Quantcast

L. Graužinienė sieks permainų VTEK, kur įžvelgia dešiniųjų įtaką

  • Teksto dydis:

Darbo partijos pirmininkė, parlamento vadovė Loreta Graužinienė trečiadienį pareiškė sieksianti permainų Vyriausiojoje tarnybinės etikos komisijoje (VTEK), kurioje, jos teigimu, yra išlikusi dešiniųjų politinė įtaka.

„Man nepatinka VTEK darbas, ir rudens sesijoje nuo pat rugsėjo grįšime Seime prie jo, nes tai yra Seimui atskaitinga institucija“, - interviu Žinių radijui sakė L.Graužinienė.

„Tai, kad jie yra užsidarę,  verda savo sultyse, yra politinė įtaka nemaža išlikusi dešiniųjų, mes tą matome. VTEK turi būti absoliučiai objektyvi institucija“, - teigė „darbiečių“ vadovė.

Anot L.Graužinienės, naujasis VTEK vadovas turėtų būti paskirtas „rugsėjo pirmoje pusėje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
kiekvienas šlamštas bijo tiesos, vadinasi, seime atsirado persona ar kelios, kurios bijo VTEK nutarimų ir veiklos rezultatų. Dar porą metų, ir graužinienės mostai nublanks.

Renė

Renė portretas
Graužinienė putoja todėl,kad etikos komisija objektyviai vertina Uspaskio,Gapšio ir apskritai nusikalstamos partijos machinacijas.Toka Graužinienė tegu eina daboti savo sūnų,kad vėl nepabėgtų iš namų ir nereikėtų eikvoti mokesčių pinigų sūnaus paieškoms.O tokia Seimo pirmininkė tik žemina jo autoritetą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių