Quantcast

L. Linkevičius izoliuojasi po kontakto su virusu užsikrėtusiu Slovėnijos kolega

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius izoliuojasi po kontakto su koronavirusu užsikrėtusiu Slovėnijos diplomatijos vadovu Anže Logaru.

„Taip, ministras izoliuosis. Ne pirmą kartą Užsienio reikalų ministerija susiduria su panašia situacija, kai po kontakto su sergančiu asmeniu ir ministrui, ir kitiems diplomatams tenka izoliuotis. Vadovaujamės visuomenės sveikatos centro rekomendacijomis“, – BNS šeštadienį sakė L. Linkevičiaus atstovė spaudai Rasa Jakilaitienė.

Ji taip pat patvirtino, kad ministras pasitikrins dėl koronaviruso atlikdamas testą.

L. Linkevičius su Slovėnijos kolega dvišaliame susitikime dalyvavo ketvirtadienį.

Slovėnijos Užsienio reikalų ministerija penktadienio vakarą informavo, kad A. Logarui diagnozuotas koronavirusas, ministrui nepasireiškia jokie simptomai, jis ir artimiausi darbuotojai izoliavosi. A. Logaras keturių dienų vizito metu Baltijos šalyse taip pat buvo susitikęs su kolegomis Edgaru Rinkevičiumi Latvijoje, ir Urmas Reinsalu (Urmu Reinsalu) Estijoje.

Naujienų agentūra AFP skelbia, kad Estijos ir Latvijos ministrai po susitikimų su Slovėnijos kolega taip pat izoliavosi. Pranešama, kad visi trys ministrai jaučiasi gerai.

Rugsėjo pabaigoje L. Linkevičiui jau teko izoliuotis po Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono (Emanuelio Makrono) vizito Vilniuje, kai koronavirusas nustatytas dviem Prancūzijos ambasados Lietuvoje darbuotojams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
šitą į kiaulių fermą izoliuotis

GERAI BŪTŲ...

GERAI BŪTŲ... portretas
Lietuva tik lengviau atsikvėptų, jeigu tas išverstaskūris komsomolcas, aplamai, visiems laikams, dingtų iš Lietuvos

nugi

nugi portretas
komsorge varyk pas putiova gausi medali uz sugriauta pabaltijo versla gal ir babkiu pa metes arba lavrovo ipediniu taptum tik maziau maitinkis ir sportuok tai gal ir pritapsi prie ko nors?...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių