Quantcast

Kultūros ministras solidžiai išlaidauja: prastesnis stalas netinka – tik už 3 tūkst. eurų?

  • Teksto dydis:

Kultūros ministras, liberalas Simonas Kairys atsinaujina kabinetą, informuoja LNK žinių tarnyba.

Iki gruodžio vidurio jam turi būti pristatyti nauji baldai. Taigi dar prieš Naujuosius kultūros ministras dokumentus pasirašinės ant naujo stalo. Jis mokesčių mokėtojams kainavo 3200 eurų.

„Aš dabar jums apie kainas nieko tiksliai nepasakysiu, pastatas yra paveldo objektas, baldai irgi nėra standartiniai, bet iš esmės ir seni baldai niekur nedingsta, viskas tame pastate keičiasi ir juda toliau“, – apie remontuojamą kabinetą žurnalistams pasakojo kultūros ministras.

Ministrui kabinete taip pat reikia ir sienelės. Ji už stalą dar brangesnė – 3600 eurų. Taip pat S. Kairys užsisakė dvi naujas komodas. Jos kainavo 3370 eurų. Kultūros ministras užsisakė ir naują antrą stalą – apvalų. Jo kaina – virš 1000 eurų.

Iš viso liberalų ministro baldai Kultūros ministerijai kainavo 11 370 eurų.

Plačiau apie ministro kabineto remontą – reportaže:

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai cia

tai cia portretas
tik stalas tiek kainuoja, o kiek kainuos fotelis, gi nesedes tokia vaqzna persona ant paprastos kedes, butinai daryti npagal uzsakyma su auksiniais apvadais ir placia sedyne, nes uzpakalis tuoj netiklps i paprasta foteli ir kojoms pasideti staliuka priedo, nes pavargs besededamas, o tai dar ta baisi corona gali prikibti, proto ubago sindromas

Baisu

Baisu portretas
Liberalas...tuo viskas pasakyta ,- nei gėdos,nei sąžinės.Lauk iš Seimo,ir kuo greičiau.

baba

baba portretas
Uz tokia kaina baisus stalas,Tragedija kaip atrodoTinka tik i kaimo sodyba ar pirti
VISI KOMENTARAI 55

Galerijos

Daugiau straipsnių