Quantcast

L. Linkevičiaus sutinka: dialogas su Rusija geriau nei jo nebuvimas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
O kas tas Linkevičiaus ? Pakeitė pavardę?

LINKEVIČIUS toliau t ę s i a GRYBAUSKAITĖS užsienio

LINKEVIČIUS  toliau  t ę s i a  GRYBAUSKAITĖS užsienio portretas
politiką-- skaldant Europos Sąjungos v i e n y b ę. Už tokią vykdomą politiką GRYBAUSKAITĖ baigusi kadenciją, prarado pasitikėjimą ES, ir atsidūrė landsbergizmo KLIKOS paslėptų k g e b i s t ų UŽPEČKYJE, o buvęs jos ginklanešis LINKEVIČIUS toliau t ę s i a jos griaunamą užsienio politiką, kuri visapusiškai KENKIA Lietuvai palaikyti gerus santykius su KAIMYNINĖMIS valstybėmis--ypač tai AKIVAIZDŽIAI matome BALTARUSIJOS įvykių fone.

LINKEVIČIAU, suvoki p a v ė l u o t a i,-- kai į s i k i š a

LINKEVIČIAU, suvoki p a v ė l u o t a i,-- kai į s i k i š a portretas
PRANCŪZIJOS prezidentas,-----Jau s e n a i SĄMONINGAI vykdai Lietuvoje JAV užsienio politiką /atlieki PAPŪGOS vaidmenį/ , kuri prieštarauja EUROPOS SĄJUNGOS pozicijai ir užsienio politikoje s k a l d a i ES VALSTYBIŲ v i e n y b ę, negi n e s u v o k i , kad Lietuva yra viena iš ES valstybių.

>Besiveržianti Karbauskio bamba

>Besiveržianti Karbauskio bamba portretas
Kokius kontaktus su JAV turejote omenyje-lytinius?

Alternatyva

Alternatyva portretas
JE prezidentė DG tiksliai suformulavo savo požiūrį į logorėją, patardama sutramdyti "skalikus". L.Linkevičius teisingai apibūdina Prancūzijos prezidento atvykimo tikslą: turėtų suvokti, nes gerai interpretuoja, ką Makronas nori pabrėžti: jis atvyko sutramdyti lietuviškuosius "skalikus", kurie nepalankūs ES. Tikiuosi, kad skaitytojai suvokia, kas tie "skalikai".

Pillietis

Pillietis portretas
Cit.:"...„Tai pasakydamas prezidentas Macronas nori pabrėžti, kad jie neturi kažkokių iliuzijų ir neturi kažkokių įsivaizduojamų tikslų, jie tiesiog mano, kad būtent dialogas yra vienintelis kelias daryti įtaką, pakeisti poziciją. Tai su tuo tikrai reikia sutikti“. Neišpasakytai bus laimingas Makronas, sulaukęs LL įvertinimo. O LL nuostabus mąstymo nuskaitytojas: gerai suvokia, ką Prancūzijos prezidentas nori pabrėžti. O man atrodo, kad taip Makronas pasodino LL ir jam skirtą vietą politikoje. Apsigėdijo ponas socdemokratų sąrašo lyderis aukščiau ausų.

pritariu

pritariu portretas
Amerikė mums padės ...be vazelino.

Tai

Tai portretas
Tai ka savo smegenu komsorgas neturi kol jam makronas nepasakeke ka daryti paciam nedaejo ar seimininkai neleido juokdarys ir ka jis ten veikia uz ka jam zmones atlyginima moka senai reikejo i darbo birza isiusti

Galerijos

Daugiau straipsnių