Quantcast

Laisvės partijos planas dėl sekso kursto aistras: internautai viešina pasirašytus sutikimus

Grįžti į straipsnį

Vatnykas

Vatnykas portretas
Šitai morgei reikia rotos kareiviu,kad isp@istu per visus galus.Gal apsiramintų ?

che

che portretas
kai norisi sekso ir žaislai nepadeda gimsta tokie pasiūlymai? nes visos mintys tik apie tai...

FATA MORGANA

FATA MORGANA portretas
Einšteinas - begaliniai yra du dalykai -visata ir žmogaus kvailumas.

karmelava

karmelava portretas
susemt ir uzkast,kad neislistu visa laisves partija

tik

tik portretas
1? ar ten S liko mastanciu sex gyvuliu ar visiems /stogas/ pavaziav o kad dargi savigarbos nera kai padorus pavaldynis butu is gedos palikes si beprotiska sexligoniu kalambura kurio pats eurobriuselis salinasi pamates kad /kazkas/ persude visus igalioimus uz kuriuos kazkam teks atsakyt kaip ir kitus veiksmus svabilgeic soros formate ir vyksta 1 atsiriboimai nuo nebereikalingu vasaliniu pridurku kurie persipolitikavo / pagal sadistynio /valdovo/ norus ka ir matome setono veikla Marijos /zemeje===

Klausimas

Klausimas portretas
Vis dar vartoja?

Liūdna, kad tokie valdo Lietuvą

Liūdna, kad tokie valdo Lietuvą portretas
Protas ribotas, o kvailumui tikrai ribų nėra.

Tai tik

Tai tik portretas
Emocijų ir minčių nukreipimas nuo kylančių kainų. Beleberda..

Taigi

Taigi portretas
Iei reiks su žmona prieš pasimilint paimt paraša, tai kam ji reikalinga, nes jei vyras iš vakaro atejęs išgėręs ir kita diena pagal žodinį sutikimą pasimylėję galės sulaukti žinių apie išprievartavimą, tai kokios čia kalbos ir kieno pažeidžiamos teisės. Armonaitės partija su savo narkotikais ir ne tik veda prie absurdo. Jei mylėsimės pagal parašą, tai vaiko auklėjimas ir aprūpinimas bus moters privilegija ir prieisime prie Soumijos pvz. , kai Suomiai per internetą pradėjo kviestis žmonas iš Filipinų ir jokių problemų, o musiškės te ženijasi su arabais ir po to kovoja.

mmm

mmm portretas
ko gero nemazai gramu suruko,kol kazka sufantazuoja,cia juk neblaiviai mastantys viska sugalvoja tokio

Kaunietis

Kaunietis portretas
Bet ir dabar yra BK įstatymas prieš seksualinį smurtą, tiek sutuoktinio, tiek kito asmens atveju. Jei žmona nenori santykiauti, tai ji tai ir pasako. Jei abu nesusitaria, tai vyras arba išeina pas kitą, arba smurtauja, o tai jau baudžiama. Nelabai suprantu, ka čia ta moteriškaitė dar nori išrasti.

viktorija

viktorija portretas
kaip galima sunaikinti ta laisves partija,gal kas gali,manau daug zmoniu susimestu

Ar bent žinote?!

Ar bent žinote?! portretas
Pirma, toks įstatymas, kai reikalaujama aiškaus sutikimo, galioja Belgija, Kroatija, Kipras, Danija, Vokietija, Graikija, Islandija, Airija, Liuksemburgas, Malta, Švedija, Jungtinė Karalystė ir Ispanijoje (pastaroji tokį įstatymą priėmė prieš kelias savaites po visoje Ispanijoje garsios grupinio išžaginimo bylos, kai kaltininkai buvo nuteisti ne už išžaginimą, o seksualinį priekabiavimą, kadangi kelių žaginama mergina nejudėjo ir buvo užsimerkusi, o jie tai filmavo). Antra, Lietuvos BK yra seksualinis priekabiavimas, t. y. analinis, oralinis ar kitoks fizinis sąlytis, ir žaginimas, t. y. vaginalinis, už kurį duodama daugiau metų. Trečia, pagal Lietuvos BK bet koks nuogų (nepadorių) nuotraukų keitimasis laikomas pornografijos platinimu ir baudžiamas.

che

che portretas
čia gi mūsų jaunimėlis balsavo už šitą partiją. Kaip jaučiatės feisbukiniai? dabar aišku ką išrinkot?

Reikia

Reikia portretas
būti kvaištelėjusiu, kad rinkti į bet kuriuos rinkimus Laisvės partijos kandidatus. Lauk juos mesti!

PADEBESIŲ MERGAITĖ -- MORGANA ...

PADEBESIŲ MERGAITĖ -- MORGANA ... portretas
Kažkokia nežemiška butybė , klajojanti savo fantazijų ganyklose, vis bandanti kaiką primesti ir mums - paprastiems žemės vabalams .... BET GI MUS SKIRIA ŠVIESMEČIAI !!!!

Baisiau

Baisiau portretas
būti nebegali. Laisvės partija nebeišmano, kaip reklamuotis. Rūpinasi dalykais, kuriais patys galime pasirūpinti. Tegul skrenda kartu su Armonaite į kosmosą ir tegul negrįžta. Lietuvos verslą uždusino su Landsbergio anūko pagalba, tai gal jau gana reklamuoti kenkėjus. Nebežino kaip reklamuotis Morgana ar Danielė, tai užsitaisė vaiką ir piarinasi dabar, Šimašiaus pakalikai.

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
Byyyy By DEJAU. ANT PSYCHYNIU. ZAKONU :-))))))). EIKITE. Y DURNYNA. WADOVAUTY WALDZUABOBĖS

Saulele

Saulele portretas
Leidimą seksualiniai sueičiai turite gauti tiek iš sutuoktinio/sutuoktinės, tiek ir vieno vakaro partnerės/partnerio, kitaip rizikuojate priversti žmogų santykiauti prieš jo valią, tačiau toje situacijoje turint žymiai mažiau galios nei jūs pasipriešinti, ar pasakyti ne. Jau net bažnyčia supranta, kad vaikai ir klierikai neturi galimybės pasakytu ne juos seksualiai išnaudojantiems kunigams. Tie, kas tyčiojasi iš sutikimo santykiauti koncepcijos, akivaizdu, kad niekada realiai nesvarstė sąmoningai apie tai, kaip jaučiasi ir ko nori kitas žmogus. Smurto šeimose mąstas tik parodo kokia tai įsišaknijusi problema.

rr

rr portretas
Čia turbūt narkotikų šalutinis poveikis. Jūs tik įsiklausykite ką ji siūlo. Narkotikus leisti vartoti viešai, o pasimylėti jau reikia žmonos leidimo. Gal jau laikas pas psichologą?

impotentas

impotentas portretas
valio, dabar boba nebegalės prie manęs priekabiauti.

Dievas

Dievas portretas
Dalino protą , tai eilėje nestovėjo.

ss

ss portretas
anksciau idiotus gydydavo, dabar jie istatymus leidzia...

VMY

VMY portretas
Čia tik I etapas. Vėliau tokias sutartis reikės registruoti Registrų centre ir susimokėti PVM mokestį. Taip, kad už orgazmus mokėsime PVM

Prašymas

Prašymas portretas
Sutartis yra puiku, bet kad ji atsirastų, turi būti ir raštiškas prašymas santykiauti. Nes kaip gi kitaip, paskui koks džigitas ar ledy gali teigti, kad jie buvo nesvarumo būklėje, juos apgavo, pakišo pasirašyti ir jie tą padarė, o dabar atšaukia savo parašą. O jei bus pareiškimas, tada jau neišsisuksi. Teks sutikti, kad sutikai. Tad kai bus prašymo blankas, aš pirmąjį rašysiu Morganei. Gal kam ji nepatinka, o man seksui tai visai liuks būtų.

ll

ll portretas
Tai Lietuvoje tikrai yra darbų ,kur proto nereikia ir apmaudu,kad tai Seimo nario darbas,Tyčiojasi iš viso Lietuvos ,ir šypsosi todėl jau pagal Čmilytę tai ne chamizmas Seime.Dabar aišku kodėl Šimonytei patinka Armonaitės ir Įimašiaus partija,laiku pameta nesąmonę,kad dėmesį nukreiptų nuo rimtų problemų,Juk sekso klausimais visi profesionalai,galima pliurpti iki sąmonės užtėmimo.

Nemažai

Nemažai portretas
Lietuvoje yra durių, kurie renka į seimą toookius kvailius... Patys piliečiai yra buki, nemoka pasirinkti normalių seimūnų... Juk neatvažiavo rinkėjai iš belarusijos ar fašistinės rusijos...

???

??? portretas
Jie jau neberūko, jie jau leidžiasi! Po to tikriausiai sukurtų antra blanką - tvirtinu, kad nieks nevertė pasirašyti pirmojo... Trečias - buvau blaivas, jokio PMS, neturėjau skolų ir aplamai švietė saulė. Ir visus būtų galima įsigyti komplekte, kartu su žvakėmis liudininkams.

..

.. portretas
Vyt greiciau is seimo ta laisves partija, nes jiems tik lova rupi o ne valstybes reikalai. Smerkiu konservatoriu pasirinkima

Kodėl

Kodėl portretas
Bepročiai valdžioje.

HA HA HA

HA HA HA portretas
Visi juokiasi is zmogaus kvailumo. O vat is kvailumo juoktis tai galima, nenuteisit :))))))) Cia ne fizinis trukumas

Mokine

Mokine portretas
Tas įstatymas apsaugos vyrus. Kai merga atsiduoda savo noru, o po to į teismą-mane išprievartavo!

:LOL

:LOL portretas
memus galima daryt is sito cirko :)

Anonimas

Anonimas portretas
Kas nors duokite pasiskaityti šitai narchašai komentarus ką apie jos iniciatyvą mano eiliniai Lietuvos gyventojai

Joo

Joo portretas
Tik apsinarkašinusios senmergės, į kurias absoliučiai niekas nežiūri, taip gali sugalvoti.

mokyt- metodinikas.

mokyt- metodinikas. portretas
tiesiogine mokymo priemone - vaikai nevartokit kvaisalu- matot kaip nusikalba .

kaunietis

kaunietis portretas
Tik tokia durne kaip jinai gali sugalvoti tokia nesamone

Vidas

Vidas portretas
Gerb.seimo nariai. Pasiūlykite uždrausti seksą lovose nes tai joms kenkia.Po to kertame miškus ir gaminame naujas lovas.IŠSAUGOKITE LIETUVOS MIŠKUS.

pirma turi apibrezt

pirma turi apibrezt  portretas
kas tie litiniai santikiai....cia kaip i subine irgi skaitosi ?

S.S.S.

S.S.S. portretas
mūsų asilų valdžia vietoj to, kas spręstų rimtas šalies problemas užsiiminėja nesąmonėmis. Už ką jiems mokami mokesčių mokėtojų algos? Tokia kai Morgana ir beveik visi kiti per tiek laiko kiek yra seime neverti net minimumo. Kodėl dabar mes už nesąmonių galvojimą turime jiems algą mokėti? Nu jau tokio asilų seimo turbūt niekada nebuvo...

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na ką dar ši narkomanė sugalvos, gal dėl sekso teks kiekvieną kartą reikės pasirašyti sutartį ir patvirtinti pas notarą? Matomai jau narkotikai jai visai suminkštino protelį. Reikia kuo skubiausiai priimti įstatymą, kad rinkėjai galėtų tokius veikėjus, be to ji prieš rinkimus nepasiskelbė kad esa narkomanė, atšaukti iš seimo kaip darant kvailus veiksmus ir diskrimininuojant, jau ir taip dugne esantį, seimą.

Dirpti eikit morganai grioviu kasti o ne dikaduoniauti

Dirpti eikit morganai grioviu kasti o ne dikaduoniauti portretas
Is zmoniu moketuju pinigu pipiec kas ten darosi

Baba is pamario

Baba is pamario portretas
Nu mielieji negi valstybej ner rimtesniu sprestinu problemu nei sita? Siu laiko moterys ner kvaileles, jei kuria skriaus, zinos kur kreiptis, nu nebent kokia butu turinti Stokholmo sindroma ir tirptu is meiles savo kailio karsejui. Geriau seimas teimas sprest elektros, kuro kainu mazinimo klausimu. Va cia jie maziau tedusauj ir iesko kad zmogui but lengviau. Juk oer rinkimus visi muses i krutines kad zmogui padesiantys. O va visi darbai nukrypo i antro galo reikalus. Tai geju , tai sexo klausimai liko tik savarstymui number one....

Anonimas

Anonimas portretas
Iš kur tame seime tiek visokio brudo prisirinko.

Ji narkomanė

Ji narkomanė portretas
Ir tuo viskas pasakyta. Pati prisipažino. Vaikas gims nesveikas, atsilikusio vystymosi. Ką, tada politikais apie tai, kaip valstybė privalo išlaikyti išsigimusius narkomanų vaikus? Ar tiek smegenys jai išsilydė, jog nesuvokia, kad narkomanių vaikai išsigimę?

Jp

Jp portretas
Koncervatiškas gyvenimėlis.

LIKO NEDAUG

LIKO NEDAUG portretas
Sako duok durniui kelią. Davėm. Tai jie visus išskyrom taško.. Kiek galima. Liko nedaug. Keista, kuomet padorūs valdančiųjų žmonės nustumpti, išskyrom aptaškyti, įvaryti į baimę, bijo pasakyti savo nuomonę. Taip jie ir liks užlybyje lūzeriais..

Tikrai

Tikrai portretas
Politikes? Kaip tokios varnos papuola i seima? Kada ten pateks protingi zmones?

Anonimas

Anonimas portretas
Reikia konstatuoti ;-Griuvus TSRS iš ..psichuškių.. buvo išlaisvintas intelektas ...

Hm

Hm portretas
Tam inkubatoriui Morganai nėštumas tikriausiai susuko protą. Juk Seimas ne perykla. Inkubatoriai Seimą turėtų palikti nuo nėštumo atsiradimo, kad nedurniuotų ir kvailų įstatymų neruoštų.

Ale

Ale portretas
Ale kiek durakų Lietuvoje...

iškrypėlių valdymo rezultatai-plakatų rinkinys

iškrypėlių valdymo rezultatai-plakatų rinkinys portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Onute

Onute portretas
Seimunes nebeturi ka veikt,prisigalvoka nesamoniu.Geriau isleiskit istatyma,kad myletis galima tik susituokus,o nesusituokus yra paleistuvyste—didzioji nuodeme.

taigi

taigi portretas
>Toipi Viskas jai gerai, kol burliokai aiškinsis lovos problemas valstybė toliau grims į liūną.

Toipi

Toipi portretas
Cia jai su galvele viskas gerai?nes atrodo kad persalus normaliai

manau

manau portretas
Eilinė migla runkeliams, kol jie juoksis ar piktinsis bus prastūmta daug "varkių" , tame tarpe ir prievartinė " demokratiška" Stambulo konvencija.

Stovintis klausimas

Stovintis klausimas portretas
O tai kaip į visa tai žiūri draugelis Rackevičius su Simonko ?ar LGBT irgi turės gauti sutikimą?

Elisabete Rosa Bogas Batista Da Silva

Elisabete Rosa Bogas Batista Da Silva  portretas
Paštas: Credito.activo@laposte.net / PASKOLOS PASIŪLYMAS. Pone, ponia, įmonė ar asmuo, jūs ieškote paskolos savo veiklai atnaujinti, paskolos projektui įgyvendinti, paskolos namui, paskolos verslui, paskolos automobiliui įsigyti, paskola savo verslui kurti, paskola asmeniniams poreikiams tenkinti, tada pas mus viskas galima. Suteikiame asmenines ir verslo paskolas nuo 5.000€ iki 8.000.000€ su nominalia 03% palūkanų norma, nepriklausomai nuo prašomos sumos. Susisiekite su mumis ir nurodykite tikslią paskolos sumą bei grąžinimo terminą. Kreditas jus įpareigoja ir turi būti grąžintas. Paštas: Credito.activo@laposte.net

Elisabete

Elisabete  portretas
Paštas: Credito.activo@laposte.net PASKOLOS PASIŪLYMAS Pone, ponia, įmonė ar asmuo, jūs ieškote paskolos savo veiklai atnaujinti, paskolos projektui įgyvendinti, paskolos namui, paskolos verslui, paskolos automobiliui įsigyti, paskola savo verslui kurti, paskola asmeniniams poreikiams tenkinti, tada pas mus viskas galima. Suteikiame asmenines ir verslo paskolas nuo 5.000€ iki 8.000.000€ su nominalia 03% palūkanų norma, nepriklausomai nuo prašomos sumos. Susisiekite su mumis ir nurodykite tikslią paskolos sumą bei grąžinimo terminą. Kreditas jus įpareigoja ir turi būti grąžintas. Paštas: Credito.activo@laposte.net

visos mūsų bėdos todėl,

visos mūsų bėdos todėl,  portretas
kad kandidatuojant į seimą, nereikalaujama pažymos iš psichiatro, apie kandidato psichinę sveikatą.

Morgana pamiršo, kad

Morgana pamiršo, kad portretas
Dokumentacija turėtų būti sutvarkyta iki galo! Taigi : sutikimą , išrašyti sąskaitą "procedūros" iniciatoriui , kuris turi atsinešti apmokėtą čekį.

Ka jinai vekia morkanai tokie seime as nesuprantu???

Ka jinai vekia morkanai tokie seime as nesuprantu??? portretas
Griovius eikit kasti su grazuliais uz tokias algas ka???

Morgana Klitorė

Morgana Klitorė portretas
Reikės tris sutikimus pasirašyti , vieną vaginaliniui, vieną oraliniui ir trečią analiniui...vot taip

Mindaugas

 Mindaugas portretas
Labai šaunus sprendimas, labai džiaugiuosi.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Kada pagaliau tautos pasamdyti, išrinkti, tarnai dirbs dėl tautos o ne dėl savo asmeninių problemų???? Kuo skubiausiai būtina priimti įstatymą kad tauta galėtų atšaukti tokius nenormalius narkomanus seimūnus.

A

A portretas
"Du dalykai yra begaliniai: visata ir žmoniu kvailumas. Nors, del visatos galečiau ir suabejoti." /Albertas Einšteinas/ Kraštutinimai prives prie to, kad mes žlugsime kaip civilizacija. Dauguma ala "pažangūs veikai priimami tik tam kad užsidirbti +++. Ir ištikro net neįvwertinant kaip tai reiks atlikti ir kokią įtaką tai turės piliečiams.Ponioms/panelės siūlyčiau įsigilinti, ar pamačiusios ir "užkabinusios" bare/restorene/korporatyve ir t.t. jums nedinks doras pasidulikinti, kai jis paprašys pasirašyti "sutikimus". Nors gal tos asmenybės, kurios stumiqa tokį įstatyma, net nesuprata, kad tai palies ne "noriu pasidulikinti, nes jo didesnis už mano vyro"... Ir dar - ar jūs tikrai mąstote, kad tai padės išspręsti "seksualinio smurto"problemas? JŪS PAPRASČIAUSIAI ESATE "POPULISTAI"

Ramass

Ramass portretas
Įstatymą reiktu pataisyti. Prašymas turi būti notariškai patvirtintas. Notaro įkainis už tvirtinimą , ne mažiau 50 europinių. Visiems besi... be notariškai patvirtinto prašymo , bauda nuo 1000 eur + 10 dienų priverstinių darbų :D

O pati pastojo

O pati pastojo portretas
Su raštišku sutikimu?

Lietuviams sutikimas yra tik raštiškas

Lietuviams sutikimas yra tik raštiškas portretas
Tai reiškia, kad nėra tarpusavio pasitikėjimo. Aiškiai sutikti seksui galima žodžiais, prisilietimu, nusimaunant triusikus, galų gale. O jums tuoj raštai, pareiškimai. Gilus kaimas. Net kabinti nemoka.

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
Va, kitokia, koalicijų puse:( Kai partija, už kurią balsavo vos keli rinkėjai, užima aukštus postus ministerijoje ir valdančiųjų vieta seime. Todėl akivaizdus faktas, kad Lietuva degraduoja, nes vyriausybėje degradai, dėl to, kad trūkstant balsams, priimta dėl skaičiaus, durnių-dvejetukininku partija į valdančiųjų gretas. Jie gauna net kelis svarbius postus ministerijose. Bus tik blogiau jei ne balsuosite už tokius šviesuolius kaip vėgėlė ar partija nacionalinis susivienijimas. Tai žmonės mylintys savo šalį ir jos žmones. Jie yra nuodijami ir šmeižiami soc tinkluose valdančiųjų draugeliu. Lietuva tiesiog naikinama

skiep

skiep portretas
sssr sexo nebuvo.

senis

senis portretas
idomu kai išsisklaido dūmų žala kūnui ji taip pat kalba ar drebėdama vėl stveria žolę rūkyt.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Baisu tai pačiai morganai mergužėlė menko protelio o ja pasodino i tokia kėde tai ka durniukei daryti Juk jin nesugeba net nesigaudo kad reikia dirbti tautos labui Bet ka dirbti kad moterėlė nesigaudo aplinkoje kur ja patubdė Pavizdžiui pišei jin tinka visa tauta užkalbama tokiom nesamonėm o pišė tuo momentu daro makles Pats tas planas apie antra gala ju partijos uždavinys pateikiamas tautai parodant kad tik tai jos supranta ka turi seime atlikti dėl tautos o aukštas patvirtins nauja jo proteliui protinga žingsni savo patvirtintos komandos Ir rieda traukinukas su vaivorikšte pirmin pagal scwabo plana

as

as portretas
Tai narkomanei giliai paveike smegenis narkotikai

Pusdurnių valdžia

Pusdurnių valdžia portretas
Kurią reikia utulizuoti ,kaip kenkėjus

As

As portretas
Dar dugnas nepasiektas, valdžia užstrigo tualeto duobėje,kapstysis ilgai, norinčių padėti yra,bet nepriima pagalbos Viskas tiek smirda ir taip stipriai,kad šioje šalyje liks tik neįgalūs ir valdžia,

Hm

Hm portretas
Akivaizdu, kad žolytės rūkymo pasekmės turi ilgalaikes ir nepataisomas pasekmes.

LIETUVOJE IŠKRYPES SEKSAS, RUSIJOJE KARINE PADETIS

LIETUVOJE IŠKRYPES SEKSAS, RUSIJOJE KARINE PADETIS portretas
AHA.

Onute

Onute portretas
Panele/ponia Dalia Kulikauskaite t,y.Morgana ar Daniele (kur čia vardas o kur pavarde? ‘Tai teko skaityti,kad tu nėščia jau penki mėnesiai ,o tavo gyd.nepaklause kaip tu jautiesi.Tai kaip tu jautiesi laukdama kūdikio ir užsiimdama nesamonemis.? Ar pagalvoji kaip jaučiasi tavo kūdikis?

atgailaukite visi, kurie rinkote laisvus durnius

atgailaukite visi, kurie rinkote laisvus durnius portretas
Gėda ir Vilniaus Priklausomybės centrui, kur šita višta pranarkašintomis smegenimis "dirpo". Apie seimą nekalbu....

Aš supratau tik vieną dalyką

Aš supratau tik vieną dalyką portretas
141 žmonių išrinkti seimo nariai - visiškai neturi kuom užsiimti. Šalia vyksta karas, ekonomika rieda nuo kalno su geru pagreičiu, žmonės nebesuveda biudžeto namų ūkių. O tie suskiai susikūrę savo personalinę Lietuvą gyvena ,kaip inkstai taukuose . Vyt reikia lauk - vyriausybę ,kartu su visais seimo nariais velniop. Visą valdinininkų gaują - biudžeto rijimo žiurkes reikia mažinti 60 proc. Turi vykti priešlaikiniai rinkimai arba revoliucija.

kaunietis

kaunietis portretas
Kiek galima ta besmegene matosi aiskia narkomane cia rodyti spaudoj?

Pratarčialintos

Pratarčialintos portretas
Narkotikais smegenys. Kas čia vyksta, kad narkomanai sėdi seime?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Viskas labai paprasta - moterėlė sutinka, bet pasinaudoti sutikimu trūksta.

Julius

Julius portretas
Gal Dalia Kulikauskaitė protingiau ką nors sugalvotų negu Morgana Danielė, ir sugalvok tu man - būti tuo kuo nesi...

Manau , kad

Manau , kad portretas
p.Morganai ne vieta įstatymus kuriančioje institucijoje, nes keistas ji žmogus.Gal ir labai protinga , bet aiškiai nutolusia gyvenimiška filosofija nuo šiuolaikinių žmonių... Vienas Dievas težino ar ji gimė per anksti , ar per vėlai , kad suprastume jos sparnuotas idejas....

Kas bus?

Kas bus? portretas
Išgėrusiam ar narkotikų apsvaigintam asmeniui pakiš pasirašyti sutikimą ir valio-galės daryti ką nori,išprievartavimu neapkaltinsi.Čia to ir siekiama

Nu

Nu  portretas
zmoga pavare

Na

Na  portretas
Bent sitos snukis PASAKO kad PUODYNE. Tuscia O DAR NARKOTIKAI…. Net asilu nepavadinsi nes idijotas ir YRA idijotas

Senai

Senai portretas
Sakau kad kandidatai i seima turi tureti sveikatos pazyma, cia tas pats kaip durniui duoti pistoleta, tik vienas durnius nusaus kokius 5 zmones, o kvailas seimo naris pridirbs visai saliai

O kaip

O kaip portretas
suformint kad as zmonai duodu uz pinigus

Kai kam tokie įstatymai reikalingi, nesistebėkit

Kai kam tokie įstatymai reikalingi, nesistebėkit portretas
Mano aplinkije tai tokie sutikimai nereikalingi, nes adekvatūs žmonės bendraudami ir šiaip supranta kada ir kas sekso pageidauja, o kas ne. Bet aišku, tarp visokių narkomanų, kuriems kartais sunku suvokti ne tik savo ir aplinkinių norus, bet net ir jų lytį ar išvis ar ten žmonės, jau vien dėl savo saugumo pravartu įsitikinti tuo sutikimu, kad šalia jo sekso partneris, o ne kokia kuliamoji burzgia, ar paršas kriuksi.

Galimai

Galimai portretas
pas morgana problemos su partneriais (-emis) gal jie kokie mazohai ?

jis

jis portretas
manau taip nieko neveikiantys seimo nariai/ės nori parodyti, kad bent kažką nuveikė per kadenciją ir bando siūlyti kokią naujieną... kadangi šis klausima labai opus būtent siūlančioms seimo narėms, tai ir šovė iš peties :) Vertinu kaip kvailystę, eikite dirbti tikrą darbą, o ne niekais užsiimti stumdami is kvailesnį įstatymą. Toks jausmas, kad konkuruojate ten kas koikią didesnę kvailystę pasiūlys.

Lauris

Lauris portretas
Gh taip morges reike patikrinti psihine bukle

Tikrai

Tikrai  portretas
laisve , kad jos vaikšto dar laisvos ...............

lauk

lauk portretas
ar ji - seimo narė? lietuvoje - bedarbysrė, skurdas, o ponaičiai neturi darbo.

Panašu to >>

Panašu to >> portretas
Jei jūs tuo netikite, tai gal taip nedarote. Bet tai nereiškia, kad tai kitų sapnai. Būtų labai gerai, kad tai būtų tik sapnai. Bet ne viena bendramokslė ir kolegė yra patyrusios ir blogiau. Užtenka prie vyno taurės arp mergaičių pašnekėti ir išgirsti ko net nenorėtum žinoti. Vargu ar rasi moterį, kuri nepatyrė labai atkaklaus lindimo ir rankų kišimo net jei aiškiu tekstu sakė vyrui nelysti. Ir ne kokiam naktiniam klube, o darbe, universitete, net gatvėje laukiant autobuso. O kiek jų mylimas jėga paspaudė seksui, nes jam nusibodo laukti. Ir dzin ar ji norėjo. Nemažai jūsų tikri stuobriai ir egoistai, paskui verkiat, kad moterys frigidiškos.

O tuo tarpu

O tuo tarpu portretas
Moldova veja atgal i JAV ju statytine Sandu. Jutube streemas,nuoroda cia blokuoja.

ministras skiepas

ministras skiepas portretas
tai kaip dabar dulkinsim savo pilecius?

Lesbietiems įstatymas

Lesbietiems įstatymas  portretas
bus taikomas,morganos sukn.....tos?

Maniau, kad konservatoriai pasiekė debilumo dugną

Maniau, kad konservatoriai pasiekė debilumo dugną portretas
Bet štai iš apačios pabeldė lyberastai...

Reikalauju

Reikalauju portretas
kad kodekse būtų draudimas prašyti ar siekti geranoriško sekso, kuomet vienam jo dalyviui skauda galvą, niežti ties lytiniais organais ar jie skausmingi, ar, kai tą pačią dieną asmuo jau turėjo lytinius santykius. Siūlyčiau, kad sutikimas jiems būtų patvirtintas notariškai. Rašytinis sutikimas galėtų būti ir testamente-juk yra ir tokių, kurie praktikuoja santykius su lavonais. Na žodžiu, reikia Morganai dar gerai viską apmąstyti

Gh

Gh portretas
Reiktu patikrint jos psihine bukle su tokiais siulymais!

Lauris

Lauris portretas
Dusk NX tu morgas su savo seksizmu apsiruke zoles

zmogus

zmogus portretas
cia tik lietuvoj tai vazios visi ilenkija su zmonom

-

- portretas
tavo visa ubagiška išmintis ir mantra, pašalpiniai, patvoriniai ir vatnykai, koks skurdus tavo pasaulis

autoriui

autoriui portretas
Kuria nepasirase, koks tikslas sios rasrliavos? Suprisinti? Kada bus rimti striapniai apie realiai eko situacija?

To >>To ei vaikeli

To >>To ei vaikeli portretas
Kaimietukas uzgiedojo. Tu geriau apie pasalpas daugiau galvok.

To. Panašu

To. Panašu portretas
Tas pats nakti moteriai miegant seksa tureti. Greiciausiai ji net neprisimins. Arba su isgerusia mergina seksa tureti. Abiejais atvejais tai yra isprievartavimas.

>> Panašu,

>> Panašu, portretas
kad prisisapnavai.

>>To ei vaikeli

>>To ei vaikeli portretas
bulkas savo užrauk

Tu

Tu portretas
Dabar madoj zydri,jiems nereikia jokio leidimo. Pas mus valdzioj ziuriu pirmokeliai,tokiu nesamoniu pridaro,baisu,o jie valdzioj sedi....reik isdulkint tokia kaip Morgana,paskui prigrasint,duot i kaili ir lai raso sutikimus,kad viska savo noru dare. Cia nesamone,nes reikia,kad butu dokumentas,dar dvieju liudininku,galima kaimynus pasikviest. Durna boba.

Panašu

Panašu portretas
Kad tie juokauti jai nesupranta kas yra abipusis sutikimas. Teko nuomotis vasarnamį prie ežero dviejų dalių. Tai už plonos sienos vyras savo žmoną prievartaudavo. Ta maldaudavo nelysti, nes ne tos dienos, vėl aborto reikės, tas lipo, kriokė, paskui knarkė. Ji verkdama paskui vandenį leido, gal plovimus kokius darė. Man jaunai netekėjusiai romantikei tada buvo tikra trauma. Ir pagarbos vyrams daug mažiau liko.

>>>>> karaliau arturai

>>>>> karaliau arturai portretas
Tu esi bukas ;) bukas kaip ir visas Lietuvos proletaras ;). Tavo valstieciai absoliuciai nieko nepadare, nei gero, nei blogo. Pala, jie per 4 metus sugebejo islaidauti 5 milijardus euru. Taikos metu! Ekonomikos pakilime! Nenuostabu, kad kad valstietija ir darbininkija juos palaiko ;))))))))))

>>>>>> to Bukiems ir pan...

>>>>>> to Bukiems ir pan... portretas
Apie ka tu cia? :))))))))) Tavo sakiniuose jokio koherencijos nera.

karaliau Arturai

karaliau Arturai portretas
ką valstiečiai konkrečiai blogo padarė Lietuvai, kiek koncervai nepadarė? Man atrodo dabartiniai užsiima tik tyliu tautos genocidu

jooo.........

jooo......... portretas
prie lovos turi stovėti liudininkai, kad viskas vyktų sklandžiai

karalius Artūras

karalius Artūras portretas
Pramiegojom rinkimus, nes vis kramtom nagus dėl violetinių, dėl šoumenų, dėl uspaskichų, dėl valstiečių. Na, dabar, kad plosim per naujus rinkimus - už keliuką, už lazdelę ir, žinoma, „Už Lietuvą" brangią. Tik nagus reikės nusiplauti prieš kramtymą...

To ei vaikeli

To ei vaikeli portretas
Sofos kary, tau pirma vertetu pabandyti is savo kaimo istrukti, nes vargu ar toliau savo ganyklos nesi isvaziaves, pasalpinis valstieti.

AK

AK portretas
Nesutinki - atsistoji ir nueini. Nemokėjome gyventi iki šiol? Žiūrėkit, ką su elektra prikilbasinot, lygioje vietoje visa ekonomika eina šaibom.

omg

omg portretas
kantrūs žmonės, kiek kas š..ks, tiek prakenčia, net jau kyla klausimas ar tai nėra kvailumas?

eik vaikeli

eik vaikeli portretas
lavonėli, tu pirmas mirsi, nereikės ir kelnių numauti

Romas

Romas portretas
Kai kažkam užsidega, vyrai turi skubiai gesinti...

To debilizacija

To debilizacija portretas
Valstieti, jei kartais uzklystum kada i miesta, sugaves surisciau tave prie kokio stulpom pasilenkusi su kelnemis numautomis, uzlipdyciau burna kad negaletu, rekti ir leisciau kas nori tave prievartauti: su pagaliu, su bbiu, su bananu, su kaktusu… Gi nedavei zodinio sutikimo, reiskiasi sutikai. Patvorinis asilas!

Kas jiems

Kas jiems portretas
dar be šiknos reikalų rūpi? Jei kas žinot parašykit. O tai jau tikrai rimtas klausimas ar normalios psichinės būklės šitie valdžios atstovai yr

Komentaras "tokiems..."

Komentaras "tokiems..." portretas
skrtas kometui "bukiems.....

tau atsakau

tau atsakau portretas
tylėk pyzdą suraukęs ! žmoga koncervine

Tokiems kaip tau,šakniagumbi,

Tokiems kaip tau,šakniagumbi, portretas
tikrai reikia sutikimo.

to Bukiems ir pan...

to Bukiems ir pan... portretas
niekas neverčia moters tekėti ar išsisslkirti su degradu, yra policijos funkcija, gana svaigti ir nukreipinėti temą nuo svarbesnių ekonominių dalykų, nuo to priklauso tolesnė valstybės ateitis, kaip valstybė. kitaip tada na i ji reikalinga iš viso.

Bukiems LT baudziauninkams

Bukiems LT baudziauninkams portretas
Lietuvos zmones yra buki homosovietikai baudziauninkai. Ypac vyrai galvoja, kad dauzyti moteri ar ji isprievartauti yra viskas ok. Jeigu partneris nepasake taip, tai yra isprievartavimas. Taip yra vakaruose, taip bus padaryta ir Lietuvoje baudziauninkams, kad ir sunku jeims butu tai priimti. Pagarba Laisves Partijai.

anekduotas nr2

anekduotas nr2 portretas
uzeikit i "facebook. com/ LRSeimas", grazus seimo avataras? ar ne?

debilizacija

debilizacija portretas
gal užsienio lietuviai negerbia ir nemyli vietinių, kad per rinkimus balsuoja už nuopi sas 'laisvės partija'? jie negalėjo patekti į seimą, bus karas, jei bogu bėgsit pirmi iš čia, šitai galvą pats nupjaučiau.

anekduotas

anekduotas portretas
prieina senis prie vaiko ir sako pasirasyk cia ir gausi "ciulpinuka"

Anonimas

Anonimas portretas
Čia tik pradžia pederalnacių rėžimui duok valią tai neužilgo be raštiško leidimo ir kvepuot uždraus.

sexo maniakė

sexo maniakė portretas
Klausimėlis: o jei sekso iniciatorė moteris? Tuomet reikia ar ne to svarbaus sutikimo? Kaip ten, seexperte morgana? Ar tuos popiergalius bus galima kur įsigyti, ar patiems pasirašyti? Ar bus gana elektroninio, ar būtinai reikia popiergalio? Atsakyk, morgana, jau reikalas spaudžia...

VIEN PAŽIŪRĖJUS Į JOS VEIDĄ...

VIEN PAŽIŪRĖJUS Į JOS VEIDĄ... portretas
Galima nuspręsti, kad pas ja vietoje smegenų sperma. Ir...kiek tokių šiandien mūsų seime !!!

Neomarksistiniai liberalai-

Neomarksistiniai liberalai- portretas
didžiausi nūdienos EU politiniai koloradai .Tokioms ,kaip Lietuva ,mažoms šalims- mirtini kenkėjai.

Arturas

Arturas portretas
Issirinkote,valstybingumo augintojus.augam?ar durnesniu pavizdziu pasaulyje nerado?Ai ne,lansbergi,g.turime.

unitazas lives matter

unitazas lives matter portretas
reikia ivesti privaloma kakojimo sutikima, manot unitazui labai patinka kai ant jo sedyt?

ha ha ha

ha ha ha portretas
Reikia stebėti, kur per būsimus rinkimus šitos alia partijos nariai prisišlies, bandys vėl patekti į seimą. Būkime akyli.

?

? portretas
Neokomunistai?

Ne ameba

Ne ameba portretas
Tiksliai pasakyta: politinės amebos. Vienos vien pseudonimas ko vertas...

tomas

tomas portretas
nori prostitucija iteisinti? o apmokestinti veiksma dar neketina?

gikas

gikas portretas
Kada nebematysime situ baisiu fizionomiju?

O

O portretas
man patiko - kaip koks sexy žaidimas...sėdžiu kaip direktorė su kostiumėliu ir aukštakulniais prie rašomojo, pasibeldžia vyras ir nedrąsiai kreipiasi su prašymu. Aš pro akinių viršų jį nužvelgiu, paskaitau, pamąstau, pasirašau ir...

Kodėl turime tapti

Kodėl turime tapti portretas
dviejų politinių amebų įtakos įkaitais?Velniop kvailybę.

Galerijos

Daugiau straipsnių