia portretas
galite stebetis ir komentarastinti,bet tai - kaip 3,14mpalu mura griauti... O dar idomiau,kad iki siol nera atsaukta ne vieno tokio istatymo! Kad ir kaip opozicija kritikuoja,bet kai pati tampa pozicija - ne vieno pirmtaku sprendimo nebekeicia.

Bailus

Bailus portretas
Neduokdie, jei pradės daužyti seimo langus "sexistai"

4

4 portretas
Politikai jau sunaikino sportą, meną, dabar lenda į seksą. Kaip jiems dar yrodyti kad jie reikalingi ir kažka tai dirba, parazitai

Onanistas

Onanistas portretas
O santykiauti galima tik su ta ranka,kuria pasirasai sutikima?

Anonimas

Anonimas portretas
buvo sugalvoti is prradziu bendri tualetai dabar seksas su zmona tik parasius sutikima o kas toliau ko dar laukti ka tie pridurkai sugalvos

Lauk issigimelius

Lauk issigimelius portretas
is valdzios, nes karas neisvengemas.

ka bepridursi

ka bepridursi portretas
Ta kvanka jaunysteje uz doze tiek atidulkinta per visus galus, kad vietoj smegenu teliuskuoja sperma.

fas fas

fas fas portretas
kai noresit pasidulkinti partija atsius atstova su blankais kai pasirasysit galesit dulkintis atstovui ziurint ar nei vieno teises dulkinimosi metu nebuvo pazeistos

:)))

:))) portretas
o kaip apibudinamas tas aiskus sutikimas??????????????? per notara ar rasytines sutaries uzteks? pildyt kasnakt ar menesiui?

megstantis kartais pasantykiauti

megstantis kartais pasantykiauti portretas
Noriu paklausti gerb. Morganos. Kur butu galima gauti sutikimu seksui blankus? Kaip suprantu jie bus vienodos formos visiems, tiek vyrams, tiek moterims. Abipusiam sutarimui del lytiniu santykiu reikes uzpildyti formas abiems. Kaip zinia, zodinis sutarimas neturi jokios juridines galios. Bus bendras blankas viskam ar atskiri vaginaliniam, oraliniam ir analiniam seksui? Su nekantrumu laukiu atsakymo.

...

... portretas
Man tai vistiek neaišku. Gerai, parašomas sutikimas-susitarimas, kad abu sutinka, tai ten konkrečią datą ir valandą reikia nurodyti? Ir viską nusifilmuoti? Na, kad įrodymas būtų, kad buvo tas vienas kartas kuriam ir buvo duotas sutikimas. Tai turėtų atrodyti maždaug taip: įjungiama kamera, abu pamojuojate sutikimo lapų prieš kamerą ir toliau filmuojamas visas veiksmas...

pietietis.

pietietis. portretas
ir tokiai (NERANDU APIBUDINIMO) reikes moketi seimo nario renta ,kai nebeisrinks? koki 1000 eur. dar ilgai po visko kainuos sis gamtos nesusipratimas.

jo majo

jo majo portretas
prisigyvenom ,kas gal4jo pagalvoti,kad į seimą lancbergistai atsives tokių mukšių, nors ir patys ne ką geresni idiotai

hmm

hmm portretas
Kai seime "dirba" keletas letiniu alkoholiku ir keliolika narkomanu tai nera ko stebetis ju sapalionemis. Vienintele iseitis, kasdiena pries darba ir po jo visiems be isimties seimo nariams atlikti narkotiku testus ir nustatyti alkoholio kieki kraujyje panaudojant alkotesteri. Nustebtumete kas ten darosi. Tokio kiekio "apsinesusiu" nei viename pasaulio parlamente nesurasite.

Rimtai....

 Rimtai.... portretas
O ką daryt tokiu atveju ,jei moteris nori ir sutinka ,o vyras neima.Gal bus ir toks teisės aktas?:D Nubausti vyrą.

Ženota

Ženota portretas
Puikus sprendimas. Man patinka. Duosiu vyrui tik kai raštiškai patvirtins, kad įsipareigoja už kiekvieną “reisą” mokėti po 100 eurų. Nemokės – nesutiksiu su sėėėksu. Ir dar paskūsiu Laisvės partijai, koncervų partijai, asmeniškai visiems, kas šį įstatymą priims ir kas jį vykdys.

Wjdjjr

Wjdjjr portretas
O reikia ant prasymo stampo su parasu ar autografu? Pvz prieini prie izymybes duodi pasirasyt tipo autografa, o po to sakai vsio pasirasei sekso sutikima ;DD

chi - juokas

chi - juokas portretas
Pirmiausi reikėtų gauti iš partnerio raštišką sutikimą, paskui vykti pas notarą patvirtinti ir po viso šito jeigu dar ir įvyktų seksas, tai būtų "teisėta" - ir kas tom bobom galvose sukasi vienas Dievas težino

Julija

Julija portretas
Kuo toliau, tuo gražiau... Greičiau ateitų rinkimai, tai tokios seksistės lėks lauk...

'''''''

''''''' portretas
tik apie seksa svajoja, daugiau nieks nerupi. tikros vargses

Klausimas

Klausimas portretas
O, notaro patvirtinimo nereikia?

Jezusmarija !!!! :))))

Jezusmarija !!!! :)))) portretas
Laisvė nuo proto ? :)) Ir tooookios personos sėdi seime ? Prisiminkit , ponai laisvieji , kuris ĮSTATYMAS DABAR LEIDŽIA seksą be " sutikimo " ? Kiek žinau už " be sutikimo " yra baudžiama ? Ką reikia vartoti , jei net tiek nežinote ? " sutikimo blankutes " dalins " Laisvės " partijos pakarklytės su morganomis ar bus ir kitų savanorių ? :) Jezusmarija ... Tooookio seimo Lietuvoje dar nebuvo ...

gaila

gaila portretas
Beraščiai liks be sekso

Kazi,

Kazi, portretas
ar ji pastojo jai sutikus?

Jau ir aš turiu planą

Jau ir aš turiu planą portretas
Susikursiu papkutę "sutikimai" ir prisispausdinsiu kopijų. Planuoju taip truputį sutaupyti laiko prieš seksą.

Krūmuose

Krūmuose  portretas
Dročinti bus galima tik su raštišku ministrės šarvuotos leidimu, o su ploščiumi neleis vaikščioti

O jeigu

O jeigu portretas
Kokia fata morgana sulauks skundu nuo pvz.as jam daviau,o jis nenorejo.paskui jis norejo o as nedaviau.paskambins koks raskevicius sakys rastiskai gavau menkai pazystamo subjekto sutikima kad galiu ivaziuoti i jo garaza.po valandos persigalvojo.ka daryt?ar man priklauso kompensacija?

Morgana kliedi

Morgana kliedi portretas
Besitrindamos rozetėmis lezbės perkaito ir kliedi. Fata Morgana- sudėtingas optinis reiškinys, susidedantis iš kelių miražų formų. Jis atsiranda dėl temperatūros inversijos. Esant Fa

EDAS

EDAS portretas
Ligota žmoga.

tikintis mokslu ir skiepais tai nesupratau

tikintis mokslu ir skiepais tai nesupratau portretas
šivakar norėčiau užeiti pas kaiminka stase, taip sakant druskos pasiskolinti, tai kur tuos blankus išsiimti, kur pavyzdžiai kaip juos pildyti

Anonimas

Anonimas portretas
Santykiauti bus galima tik iskrypeliams. Normaliems zmonems bus draudziama istatymu.

eilinis juodošius

eilinis juodošius portretas
kas sutinka, kad juos mylėtų konservatoriai liberalai ir laisvūnai -spaudžia ŽALIĄ

:)))

:))) portretas
o mano planuose laisves partijos saraso kabinimas ant vinio sikinyke

ką jos uosto?

ką jos uosto? portretas
ką geria, kad šitaip PEZA ?!

Statybnioks

Statybnioks portretas
kas kartą sutikimą rašyti- tai kiek popieriaus išeikvos Lietuva. gal galėtų pvz. įrašyti į pasą tuokiantys kad panelė sutinka iki skyribų kiek nori ir kada nori?

NU jo

NU jo portretas
Merkantilinėm moterim dar viena galimybė pašantažuoti vyrą :). Tokius įstatymus kuria frigidiškos, psichiškai traumuotos, nesveikos moteris, kurioms seksas yra tik pareiga, mechaninis atlygis vyrui už gyvenimą kartu. Jos yra gyvenimo aukos... kaip joms sunku, tai nori apsunkinti gyvenimą kitam...:) Moteris...atskirkit mechaniką nuo jausmų...

Gal galite

Gal galite portretas
Ją nukreipti pas psichikos specialistą?

:)))

:))) portretas
o kur bezdejimas kieme tik gavus rastiska kaimynu sutikima? nepykit , bet uz situos durnius nebalsuosiu

pranys

pranys portretas
Kuo greiciau turi pasitikrinti sveikata,nes prisigalvos dar daugiau nesamoniu.

As

As portretas
Seimas turi ja pasiusti i Rokisky psichiatrinei ekspertizei

geda redakcijai

geda redakcijai  portretas
Uz lnk reportazu spausdinima..

tai

tai portretas
gal pradėkit nuo šitos ''laisvės'' partijos ............... nedetalizuodami sexso

eina gandas, kad vietoj V. Sustaucko - kaunioku pamatiniai

eina gandas, kad vietoj V. Sustaucko - kaunioku pamatiniai portretas
ir visaziniai rinkejai - rinktu sita Morgan

Sutikima

Sutikima portretas
Reikia dar irodyt, todel sutikima butina nufilmuot ir transliuot i seima morganai, kad ji patvirtintu, jog istatymas nepazeistas. Nes kartais buna, pati lipa, po menesio, zinai, as nesutikau! arba kitos psichopates isvis tik pirstu parodo-pries menesi isprievartavo. Ir pasodina vyra be jokiu irodymu. Po to kur prisilakusios papasakoja kam nors, kaip nekalta vyra uz grotu ikiso ir tada jau ja pacia eina skust. Teko skaityt tokiu istoriju internete. Kadangi uztenka tik pirstu parodyt, jokios naudos is "abipusio" sutikimo nebus. Greiciau tik zalos

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių