Quantcast

L. Linkevičius savaitę praleis izoliacijoje dėl kontakto per E. Macrono vizitą

Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius šią savaitę praleis saviizoliacijoje, nes per Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono (Emanuelio Makrono) vizitą turėjo kontaktą su asmeniu, kuriam vėliau patvirtintas koronavirusas.

„Ministras šią savaitę praleis saviizoliacijoje, nes buvo oficialios delegacijos narys E. Macrono vizito metu ir turėjo artimą kontaktą su užsikrėtusiu asmeniu iš Prancūzijos delegacijos“, – BNS pirmadienį sakė ministro atstovė žiniasklaidai Rasa Jakilaitienė.

Prancūzijos ambasada BNS informavo, kad koronavirusas buvo patvirtintas dviem Prancūzijos ambasados Vilniuje darbuotojams, kurie buvo E. Macrono delegacijos sudėtyje, šie asmenys izoliavosi, o Prancūzijos ambasada porai dienų uždaryta.

Ambasados spaudos tarnyba taip pat nurodė, kad visa delegacija, atvykusi iš Paryžiaus, buvo ištirta ir jų atsakymai buvo neigiami prieš išvykstant.

E. Macronas Lietuvoje viešėjo rugsėjo 28-29 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saviizoliatorius

Saviizoliatorius portretas
Wtf? Savaitei tik? Cia kad partijai priklausai? O nepartiniams po dvi savaites?

kauniete

kauniete portretas
LINKEVIČIAU IŠ KUR PAS CICINAKA AMERIKOS IR IZRAELIO PASAI AR TU IŠDUODAMAS EUROPOS PASA NETUREJAI PASITIKRINTI KAM DUODI JUK JIN NET NETURĖJO TEISĖS BOLITIRUOTIS BALTARUSIJOJE NEBENT TU JAU LIETUVOJE TURĖJAI JAI PARUOŠES IDOMU KAIP GALI LINKEVIČIUS DARYTI TOKI NUSIKALTIMA

gali

gali portretas
izoliuotis visam laikui.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių