Quantcast

L. Kasčiūnas: pasienyje su Baltarusija reikia ne tik stebėjimo sistemų, bet ir tvoros

Grįžti į straipsnį

vilius

vilius portretas
TVOROS reikia,bet kad tvorai reik vielos proteLis netraUKIA

mirk iš juoko

mirk iš juoko portretas
kokia Kasčiūno poza,ir mina..Tikras reikalų žinovas ....

Anonimas

Anonimas portretas
Jau 30 metelių nepriklausomybės ir ne viena išminčių kadencija Briusely su "nesusvietnais" Tėvyneės galioms atlygiais už tokias pat "nesusvietnas" pastangas ...")) Ta kiaura siena su kamerom - kad cigarečių apskaitą lengviau vest galima būtų? "Akcininkai" turi rūpintis pelnu? Ko čia dykai pro tą sieną landžiot - dalinkitės... :)) O čia bac - ir batka supyko... :))

Kkkkk

Kkkkk portretas
Ar kas žino, kiek valstybės tarnautojų (mokesčių mokėtojų išlaikytinių) dabar yra? Eilinis Lietuvos pilietis tikrai nežino. O kie dabar atsiras sienos saugotojų, migrantų, pabėgėlių globėjų? Kiek "darbo" vietų švogeriams?

Morganai

Morganai portretas
taip, gausūs būriai Lietuvos narkomanų, kurie yra žinomesnių prokurorų, medikų, teisininkų, policininkų, klerkų, seimūnų, rasigyvenusių verslininkų, vadinamųjų "menininkų" vaikai, anūkai - taip, jie mokėti PRIVALO, būtina jų visus turtelius konfiskuoti ir visa kita//

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tie pabėgėliai iš Irako, Irano yra mūsų išsigelbėjimas, kuo daugiau jų privalu įsileisti, viskuo aprūpinti, apgyvendinti kuo prašmatniau, patogiau. Tai nuostabūs žmonės, puikių protų, ne taip kaip kažkokie ankstesni persikraustėliai, kurie Lietuvą nuvargino, nuskurdino, prisigimdė krūvas išsigimusių bjaurių vaikų, kurie ne tik debiloidai, bet dar blogiau... nei dirbti, nei mokytis negali ir niekada negalės, toros jau daugybę metų atiduotos, viešas pažadas buvo išvykti, negrįžti, išsivežti savo išsigimusius bjaurius vaikus, anūkus... o tupi Lietuvoj ir nė krust. Va, šituos reikia už kuo tvirtesnių tvorų, kur nors kur niekas nemato ir smarvės jų neužuodžia talpinti...kiek gi galima tuos arazitukus Lietuvoj laikyti? O naujai ateinantieji - jėga, sveiki, mielieji, ateikit kuo gausiau.

J

J portretas
Pavilionis girdejau turi rysiu su mafija tai ir tvoros nereikes

bus

bus portretas
pigiau pratiesi metalini tinkla su davikliais ir kamerom ir ijungti itampas su zenklais tai duotu gersni efekta negu pinigu plovimas ir nedurnavokit o darykit taip o poto branginat viska ignitis ribose geda....

pilietis

pilietis portretas
TIKRAI GERAS PATARIMAS. Juk ten , kur sunku perlipti, gali susipjaustyti ar ...įkristi į kokį gilų griovį...niekas nebandys "laimės'. Svarbu yra spręsti problemą, o ne nieko nedaryti.

Aptverkite

Aptverkite portretas
Ir sukiskite ten visus Kasciunus Saldziunus ir kitus sorosinius propogandistus

jo..jo .. kaip xoxolu banderos siena statykit

jo..jo .. kaip xoxolu banderos  siena statykit  portretas
milijardas euru kaip y sikna -tvoros tik 50 metru [ir ta neuzbaigta ] uztverkit tvora ir raudonais kaspinais papuoskit , sako raudono skuduro vilkai bijo --tikekites ,kad ir imigrantai issigas ir nelys per tvora ..tik specialiose vietose pro kurias juos graziai praves lietuvos pasienieciai paeme is imigrantu duokle ...

Anonimas

Anonimas portretas
Tegul dabar anukelis su savo koncervu sutve ir saugo paseni kaip ciucikas nereikiejo taip smarkei loti is po mortos sijono ant kaimino maladiec batka savo zodzio laikosi :-)

KUO DAUGIAU

KUO DAUGIAU portretas
VAKCINUOTOJŲ.... PAMATYS ŠVIRKŠTUS IR PABĖGS ATGAL.....

Morgana

Morgana portretas
Tai ir dirbkit savo darbą mažiau pliurpę Nelegalai turi susimokėti už visas paslaugas, jokių išimčių.

PASIULYMAS

PASIULYMAS portretas
Tai jeigu nustate, kad tai yra Irako pilieciai nelegaliai kirte siena, tai juos reiketu graziai "suforminti" ir specialiu reisu atgal i Bagdada. Taip butu pigiau ir teisinga.

nagi

nagi portretas
Kodel juos vadina neteisėtais migrantais? Tai valstybines sienos pazeidejai ir jiems turi buti taikomas BK su deportacija nesvarbu is kur jie.

jonas

jonas portretas
reikia turėti proto tada nereikės ir tvoros

:(

:( portretas
Ir ne pusantro metro aukščio tvoros reikia, kaip dabar, o šešių kaip minimum ir betoninės. Nes kai tokie kaimynai, tai načiort.

Anonimas

Anonimas portretas
tai reikia tuojau pat ir pradeti statyti

Kur

Kur portretas
Tarybiniais laikais draugai koncervatoriai tarnavo sovietiniai santvarkai .net nesipriešino visi gavo nemokamus mokslus.pareigas ir t t. Visi buvo patenkinti.

Galerijos

Daugiau straipsnių