Quantcast

Laisvės partiją nustebino Seimo pirmininkės pareiškimas dėl galimybių paso

Grįžti į straipsnį

Algis

Algis portretas
Si valdzia klaiki. Koks dar galimybiu pasa?! Nuo to momento kai vakcina pasidaro prieinama kiekvienam pilieciau turime nutraukti visus karantinus, nes tada kiekvienas LAISVAI pasirenkam kaip mes norim toliau gyventi. Kaip moterys iskovojo teisi rinktis kaip joms elgtis su savo kunu, taip mes dabar visi turim tureti teise rinktis. Uzteks zaisti su fasistinem idejom!!!

>>>>AŠ MANAU

>>>>AŠ MANAU portretas
Kad tu gėjus

Vero

Vero portretas
Apsiraminkit su tuo bent kol kasniekam nereikalingu pasu. Stai paskutine s zinios isŠvedijos, daugybė paskiepytu zmoniu apsirgo covidu, daug is ju ir sunkia forma, ir nemazai mirė - pasiskiepijusių!!! Ar su tuo pasu ar be paso, zmogus gali surgti, ir nuonieko taspasas neapsaugos. Tik pinigaibus isleisti. Gal reikia pastatyt i vieta tą vadinamą Laisvės partiją, kadnekaisiotų pagalių i ratus visai koalicijai. Man labai gaila, kad, kaip atrodo, ir Šimonytei ta idėja apie tą nereikalingą vadinamą pasąmonėje tarsi ir patiko. Ar aš apsirinku? Tiesiog nesitiki, kad ir Ingrida pasiduotų kvailoms idėjoms.

Tai kad

Tai kad portretas
tas pasas nieko nesaugo- juk tą pačią dieną galima ir gauti "galimybių pasą" ir užsikrėsti COVID-19, o po to didžiuojantis "pasu" platinti virusą į visas puses. jeigu jis ne per stipriai paveiks tą paso turėtoją ....

ten salia Armoskos

ten salia  Armoskos  portretas
ta apzelusi siknaskyle --tai simasiaus zmonos >>>>?

nustebes Vasiuku valstybes gyventojas

nustebes Vasiuku valstybes gyventojas portretas
ir kaip jie išdriso priešintis visagalei Seimo pirmininkei

Senuks

Senuks portretas
Ar skiepyja it su antigenais?

Daug proto tam nereikia, tik turėti valdžia ir galimybe

Daug proto tam nereikia, tik turėti valdžia ir galimybe  portretas
Rado galimybe pinigus taškyti .Juk norisi ką nors parodyti neva gero padarys.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kaunas palaiko Laisvės partyja.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Vajeeee, karaliui spyga parode... :D Nejuokinkit jus, kovotojai su pandemija... Bukesnes koalicijos ir vyriausybes Lietuva dar nebuvo turejusi. Greiciau jus visus pakeistu, prisiminsime kaip kosmarini sapna...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kvaila mintis panaši į vinį: ją lengva įkalti, bet sunku ištraukti. Nauji rinkimai

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Toks pasas galėtu būti.Nesiskiepiję nuo viruso ir be testo viešose vietose ,parduotuvėse ir kitur neurėtu rodytis.nenešioti ir neskleisti viruso.Jie skaito melagienas ir tiki ,kad skiepai blogai.Tai tegu sėdi užsidarę namie.Ir vaikus testuoti jiems siaubas,o vaikų ar tie tėvai atsiklausia.Vaikaisako,kad tik nosyte pakutena.Tai buku norai ir priešginiavimas viskam ir mokslui.

Edas

Edas portretas
Cirkininkai ir toliau kvailina tautą.

Galerijos

Daugiau straipsnių