Quantcast

L. Kukuraitis jau laimėjo mandatą, bet dėl karjeros Seime dar dvejoja

Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis, nepaisant jau laimėto mandato naujajame Seime, teigia, kad dar nėra apsisprendęs dėl tolesnės savo karjeros. Ministras neslepia – aiškaus sprendimo jis neturi tiek dėl stojimo į „valstiečių“ partiją, kuri jį delegavo į ministrus, tiek dėl darbo parlamente.

„Kai mes kalbame apie susisiejimą su viena ar kita partija – tam turi būti visiškai apsisprendęs, ar politinis kelias yra tavo. Kitaip tariant, ar aš tikrai noriu eiti daryti politinę karjerą ir siekti tam tikrų pozicijų, ir su šia partija keisti visuomenę. Aš kol kas dar esu svarstymuose. Su antruoju turu apsispręsiu galutinai ir asmeniškai“, – LRT radijui antradienį teigė L. Kukuraitis.

Paklaustas ar būtų linkęs atsisakyti Seimo nario mandato, L. Kukuraitis nedetalizavo.

„Kol kas palikime ateičiai, nereikės ilgai laukti“, – teigė ministras.

„Dar turiu laiko, palaukime antrojo turo, matysime rezultatus ir tada tikrai dėliosis visi sprendimai, taip pat ir mano asmeniniai“, – pridūrė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Donatas

Donatas portretas
Tai svarbi ministerija ir didelė atsakomybė,bet man rūpi vis nutylimas klausimo aie invalidus sprendimo nebuvimas.Toks pavyzdys.Susirgęs žmogus gauna invalidumą dar nesulaukęs pensinio amžiaus ir jam apskaišiuojama pensija kuri prilyginama priešlaikinei pensijai.Mano stažas 39m.,susirgau anksti,dirbant atlyginimas buvo solidus,o pensija maža.Mėginau aiškintis,ir man paaiškino,kad valstybė man paskolino amžiaus trūkumą,nors ir dirbau,todėl ir pensija maža.Kažkoks apsurdas.Tie kurie nedirbo,neturi reikiamo stažo dabar gauna didesnes pensijas negu aš.Sunkiai suprantama,bet reikėjo paaiškinti,kad priimdamas invalidumą aš pasirašau nuosprendį sau nes išeinu į priešlaikinę pensiją.Ir taip elgiamasi su neįgaliaisiais.Turėjote laiko šį klausimą išspręsti,bet nieko nedarėt.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių